Sloggi bodystocking

Bodystockinger er hotte, og det gælder også for de mange forskellige skønne modeller fra det populære mærke Sloggi. Med en bodystocking fra Sloggi får du en body, som sidder smukt og elegant på din krop. Her på siden finder du et bredt udvalg af elegante bodystockinger.

Elsker du også Sloggi bodystockinger?

Hos Sloggi er dit velvære i fokus, og derfor har Sloggi skabt alverdens lækre bodystockinger, som alle er designet i super skønne materialer. Alle har den samme fantastiske komfort og pasform, som du finder i mange andre produkter fra det meget populære mærke.

En smuk bodystocking fra Sloggi

En bodystocking er smuk og elegant, og behøver ikke kun at blive forvekslet med frækt undertøj. En bodystocking er den perfekte tilføjelse til resten af dit tøj. Både til hverdag, fest og som anderledes og luksuriøst undertøj.

Mange kvinder forbinder en bodystocking med frækt og forførende undertøj, som kun bliver taget på ved de helt specielle lejligheder. Men faktisk behøver en bodystocking ikke kun at blive brugt, når du vil forkæle én, du holder særligt meget af. En bodystocking er elegant. Er kvaliteten lige så god som en bodystocking fra Sloggi, så vil man nemt blive fristet til at have den på næsten hver eneste dag. Det som kendetegner en bodystocking er, at den lukkes forneden ved hjælp af nogle små knapper. Knapperne gør det nemt for dig at åbne bodyen, hvilket er meget praktisk for eksempel i forbindelse med et toiletbesøg.

Sloggi har designet et væld af smukke og enkle bodystockinger, som alle er produceret i den samme kvalitet, som resten af alle de skønne produkter Sloggi gennem tiden har produceret. Blandt udvalget finder du bodystockinger, som både er helt enkle, uden en eneste detalje, men også bodystockinger som fint er dekoreret med små søde feminine blonder.

Kan Sloggi forme?

Med til nogle af Sloggis mange elegante bodystockinger findes den meget populære shapewear effekt. De smukke bodystocking modeller fra Sloggi er alle skabt i fantastiske materialer, som smyger sig ind til kroppen på en meget behagelig måde. Du får fuld bevægelsesfrihed, da stoffet følger alle dine bevægelser.

De skønne bodystockinger er designet uden sømme, hvilket betyder, at de nemt kan bæres under en stramtsiddende nederdel eller under et par af dine yndlingsjeans. Helt uden at komme til at genere i løbet af dagen.

Fælles for de fleste bodyer fra Sloggi er, at de er mærket med OEKO-TEX, hvilket betyder, at den enkelte body har været igennem en bæredygtig produktion, og derfor blevet testet for forskellige sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer.

Pas på din body

En skøn bodystocking fra Sloggi er værd at passe godt på. Behandler du den på rigtige måde, kan du også have glæde af den meget længe. Kan du blive i tvivl om, hvordan du gør, er her nogle råd, som er gode at følge, hvis du gerne vil bevare din lækre bodystocking flot og elastisk.

Når du skal vaske din bodystocking, anbefales det som altid at læse vaskeanvisningen. Vask altid din bodystocking i hånden, og især hvis den indeholder en bøjle. Inden du vasker din bodystocking, er det en god idé at opløse vaskemidlet i varmt vand. Er din bodystocking hvid, er den sikkert farvet hvid. Sørg derfor altid for at bruge vaskemiddel til kulørt tøj, gerne til uld. Uldvask er mere skånsomt over de fine materialer. Brug aldrig skyllemiddel. Skyllemiddel lukker fibrene i stoffet.

Brug heller aldrig tørretumbleren og undgå at vride din bodystocking tør for vand. Lad aldrig din Sloggi bodystocking tørre i den direkte sol, da dette kan give misfarvninger. Køb din skønne bodystocking fra Sloggi hos os og mærk hvordan de fine materialer smyger sig behageligt om din krop.