Sloggi Zero Feel Bralette

Med en Sloggi Zero Feel Bralette får du optimal støtte og komfort, og serien har et elegant og tidløst design, som du vil elske at bære fra morgen til aften og til enhver anledning.

Sloggi Zero Feel Bralette – blød og behagelig overdel til enhver anledning

Sloggi Zero Feel Bralette er en behagelig BH til dig, der er træt af generende bøjler, irriterende elastikker og undertøj der generer og kradser på huden, når du har det på. Har du endnu ikke forkælet dig selv og din krop med en Sloggi Zero Feel Bralette, er det ikke for tidligt. Med de lækre kvaliteter og materialer vil du opleve, hvordan BH´en bevæger sig naturligt med din krop og den lækre Sloggi overdel vil hurtigt blive et af dine foretrukne undertøjsvalg.

Sloggi Zero Feel Bralette – blød og behagelig overdel til enhver anledning

Når du investerer i en Sloggi Zero Feel Bralette, er du altid garanteret et produkt, hvor der er kælet for de lækre materialer, som føles dejligt på huden. Du er derfor også altid sikret en god komfort med det behagelige kvalitetslingeri fra Sloggi.

Sloggi Zero Feel Braletter føles behageligt på huden, da de er lavet i kompromisløse kvaliteter og med et bøjle- og sømløst design, som tilpasser sig kroppen og giver dig den optimale støtte, som du har brug for. Sloggi Zero Feel Bralette tilpasser sig efter din facon og dine former, og passer derfor perfekt under en t-shirt til hverdag eller under en tætsiddende kjole til en mere festlig begivenhed. BH’erne findes med forskellige udskæringer og med matchende trusser i mange forskellige modeller, så du kan nemt finde lige netop det sæt Sloggi Zero Feel undertøj, der passer bedst til din stil og dine behov samt til enhver anledning, uanset om det er til hverdag eller fest, du skal bruge undertøjet.

Giv din barm den rette støtte

Sloggi Zero Feel Bralette giver dig støtte uden at tvinge kroppen til at tage imod hjælpen, da produkterne lægger sig blødt ind til kroppen og tilpasser sig dine former. Ligesom de sømløse trusser er disse også uden sømme, hvilket gør dem usynlige under tøjet, oveni du får fuld bevægelsesfrihed grundet de fantastiske materialer.

I sortimentet finder du produkter, som er fremstillet af 75% modal og 25% elastan, som er lette og behagelige materialer. Zero Feel Bralette modellerne tager, som Sloggis mange andre produkter, også udgangspunkt i basic farverne sort, hvid og hudfarvet, hvor der findes et hav af forskellige former og størrelser.

Alle Sloggi Zero Feel Braletter har miljømærket OEKO-TEX, som er en række certificeringer og mærkningsordninger, der bruges inden for produktion af tekstiler og dækker over ordene “tiltro til tekstiler”. Overordnet set betyder det, at produktet vil være fremstillet under bæredygtig produktion og testet for forskellige sundheds- og miljøskadelige stoffer.

Forkæl dig selv med en Sloggi Zero Feel Bralette

Sloggi Zero Feel Bralette er den ultimative selvforkælelse, da du her får en blød og bekvem BH, som du kan bruge til enhver anledning. De bløde og behagelige materialer er åndbart, sidder som en drøm og der er ingen ubehagelige etiketter, der irriterer huden. Samtidig finder du nok ikke en bedre pasform fra noget andet mærke på markedet, da Sloggi Zero Feel Bralette smyger sig om din krop og føles blød imod din hud.

Du kan nu bevæge dig frit, som du vil uden bekymringer om syninger eller kanter, der vil genere dig. Mærk, hvordan velvære føles fra inderst til yderst, og drop dit lingeri som strammer og giver din krop mærker. Invester i stedet for i Sloggi Zero Feel BH, hvor du dagen lang vil føle dig fri, let og veltilpas. Zero Feel BH’er er altså lingeri, som er ideelt til brug under enhver overdel, hvor produktet nærmest vil føles usynligt. Du får med Sloggi Zero Feel Bralette selvforkælelse på højeste plan samt produkter i bedste kvalitet.

Altid stort udvalg af Sloggi Zero Feel BH’er her!

Her hos Netlingeri.dk har vi altid et bredt udvalg af Sloggi Zero Feel BH’er til kvinder. Uanset om dit undertøj skal være hvidt, sort eller mere farverigt, om du er på udkig efter en velsiddende BH til hverdag eller særlige anledninger, så er vi altid lagerførende med BH’er fra Sloggi Zero Feel, som passer til enhver kvinde, der ønsker en BH der sidder perfekt og som ikke generer, når du har den på.

Ønsker du at tilføje din undertøjsskuffe en ny bralette fra Sloggi Zero Feel, så er du landet på den helt rigtige side. Her finder du alt, der hører sig til den moderne kvindes udvalg af lingeri, alt sammen i gode kvalitetsmaterialer, som du vil elske at iklæde dig. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage din nyindkøbte bralette fra Sloggi Zero Feel i brug.