PrimaDonna lingeri

Stort udvalg af PrimaDonna lingeri

Med smukt lingeri fra det eksklusive undertøjsmærke PrimaDonna får du luksuriøst lingeri som er designet til kvinder med skønne runde former og en stor barm. Her på siden finder du smukt lingeri fra PrimaDonna som alle er skabt til at fremhæve alt det bedste i dig.

Smukt lingeri er frækt og delikat, og det samme gør sig også gældende for de mange smukke modeller fra PrimaDonna. Hver model er designet med en helt unik pasform, som balancerer smukt mellem sensualitet, perfekt pasform og en skøn komfort.

Alt lingeri fra det anerkendte mærke PrimaDonna er produceret af skønne eksklusive materialer som alle føles behagelige på din hud. Er du derfor på udkig efter skønt og eksklusivt lingeri som er skabt til en kvinde med smukke former og en stor barm. Så er PrimaDonna en oplagt kandidat at kigge efter.

Bliv forført af PrimaDonna lingeri

Det anerkendte mærke PrimaDonna har lige siden 1865 skabt moderne lingeri til kvinder med flotte runde kurver og en stor barm. Lingeri er flot og lækkert undertøj bare med en smule mere luksus og glamour. Det smukke lingeri fra PrimaDonna kan forføre, og få dig til at føle dig som noget helt specielt og enestående, også på de helt almindelige dage. Undertøjsmærket PrimaDonna har designet en lang række luksuriøst og forførende lingeri, som kan få enhver kvinde til at stråle, selv på en ganske almindelig hverdagsaften.

Det smukke og forførende lingeri fra PrimaDonna hører sig med andre ord, ikke kun til ved de helt særlige lejligheder. Det kan sagtens bæres under det almindelige tøj, også på en ganske almindelig tirsdag aften.

PrimaDonna er det perfekte lingeri

Nogle kvinder finder det svært at finde det helt perfekte lingeri. Det skyldes ofte at det tager tid at finde det helt rette. Finder du derimod det helt rigtige, som har den rette pasform og komfort, kan du sikkert ikke forestille dig at skulle tage det af igen. PrimaDonna er ikke kun smukt og forførende lingeri. Det er også lingeri i luksusklassen. Med i udviklingen af hvert enkelt stykke lingeri fra PrimaDonna, er der i høj grad taget hånd om selv de mindste detaljer.

Omkring hver bøjle findes der tre forskellige materialer. Skumgummi, nylon og fløjl, som alle er med til at forhindrer bøjlen i at stikke dig. Hægter og øjer gemmes også ved hjælp af et lille stykke fløjl, og forhindrer ligeledes dit lingeri i at genere dig når du bærer dit lingeri.

Pas godt på dit PrimaDonna lingeri

Pris og kvalitet hænger altid sammen, og det gælder også PrimaDonnas lingeri. PrimaDonnas produkter er eksklusive produkter som derfor også koster mere end meget andet. Alene af den grund vil du sikkert også gerne beholde dit lingeri i lang tid.

Det kræver at du passer godt på det, også når du skal vaske det. Det er altid en god ide at følge vaskeanvisningen før du går igang. Undgå helst at vaske dit lingeri fra PrimaDonna i vaskemaskinen. Turen i vaskemaskinen kan meget nemt ødelægge det eksklusive lingeri. Vask det derimod i hånden, især hvis dit lingeri indeholder en bøjle.

Opløs gerne et mildt vaskemiddel til kulørt tøj i vandet, inden du putter dit lingeri ned i. Undgå at overdosere vaskemidlet. Lad aldrig dit lingeri ligge blød i vandet, men vask det i stedet med det samme. Brug aldrig skyllemiddel, det vil lukke de små fibre i stoffet hvilket betyder at det ikke kan ånde. Brug aldrig en tørretumbler til at tørre dit lingeri, og hæng det aldrig i den direkte sol. Køb dit eksklusive lingeri fra PrimaDonna hos os og lad dig forføre af PrimaDonnas smukke og eksklusive designs.