Sloggi BH uden bøjle

Med en flot BH uden bøjle fra Sloggi, får du en skøn BH med en fantastisk pasform. BH'er har en unik pasform, som gør, at BH'en sidder meget behageligt på dine bryster. Her på siden finder du et bredt udvalg af mange skønne BH'er uden bøjle fra Sloggi.

Kæmpe udvalg af Sloggi BH'er uden bøjle

De skønne og meget feminine BH’er uden bøjle er alle produceret i skønne materialer. Hvilket gør oplevelsen af at gå med en BH uden bøjle fra Sloggi til en meget behagelig følelse. Med en BH uden bøjle fra det meget populære undertøjsmærke, kommer du let og elegant gennem hele dagen. Helt uden irriterende syninger og kradsende etiketter. Men med en bøjlefri BH som føles helt perfekt på din bare hud..

Bøjlefrie BH'er

De mange BH’er uden bøjle er gået hen og blevet populære hos mange kvinder. Med Sloggis velkendte og gode komfort er det heller ikke så svært at forstå. En BH uden bøjle er behagelig, men samtidig er den også ret praktisk. Undertøjsmærket Sloggi har designet mange smukke BH’er uden bøjle, som alle har et meget enkelt og feminint udtryk og udseende.

Kvinder er forskellige, og det samme gælder deres bryster. Ikke to bryster er ens, og derfor findes der også mange forskellige behov for den helt rette støtte. Sloggis bøjlefrie BH’er giver brysterne en perfekt støtte med en unik komfort.

Bruger du den rigtige Sloggi BH uden bøjle?

Måske synes du også, som mange andre kvinder, at det kan være svært at gennemskue hvilken en af de mange BH’er uden bøjle, som er den ideelle for dig. Men har du først prøvet en af de skønne bøjlefrie BH’er fra Sloggi, kan det være svært at slippe den igen. Sloggi er uovertruffen komfort og pasform. Alle produkter er udviklet med dig og dit velvære i centrum.

Det som kendetegner Sloggis undertøj og deres mange forskellige BH modeller er, at de kan bruges af alle kvinder i alle aldre. For Sloggi handler det mest om den enkelte kvindes behov. Et behov om at føle sig godt tilpas hele dagen igennem.

Det perfekte par

Selvom du sikkert har fundet en helt perfekt BH uden bøjle, så holder den ikke for evigt. Man siger at en BH kan holde sig flot i ca. 8 måneder. Herefter begynder elasticiteten så småt at forsvinde. Det ses blandt andet ved, at din BH uden bøjle begynder at se kedelig og slidt ud. Du kan se, at de små elastikker i BH’en, så småt begynder at knække. Er din BH dekoreret med små fine blonder, vil disse efterhånden som tiden går også komme til at se kedelige ud.

Bøjlefrie BH’er kræver den bedste pleje

Når du skal igang med at vaske din bøjlefrie BH, så er det en rigtig god ide at følge den medfølgende vaskeanvisning. Undgå helst at vaske din BH i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan nemt ødelægge din BH. Vask derimod din BH i hånden. Opløs et mildt vaskemiddel – gerne vaskemiddel til kulørt tøj - i varmt vand. Lad aldrig din BH ligge i vandet, men vask den med det samme. Undgå at overdosere vaskemidlet og brug aldrig skyllemiddel.

Skyllemidlet vil lukke fibrene i stoffet. Brug heller aldrig en tørretumbler, men pres i stedet vandet ud, inden du lægger det til at tørre. Løg du aldrig din BH eller andet undertøj til at tørre i solen, da det kan få tekstilerne til at falme.

Leder du efter en BH uden bøjle men samtidig en BH med en fantastisk og unik komfort. Så er det store udvalg af smukke BH’er uden bøjle fra Sloggi helt sikkert værd at kigge lidt ekstra efter. Køb din BH uden bøjle fra Sloggi her på siden og mærk hvordan den enkelte BH overrasker med sit bløde materiale på den bare hud.