Wiki

Hos Netlingeri gør vi sommeren, badesæsonen eller charterturen så meget mere hot, feminin og trendy med eksklusive designs fra det populære danske brand Wiki. Skønne farverkombinationer, mønstre, prints og designs, der i den grad overrasker og er lette at forelske sig i er, hvad de nye kollektioner frister med.

Stort udvalg af Wiki badetøj

Glæd dig til et enestående udvalg af kollektioner fra Wiki, der som oftest byder på:

 • Wiki bikinis
 • Wiki bikini toppe
 • Wiki bikini underdele
 • Wiki tankini

Sammensæt din Wiki bikini med præcis de bikini overdele og bikini underdele som du lyster og få en cool sommer med enestående designs fra dette hotte mærke. Der er dømt lækkerier i særklasse. Find alt til badesæsonen her hos Netlingeri til altid attraktive priser.

Lækkert Wiki badetøj i høj kvalitet

Der er designet med ren forkælelse for øje, når du handler skønne styles fra dette populære danske mærke. Her finder du designs med fokus på:

 1. Unik pasform
 2. Materialer i høj kvalitet
 3. Fornuftige priser

Ingen sommersæson uden Wiki. Skal pasformen være perfekt og komforten høj, så er Wiki badetøj den perfekte løsning. Forkæl dig selv og din garderobe med alt det bedste af det bedste fra dette spændende brand.

Et væld af farver, former og størrelser

Der er tænkt i alle de kvindelige former og figurer, når du skal vælge skønne styles fra Wiki. Der er designet i både klassiske og trendy designs – her finder du både tidløse farver, men også de mere sprælske og farverige styles med bl.a. all-over print.

 • Tidløse farver samt all-over prints med skønne farvesammensætninger
 • Størrelser fra A-H cup

Der er noget til hver en smag, noget til hver en lejlighed og ikke mindst priser, hvor alle kan være med. Hos Netlingeri finder du altid Wiki bikini og badetøj til skønne priser – tilmed med hurtig levering, så du på ingen tid kan shine din garderobe op med eksklusivt badetøj i et væld af farver og former.

Flotte og støttende Wiki bikini toppe

Det kan være svært at vælge imellem de mange smukke, feminine og sporty overdele, som kollektionerne byder på af bikini toppe og overdele. Her kan du i den grad lade dig forkæle med former og materialer, der sidder perfekt på kroppen og tilmed er lavet i funktionelt design. Glæd dig til et spændende sortiment af bl.a.:

 • Formstøbte bikini toppe
 • Skåle med eller uden vattering og bøjle
 • Justerbare stropper
 • Designs med og uden halterneck

Dit badetøj skal føles behageligt på kroppen. Med de mange muligheder indenfor bikini toppe fra dette mærke, så er der rig mulighed for at finde din helt egen favorit. Er du mere til tankini, så glæd dig til et væld af skønne farver og komfortable materialer.

Trendy Wiki bikini underdele

Skønne bikini underdele i mange spændende varianter præger kollektionerne fra dette hotte mærke. Vælg imellem mange styles, så du er klar til sommersæsonen. Her finder du bl.a. populære designs som:

 1. Tai
 2. Midi
 3. Brazil

Skal det være frækt og forførende, praktisk og funktionelt eller måske sporty – find din helt egen stil og matche overdel og underdel, så din personlighed kommer til rette. Glæd dig til at gå på opdagelse i de mange skønne varianter fra dette skønne brand her hos Netlingeri.

Hot dansk mærke

Det danske mærke Wiki, eller Wiki of Denmark, som det hedder helt officielt, har taget Danmark med storm og kan i den grad prale med høj kvalitet og lækre materialer.

Wiki of Denmark – Populært dansk brand beliggende i Odense

Her finder du noget til alle størrelser og ikke mindst designs, der matcher den klassiske type, den trendy, den feminine og den sporty. Der er ikke sparet på farverne og de mange friske designs har kollektion efter kollektion formået at fortrylle fanskaren gang på gang med spændende designs, der bare gør strandturen, charterferien eller badesæsonen, så meget mere cool. Kollektionerne har også gennem tiden budt på lækkerier som flotte og farverige badedragter, komfortabel og feminin silke homewear, smukke blonde natkjoler, trendy og funktionelt undertøj m.m.

Wiki udsalg

Vi byder naturligvis også på spændende Wiki tilbud her hos Netlingeri. Her finder du de hotteste designs på populære mærker fra både ind- og udland i høj kvalitet til skønne lave priser. Vi byder tilmed på god service, når du handler din bikini online her hos os:

 • Lingeriuddannet personale
 • Gratis levering i hele Danmark ved køb for mere end 250 kr.
 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig
 • 365 dages returret

Du er altid velkommen til at kontakte os i kundeservice, hvor vi står klar med et lingeriuddannet team, der kan hjælpe dig med svar på spørgsmål omkring størrelse, styles, farver og mærker. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde de hotteste designs indenfor både lingeri, undertøj, badetøj og homewear. Du træffer os på tlf. +45 41 40 75 00 man-fre kl. 8.00-11.00. Du kan også skrive til os på mail info@netlingeri.dk.