Triumph minimizer

Med en minimizer BH fra Triumph får du en BH, som sidder helt perfekt på dine bryster. Her på siden finder du et stort udvalg af mange smukke minimizer BH’er, som også kaldes big cup, som alle er udviklet til kvinder med store bryster.

Er du vild med Triumph Minimizer?

Når du skal finde en minimizer BH, er det vigtigt at finde en BH som sidder behageligt på dine store bryster. En minimizer BH skal hjælpe til med at støtte dit bryst og få det til at syne mindre, det gør de smukke big cup modeller fra Triumph.

Alle Triumphs fine minimizer BH’erer alle produceret i lækre materialer og næsten uden synlige syninger. En minimizer BH er derfor den helt perfekte BH hvis du søger efter en BH med perfekt støtte.

Hvad er er en minimizer?

Det tyske mærke Triumph har siden 1886 skabt undertøj til kvinder i alle aldre. Blandt andet smukke BH’er som både støtter og former brystet på de helt rigtige steder. På grund af den altid populære BH, har Triumph siden hen udviklet en minimizer BH specielt til kvinder med store bryster.

Kvinder er forskellige, og det samme gælder deres bryster. Nogle kvinder er fra naturens side blevet udstyret med små bryster, andre med store. Men lige så mange forskellige bryster der er, lige så mange meninger har kvinder om deres bryster.

Det er ikke alle kvinder som nyder at have meget store bryster, og nogle får endda også mange trælse gener, på grund af deres store bryster. De er tunge og kan også godt komme i vejen for mange ting. Til disse kvinder har Triumph udviklet en big cup BH, som hjælper med at støtte og forme brysterne så de både får en god kropsholdning og figur.

En minimizer BH som også kaldes en Big-Cup BH, er designet til at formindske din barm så den syner mindre. Derfor er den designet med en optisk effekt, som gør, at BH’en får brystet til at syne mindre end de er. En minimizer BH kan reducere brystets størrelse med en skålstørrelse.

Triumph minimizer i høj kvalitet

Triumph er et velkendt mærke i hele verden, og er blandt andet kendt for en meget høj kvalitet og en helt perfekt pasform. Det gælder også for alle deres big cup modeller. Hver af de mange big cup modeller er designet til at forme og støtte dine store bryster. Men på en så god måde at det bliver en absolut fornøjelse at gå med den populære big cup BH.

De populære big cup modeller er alle designet med højtsiddende formede skåle. Hvilket vil sige at skålen sidder højt på dit bryst. Triumphs big cup modeller er alle designet med brede og sømløse stropper som sørger for en komfortabel, blød og behagelig pasform.

Hver af de lækre big cup modeller er fint dekoreret med fine søde detaljer, såsom små broderier og feminine applikationer. Alt sammen små ting som gør at du ikke er i tvivl om hvem det er som har produceret de smukke big cup modeller. En big cup model fra Triumphs kollektion forener fin funktionalitet med overdådigt design. Du kan frit vælge mellem mange smukke og diskrete farver og flotte mønstre.

Leder du efter en smuk BH, som ikke klemmer eller trykker ind i din hud, så er en af de meget smukke big cup modeller fra Triumph, et fantastisk og innovativt produkt. Big cup modellerne er skabt med en helt unik bærekomfort, som du ikke finder i ret mange andre BH’er fra det anerkendte tyske mærke Triumph. Køb din minimizer BH fra Triumph hos os og bliv begejstret over BH´ens fremragende kvalitet.