Wolford

Hos Netlingeri finder du et altid spændende udvalg af kvalitetsstrømpebukser. Med det højst populære og ikke mindst yderst komfortable design, som du finder i mange varianter fra det innovative østrigske brand Wolford, så er der dømt forkælelse i særklasse.

Stort udvalg af Wolford strømper og strømpebukser

Glæd dig til kollektioner, der som oftest byder på:

 • Strømpebukser – mange farver, former og tykkelser
 • Strømpebukser med push-up effekt
 • Strømpebukser med og uden glans
 • Strømpebukser med og uden perle glimmer effekt

Det er aldrig kedeligt at handle lækkerier fra denne spændende producent, der ikke alene formår at lave både cool, casual, feminine og iøjnefaldende styles, men også styles med stor fokus på perfekt pasform og elasticitet, der gør strømpebukserne behagelige at iføre sig. Glæd dig til et væld af skønne designs i mange varianter fra det altid spændende Wolford – naturligvis til altid attraktive priser her hos Netlingeri.

Strømpebukser i særklasse

Er du på udkig efter strømpebukser, der er lidt ud over det sædvanlige, så kan du roligt glæde dig til at gå på opdagelse i det spændende sortiment af Wolford strømper eller Wolford strømpebukser. Det kan være næsten svær at vælge imellem de mange designs, der har hver deres egne små finesser.

 1. Trendy såvel som klassiske designs
 2. Spændende detaljer som perle glimmer, glans eller shaping effekt

Få et eksklusivt look med valg af de helt rette strømpebukser. Her kan du med fordel shine din kjole op med en af de mange spændende effekter som disse Wolford strømpebukser byder på. Forkælelsen er stor med komfortable materialer og ikke mindst designs, der bare sidder helt perfekt.

Populære Wolford nylonstrømper

Det er ikke kun i Danmark, at Wolford strømper hitter hos kvinder i alle aldre. Kvinder i store dele af verden har forelsket sig i dette både stilsikre og kvalitetssikre brand, der virkelig har fokus på detaljen. Det østrigske brand her formået konstant at holde sig up-to-date med tidens trends, ligesom de også har formået at producere såvel klassiske om de mere innovative designs, der bl.a. byder på shaping effekt med push-up i designet.

Strømpebukser push-up effekt

Undertøj, lingeri og strømper med shaping effekt er blevet yderst populært blandt kvinder i alle former og aldre. Wolford strømpebukser hitter derfor også med deres populære push-up strømpebukser til kvinder i flere varianter.

 • Strømpebukser med push up effekt bag på

Giv bagdelen ekstra fasthed og hold med et par flotte og funktionelle strømpebukser i blødt og komfortabelt design. Her kan du glæde dig over flere varianter, der afhængig af kollektion og årstid, eksempelvis byder på perle glimmer effekt.

Ingen garderobe uden Wolford

Wolford strømpebukser er en absolut must-have til din garderobe. Næsten uanset årstid, så kan du altid bruge et par flotte nylonstrømper. Med Wolford nylonstrømper og strømpebukser, så er du altid sikret flotte og skinnende ben i netop din yndlingsfarve.

Med eller uden glimmer, med eller uden push-up effekt eller med eller uden tykkelse. Du kan få Wolford strømper i flere tykkelser. Find din egen favorit og forkæl både ben og garderobe med komfortable designs fra dette professionelle brand.

15, 20, 30 eller 50 denier

Der findes flere forskellige tykkelser eller kvaliteter, når det gælder strømpebukser. Wolford er ingen undtagelse. Når der tales om tykkelse på strømpebukser, så handler det i høj grad om tætheden på strømpen. Her er der tale om strømpens vægt og tykkelsen og vægten på trådende på strømpen. Jo højere tallet på denier – jo tykkere og kraftigere strømpe er der tale om. Her kan du også støde på betegnelsen DEN, der er en forkortelse for denier.

 • Strømpebukser 15 denier
 • Strømpebukser 20 denier
 • Strømpebukser 30 denier
 • Strømpebukser 50 denier

Her kan du vælge imellem de mere tykke og tynde varianter, der ligeledes også giver dig en enten mere eller mindre gennemsigtig eller tæt strømpe. Find din egen yndling blandt de mange varianter indenfor tykkelse, farve, design og effekt. Der er rigeligt at vælge imellem i det altid spændende sortiment fra Wolford.

Strømpeproducent med stor erfaring

Wolford er ikke ny i sin boldgade. Med mere end 65 års erfaring og knowhow indenfor design og fremstilling af strømper og strømpebukser til kvinder i høj kvalitet, så kan du roligt forvente lækkerier til din garderobe.

 • Stilsikkert design, der kan bruges hver dag af alle slags kvinder til alle lejligheder

Det østrigske brand har gennem årene forfinet deres store erfaring til at have skabt et mærke, der i den grad står for innovativt design med fokus på stor komfort – komfort i styles, der kan bruges hver dag, til alle lejligheder, af alle slags kvinder.

Wolford udsalg

Du finder også masser af spændende Wolford strømpebukser tilbud her hos Netlingeri. Vi frister nemlig med altid attraktive priser på alt lingeri, undertøj, strømper, badetøj og homewear fra både danske og internationale mærker. Du får tilmed god service med:

 • Lingeriuddannet kundeservice
 • Dag-til-dag levering
 • Levering til en pakkeshop nær dig
 • Gratis fragt i Danmark ved køb for 250 kr.
 • 365 dages returret

Vores servicemindede og ikke mindst lingeriuddannede personale står klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål til din ordre. Du træffer os på alle hverdage i tidsrummet 8.00-11.00 på tlf. +45 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk.