Trusser

Vælg imellem en masse forskellige typer af trusser. G-strengs trusser, tai trusser, hipster trusser, brazilian trusser og menstruationstrusser. Vi har populære trusser fra Hunkemöller, Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Chantelle og andre kendte brands.

Læs mere om det store udvalg af trusser og hipsters

Bliv inspireret af de mange udvalg til netop dig. Der vil være fantastiske kollektioner af trusser, g-strenge, hipster og meget mere. Kig på udvalget, der vil med sikkerhed være noget til dine former, behov og ønsker. Det startede med de løs pantaloner, som gik helt ned til kvindernes ankler. I 1900-tallet fik trusserne den facon, som vi kender til i dag. Korte og tætsiddende trusser i et stort udvalg.

Hvis du vil vide mere om alle de forskellige trusser og modeller som findes, kan du læse mere om der herunder, hvor hver trusse vil blive beskrevet for dig. Et stort udvalg af trusser kræver mange mærker: Bjørn borg, Change, Chantelle, Femilet, Freya, Marie Jo, Missya, Neo Noir, Prima Donna, Sloggi undertøj og Triumph. De mange fantastiske mærker, gør at du har et stort udvalg at vælge mellem og dermed også kan finde det helt rigtige.

Skal trusser matche BH'en?

Ingen bh uden matchene trusser, den mening går de fleste kvinder med, men det kommer selvfølgelig an på smag og behag. Du er måske hende som køber en bh og med uden overvejelser skal have et par trusser der matcher med. Mange lingerimærker anbefaler, at når du køber en bh, skal du have to par matchene trusser med. Med to trusser kan du have et smukt sæt på i to dage, da du jo kan bruge din bh i mere end en dag.

Men elsker du at mikse og matche med dit lingeri, så er det også bare helt i orden. Det kan være du kun bruger trusser af bestemte materialer. Alles behov er anderledes og det vigtigste er, at du føler dig tilpas. Trusser kan du aldrig få for mange af. Det er altid dejligt at have forskellige trusser at vælge mellem, om det er i en bestemt farve, form eller noget helt andet. Du kan med fordel have nogen basis trusser, der er ensfarvet og vil til din fordel kunne passe til det meste i din garderobe.

Selvom man har mange basis trusser, så findes der ikke noget bedre end at føle sig lækker og komfortable med et lingerisæt der passer sammen. For nogen kvinder har det en stor betydning at de under deres tøj også ser godt ud, selvom det kun er dem selv der ser det.

h2>Hvilke modeller kan du vælge mellem – Find ud af det herHeldigvis findes der mange forskellige modeller, former og farver du kan vælge mellem. Det er en god ide at finde ud af hvilke model du bedst kan lide og derefter går i gang med at vælge farver.

Du kan vælge mellem mange smukke g-strenge, som er de trusser der nærmest er helt usynlige under dit tætsiddende tøj. Derudover vil du også kunne finde tai trussen, hipstermodellen, boxer shorts, hotpants samt maximodellen. Der vil være et stort udvalg, så du kan få det helt rigtige hjem til dig. Du kan læse mere om trussemodellerne her eller kigge længere nede hvor hver trusse type beskrives. Forhåbentlig vil du blive mere bevidst om hvilken model, som passer dig bedst.

G-strengen er den perfekte model til dit tætsiddende tøj

G-strengen har du med sikkerhed hørt om før. G-strengen har længe været en af de mest populære trusser iblandt kvinderne. G-strengen er en trusse, som er perfekt til din tætsiddende kjole eller dine bukser, hvor du ikke ønsker den synlige trussekant på numsen.

G-strengens front dækker det hele, men bagpå går g-strengen mellem ballerne og dermed ikke vil ligge sig på ballerne som nogen af de andre trusse modeller gør. Ønsker du at skjule dine trusser og gøre dem mindst mulig synlig, er g-strengen lige noget for dig. Du skal også overveje farvevalget på dine trusser. Det går ikke at købe et par g-strenge, som er sort, når du har lyst eller hvidt tøj på.

Når du har lyst tøj på, har du en fordel hvis dit undertøj er hudfarvet. Hudfarvet lingeri er mindre synlig frem for hvis du vælger hvidt lingeri. Her finder du det store udvalg af g-strengs trusser til dig, hvor du kan vælge mellem de mange kvalitetsmærker.

Til din klassiske sorte kjole, kan du selvfølgelig vælge mellem alle slags farver, men du kan også overveje et par sorte klassiske sømløs g-strengs trusser. Der vil være et stort udvalg af sømløse trusser. Mærket Sloggi er en af de populære mærker, når det gælder den sømløse model.

Hipster modellen er god til dig med lavtaljedebukser – Læs mere her

Hipster trussen kommer af det engelske ord, hofte. Hipster trussen sidder netop på hoften, og dækker større dele af din numse. Hipsteren sidder lavt på talje og er perfekt til dig som bruger lavtaljede bukser. Hipster trussen er en model, som er bred i siden og faktisk også hele vejen rundt om hofterne samt ballerne. Bagpå skærer hipsteren lavt, men den nederste del af din balle vil stadig være synlig. Foran skærer modellen øverst på lårene.

Hipster trussen sidder altid flot tæt ind til kroppen, og kan både være udsmykket med finde detaljer af blonde og sløjfer, som selvfølgelig findes i mange forskellige farver. Se udvalget af hipster her. Vær opmærksom på dine hipster trusser, der findes nemlig også en hipster g-streng. En hipster g-streng er en blanding af de to trussemodeller. Foran på din hipster g-streng ligner trussen en almindelig hipster, hvor den bagpå ses som en g-streng model, der går mellem dine baller. Den øverste del af dine baller vil stadig være dækket at stof.

Modellen er god til dig, som gerne vil have dine baller dækket. Selvom dine baller dækkes, vil du kunne finde hipster med smukke blonder, som gør trussen mere let og feminin. En sømløs hipster model, er perfekt til hverdagen. Den sømløse trusse er utrolig komfortabel, som er perfekt under din tætsiddende kjole. Trusserne vil være usynlige under dit tøj, netop fordi der ikke er noget syninger at se.

Tai trussen giver dig længere ben

En Tai trusse ender ved din talje, og med den høje benskæring har Tai-trussen haft sit gode ry for at give illusioner af længere ben. En tai trusse dækker hele ballen. Benskæringen giver et flot og feminin look. Tai trussen er mere let og åben end hvad hipsteren eller hotpants modellen er. Trussens højde vil normalt skære midt på dine hofter og er en dejlig komfortabel trusse til hverdags brug.

Du vil kunne vælge mellem basis tai trusser i bomuld med en god elastik til at holde på din baller. Men taitrussen er af flere designs, og derfor kan du også vælge en trusse med fine blonde detaljer, med ren blonde, men også i den sømløse model.

Maxi trussen – Giver god støtte til både mave og baller

Maxitrussen må vi ikke glemme. Trussen er en fantastisk model til dig, som gerne vil have dine trusser til at sidde højere i taljen. Trussens talje går nemlig højere op end hvad tai trussen gør. Hvis du vælger maxitrussen, vil du få en optimal støtte til både mave og baller.

Maxi trussen er et design til de lidt mere runde piger, men kan stadig godt være noget for dig, som har en mindre talje, det er efter smag og behag. Du vil kunne finde et udvalg hvor der båder er helt glatte og klassiske designs, men også designs med fine blonder og små detaljer, der gør trussen feminin og smuk.

Maxi modellens gode højde i taljen gør at der ikke vil være en skæring fra elastikken midt på dine hofter. Du vil derfor under dine kjoler få en glat overgang, som ikke kan ses, netop fordi elastikken sidder højere på hoften og nogle gange helt op til din talje.

Stor trusse kollektion – Stort udvalg

Hvad du søger, skal du få, og med et stort udvalg af trusser og g-strenge til damer vil du have muligheden for at finde trusser med detaljerede blonder, gode materialer og i perfekte pasforme. Du vil kunne finde trusser til alle lejligheder, om det er hverdagstrusser i lækkert bomuld med høj komfort, eller g-strengen uden syninger som skal føles behagelig at have på eller måske du søger den frække trusse til en særlig aften.

Shapewear trusser – Stram op på baller og talje

Shapewear trusserne er til dig, som ønsker at få strammet dine baller eller talje op, så din kjole kan falde perfekt. Med shapewear vil du føle dig lækker, da det netop går ind og giver dig en smuk silhuet. Trusser med shape effekt findes både med high-waist og lav model. High-waist går højt op i din talje og støtter.

Alle shapewear trusser strammer let op på dine former. Det shaping- materiale du finder i udvalget er af behagelige materialer og er med til at give din krop en skøn silhuet. Du kan se udvalget af shapewear her.

Hotpants og boxershorts

Du vil blive præsenteret for et dejligt udvalg at hotpants, som er de trusser med lårkorte bukser. Hotpants er tætsiddende og sidder pænt på dine baller. Hotpants ses både som undertøj men også i kategorien shorts. Modellen hotpants har den fordel, at den ikke så let kravler op. Det er et design som er god under din kjole og nederdel, men kan også være behagelig for dig som løber og går i fitness meget.

Du vil kunne finde forskellige stilarter og farver samt hot-pants med søde blonder. Hotpants med et sporty design vil også være at finde i udvalget. De mærker du kan vælge mellem, når du skal købe hotpants vil være, Bjørn Borg, Femilet, Freya, Maria Jo, Prima Donna, Sloggi og Triumph.

Hvordan vasker du dine trusser?

Du kender sikkert til problemet, at dine trusser bliver misfarvet. Du kan her blive klogere på hvordan du vasker dit undertøj, så det stadig beholder både formen og farven. Dit lingeri, som sidder tæt på kroppen, bliver mere udsat for sved, skidt og bakterier og derfor skal du vaske dine trusser hver gang du har haft dem i brug.

Når du skal vaske dine trusser eller andet lingeri skal på følge vaskeanvisningen nøje, ligesom du gør med alt det andet tøj du vasker. Du må ikke bruge vaskemiddel med en blegende effekt. Når du skal vaske dit undertøj i maskinen, skal du holde dig til kulørt vaskemiddel. Hvis du ikke vasker dit lingeri i maskinen, skal du sørge for at vaskemidlet er ordentlig opløst før du smider lingeriet i vandet. Dit lingeri har ikke godt af at ligge i blød i mere end fem minutter.

Ved tørring må du ikke bruge tørretumbler eller direkte varme. Lingeriets elastik vil spring, hvis det udsættes for, for høje temperaturer. Direkte sollys vil gøre at dit lingeri falmer. Nogen af dine bomuldstrusser tåler at blive vasket i 60 grader, men alt andet skal du vaske i hånden eller ved lav temperatur i en vaskepose. En delikat trusse bør kun vaskes ved lav varme. Få endnu flere råd til hvordan du vasker dit lingeri.

h2>Hvilke trusser er bedst for underlivet?Den bedste trusse for dit underliv er uden tvivl bomuldstrusser. Fordelen ved bomuldstrusser er, at det give dig mulighed for at ånde på en helt anden måde end, hvis du bruger trusser i syntetisk materiale. Netlingeri har et stort udvalg af trusser, der er gode for dit underliv - fx Sloggi Double Comfort. Se alt vores bomuldsundertøj her.