Sloggi shapewear

Shapewear er blevet populært og med de mange skønne modeller fra det populære mærke Sloggi, kan man også godt forstå hvorfor. Her på siden finder du forskellige smukke produkter fra Sloggi, som alle er udviklet til at have den meget populære shapewear effekt.
Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier

Stort udvalg af Sloggi Shapewear

Alle de skønne shapewear bodyer og det fine undertøj fra Sloggi er alt sammen designet for, at du kan føle dig godt tilpas. Det er velvære - også selvom mange af de fine modeller ser ud til at stramme. Elegant design og en uforlignelig shapewear effekt. Det er, hvad du kan forvente dig at de skønne shapewear modeller fra Sloggi. Det gælder både trusser, underkjoler og bodyer. Alle modeller er produceret i lækre materialer, som føles utrolig behagelige på din bare hud.

Moderne shapewear

Sloggi er et populært mærke og lige deres start i 1979, har mærket været kendt for at lave produkter med en helt perfekt pasform og komfort. Samme gode pasform og komfort gør sig også gældende for Sloggis meget populære shaping wear. Med det skønne shapewear undertøj kan du på et øjeblik fremtrylle en helt fantastisk figur.

Når du skal vælge dit shapewear, gælder det om at have godt styr på din kropsform. For alle kvinder med former gælder det om at fremhæve de bedste sider af dem selv. Det kan shapewear netop hjælpe med. Shapewear strammer op og udglatter og fremhæver derfor de bedste sider af din krop.

Shapewear kan bruges flere steder på kroppen. Både til maven og til din bagdel. Numsen og maven er ofte de steder på kroppen, som kvinder oftest er utilfredse med og her kan shapewear være en god og effektiv hjælp. Brug Sloggis fine shapewear under en stram nederdel, under dine jeans eller som mange andre under en smuk sommerkjole.

Med det rette shapewear fra Sloggi kan du hurtigt ændre hele din silhuet. Du kan nemt og hurtigt fremhæve særlige steder på din krop, som du ønsker, skal have ekstra fokus. Med en shorts- eller en nederdel model kan du for eksempel skabe et fokus på din mave, da den eftertragtede shape effekt vil være omkring din talje.

Er shapewear overhovedet behageligt?

Overvejer du at prøve det populære shapewear fra Sloggi, så kan det være fristende at købe det shapewear, som sidder meget stramt på kroppen. Det er dog vigtigt at huske på, at du skal kunne gå med det i mange timer. Er dit Sloggi shapewear alt for småt, vil det hurtigt komme til at føles ubehageligt. Det vigtigste med shapewear er, at det virker opstrammende men uden, at du kommer til at føle ubehag.

Når du vælger dit nye shapewear så start med at afprøve et produkt ad gangen. Begynd eventuelt med en af de mange skønne trusser fra Sloggi og en underkjole og udbyg derefter dit eget sortiment. Shapewear har ikke mange spændende farver, men er lavet i neutrale nuancer. Du kan med fordel gå efter nuancer, som er tæt på din egen hudfarve. På den måde opnår du den største fleksibilitet, og du kan derfor bruge undertøjet under en hvid skjorte eller en lys nederdel.

Leder du efter lækkert shapewear med en fantastisk pasform? Shapewear som sidder helt perfekt på kroppen, og som føles behagelig - også efter mange timer. Shapewear som samtidig løfter og former på de rigtige steder. Så er de mange modeller fra Sloggi helt sikkert værd at kigge efter.

Brug dit Sloggi shapewear til at forme din krop. Både under din kjole, dit arbejdstøj eller dine yndlingsjeans. Der er mange gode fordele ved at bruge de forskellige shapewear produkter fra Sloggi. Jo højere taljen er på dit shapewear undertøj - jo mere glat og flottere silhuet vil du få. Køb dit shapewear undertøj hos os og mærk hvordan de elegante bodyer er i stand til at forme din krop præcis, som du gerne vil have det.