Køb undertøj online

Start med at handle undertøj online i menuen til ventre

Billig fragt og hurtig levering

Billig fragt og hurtig levering

Når du handler hos Netlingeri.dk har du næsten dine varer lige så hurtigt som hvis du selv kørte i byen og hentede dem! Vores effektive lagermedarbejdere pakker din ordre i løbet af en dag eller to, og sender din ordre lige derhen hvor du ønsker det. Og det koster kun 35 kroner i fragt at få sendt din ordre rundt i hele Danmark. Vi sender også gerne din ordre til udlandet, men så bliver det en anelse dyrere.

Tryg handel på nettet


Der er rigtig mange fordele ved at handle undertøj online på Netlingeri.dk. Vi er altid lagerførende i et kæmpe udvalg af undertøj, og du kan i ro og mag sidde derhjemme og udvælge lige det undertøj du gerne vil have. Ingen stressede storcentre, trætte børn eller truende luketider. Netlingeri.dk har altid åbent og er klar til at behandle din ordre når du har tid.

Når du bruger dit betalingskort på Netlingeri.dk er dine følsomme oplysninger i trygge hænder. Vi bruger en krypteret forbindelse til at kommunikerer med banken og betalingsgateway. Når du har handlet får du umiddelbart efter en email med en ordrebekræftelse. Her kan du se alle detaljer om din ordre og dit ordrenummer, som du kan bruge når du henvender dig til os vedrørende din ordre.

14 dages fuld returret

Når du nu har handlet dit undertøj i ro og mag, så har du også rig mulighed for at prøve det i ro og mag hjemme hos dig selv, når det ankommer. Vi giver 14 dages fuld returret fra den dag du modtager din ordre. Ønsker du at returnere nogle af dine varer sender du dem blot retur til os, men angivelse af ordrenummer og om du ønsker pengene retur eller byttet til en anden vare.

Køb den rigtige størrelse - første gang!

Mange piger er i tvivl om præcist hvilken størrelse BH de bruger, og det kan jo godt være sværere at finde den rigtige størrelse når du handler undertøj online. Så vis du er i tvivl om hvilken størrelse du bruger, kan du finde hjælp i vores online BH størrelses guide. Med den kan du hurtigt finde den helt rigtige BH størrelse til dig.

Vi ser frem til at du handler undertøj online hos os

Hele holdet bag Netligeri.dk ser frem til at modtage din ordre og få den ud af døren så hurtigt som muligt. Og vi håber selvfølgelig at se dig igen, næste gang du skal handle undertøj.

Har du spørgsmål undervejs er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 97 41 04 15 eller via mail på netlingeri@fashionshopping.dk.

Netlingeri.dk - stedet hvor danske kvinder handler undertøj online