PrimaDonna BH med bøjle

Med en af de flotte BH’er med bøjle fra det anerkendte undertøjsmærke PrimaDonna får du en BH med en unik pasform og støtte. Her på siden finder du et stort udvalg af de mange eksklusive BH'er med bøjle fra det eksklusive mærke, som primært designer BH'er til kvinder med en stor barm.

PrimaDonna BH'er med bøjle til enhver smag

Rigtig mange kvinder har ofte en favorit når det gælder deres BH. Oftest har mange kvinder en favorit, som er en BH enten med bøjle eller en uden. Det er selvfølgelig op til den enkelte, og handler selvfølgelig mest om hvilken en slags der er den mest behagelige at have på.

Alle de skønne BH’er med bøjle fra det eksklusive mærke PrimaDonna er produceret i skønne eksklusive materialer som føles behagelige på din nøgne hud. De er skabt til at forme, støtte og løfte din barm på en naturlig måde. Alle PrimaDonnas skønne og eksklusive BH’er med bøjle er specielt udviklet til kvinder med en stor barm, hvor pasform er det essentielle for at BH’en sidder helt perfekt.

Vidste du det om din PrimaDonna BH?

Det eksklusive mærke PrimaDonna har lige siden 1865 udviklet undertøj og specielt skønne BH’er til kvinder med en stor barm og runde former. BH’erne er alle produceret i skønne eksklusive materialer som sidder og føles perfekt på huden.

Der er mange positive ting som i høj grad er værd at nævne, når tankerne falder på PrimaDonna og de mange skønne BHér som brandet gennem tiden har produceret. I de mange forskellige BH’er med bøjle, er hver bøjle omsluttet af tre forskellige materialer. Nylon, skumgummi og sart fløjl. Disse tre materialer beskytter bøjlen, så den ikke er i stand til at trykke og stikke dig, når du har din bøjle BH på.

En PrimaDonna BH har en helt unik og perfekt pasform. Den perfekte pasform er med til at garantere dig en meget høj bærekomfort, og derfor sikre dig at du kan føle dig godt tilpas. Intet på din PrimaDonna BH, er i stand til at komme til at genere dig. Derfor er hvert øje og hægte, på din PrimaDonna BH, syet med et lille stykke fløjl som forhindrer dem i at genere.

Har du en stor barm, betyder dette også at dine bryster godt kan føles tunge. Derfor er stropperne i en PrimaDonna BH verdensberømte for deres helt unikke kvalitet. I stedet for at blive syet sammen, bliver de i en PrimaDonna model svejset sammen. En svejsning har derfor en positiv påvirkning på bøjle BH’en bærekomfort.

Det kendetegnende for en PrimaDonna BH med bøjle er at stropperne går længere ned på ryggen end hos mange andre BH’er. Dette giver PrimaDonna den helt unikke komfort og meget høje bæreevne, som specielt er kendt blandt PrimaDonnas meget smukke BH’er med bøjle.

Så længe holder din PrimaDonna BH med bøjle

Din PrimaDonna BH kan holde i omkring 8 måneder. Efter 8 måneder er det en god ide at udskifte den, især hvis din PrimaDonna BH, er brugt regelmæssigt. En BH kan rent faktisk godt blive for gammel. Er din BH ved at blive for gammel, kan det ses ved at elasticiteten begynder at forsvinde lige så stille. Er din BH med bøjle smukt dekoreret med små fine blonde detaljer. Så vil disse i takt med at BH’en bliver slidt, blive kedelige at se på.

Er du på udkig efter en BH med bøjle, i eksklusiv og meget høj kvalitet. Så er de smukke BH’er med bøjle fra PrimaDonna helt sikkert værd at prøve, bare en enkelt gang. Køb din BH med bøjle fra PrimaDonna hos os og mærk den store forskel og de lækre materialer som er kendetegnet for det eksklusive undertøjsmærke PrimaDonna.