Tanga trusser

Tanga trusser giver et udfordrende og sensuelt look, da den dækker mindre af ballen sammenlignet med for eksempel tai trussen. Derudover skærer tanga trussen lavere på hoften og den har et lavere taljesnit i forhold til mange andre dame trusser. Foran minder tanga trusser som en g-strengs trusse.

Shop Tanga trusser fra kendte brands

Leder du efter et eller flere par tanga trusser, så har vi her hos Netlingeri.dk samlet et stort udvalg af de populære trussemodeller et sted – nemlig her på siden. Dyk ned i vores sortiment og find dine favoritter fra den populære kategori.

Tanga trusser er til dig, som ønsker et udfordrende look

Tanga trusser bør være en del af enhver kvindes garderobe, da det er den perfekte trussemodel, hvis du er i tvivl om, du mest er til string eller den klassiske tai trusse. Du kan nemt kombinere en tanga trusse med enhver BH, hvilket gør det til den ultimative trusse, når du vil mixe og matche overdel og underdel. Derudover får sådan en trusse dig også til at se lækker og forførende ud, da den viser en smule bar hud, da den ikke dækker hele ballen.

Hos Netlingeri finder du et bredt udvalg af tanga trusser fra mange forskellige mærker, i forskellige materialer og prisniveauer, der matcher vores sortiment af BH´er og forskellige kvinders præferencer. Du finder modeller med og uden blonder, forførende og enkle og i mange forskellige farver og designs. Tanga trussen dækker en lille smule af ballen, så man stadig kan se noget af bagdelen. Derudover har denne trussemodel en høj ben udskæring, som får dine ben til at syne optisk længere.

Find din tanga trusse størrelse

Når du køber tanga trusser, er et særligt vigtigt element, at den valgte model passer dig perfekt. For os kvinder findes der ikke noget værre end, hvis trusserne gnaver i syningerne eller kravler op, når vi er i bevægelse. Vær derfor opmærksom på, at dine trusser altid skal sidde tæt ind til kroppen, uanset om det er den feminine tanga trusse eller en anden trussemodel

Når du skal forkæle dig selv med et par lækre tanga trusser, skal du først og fremmest finde ud af, hvilken pasform og model der egner sig bedst til dig og din krop. Med et par tanga trusser er du sikret, at de hele dagen igennem vil sidde smukt og komfortabelt uanset kropstørrelse. Ligger du inde med nogle særlige kriterier, såsom at tanga trusserne skal være fremstillet i et bestemt materiale eller andet, så har vi med vores brede og særligt udvalgte sortiment forsøgt at skabe et sortiment i forskellige former, farver og materialer fra forskellige kendte brands, hvor der med sikkerhed vil være noget, der falder i netop din smag. Men husk på, at pasform og størrelse er det vigtigste element, for at du i sidste ende vil være tilfreds med dit fuldendte look udadtil.

Køb tanga trusser her hos Netlingeri.dk

Trænger du til at forkæle dig selv eller en du holder af med et par tanga trusser, er du kommet til det helt rette sted. Vi har her på siden samlet et bredt sortiment af vores særligt udvalgte favoritter i flere former og farver, hvilket gør, at du gerne skulle finde netop det par trusser, du er på udkig efter. Du kan vælge mellem mange forskellige designs, farver og størrelser. Udvalget er så bredt, at det nemt kan synes uoverskueligt.

Tag et kig nærmere her på siden, hvor vi har forsøgt at gøre det så let og overskueligt for dig som muligt ved nøje at have udvalgt et sortiment af moderne og tidløse tanga trusser. Vi stræber efter, at vores udvalg henvender sig til netop dig, så du om ikke andet får et indblik ind i, hvilke fordele de forskellige tanga trusser bærer på.

Vi holder åbent døgnets 24 timer, så du har mulighed for at bestille dit lingeri, lige når det passer dig. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse i løbet af ugens hverdage.