Badetøj

Så kom der gang i det smarte badetøj. Årets kollektion byder på mange smarte modeller og farver, både når det gælder bikinier, badedragter og badetøj. Vi stræber efter at byde på badetøj til de unge, men bestemt også badetøj til de, der godt kan lide lidt kant på trussen og en top med god støtte.

Det nyeste badetøj til dig

Det er altid spændende at se hvad den næste sæson vil overraske dig med. Det kan være helt nye modeller som du ikke har set før, eller måske er det sæsonfarverne, som går hen og overrasker dig. Det er ikke til at vide, men en ting du kan være sikker på, så er det at de nye varer og nye designs altid kan findes her på netlingeri.dk webshoppen.

Følg med på hjemmesiden og vær klar på de nye sæsonvarer, så du med sikkerhed kan få lige det du ønsker dig, i de rigtige farver eller modeller. Vent ikke med at klikke dit ynglings bikini sæt hjem, da badetøjet går stærkt. Det ville være ærgerligt, hvis du venter en dag, og så er din størrelse væk.

Du vil finde badetøj i alle figurtyper, som både kan være med klassiske designs eller farver, men også være med udfordrende detaljer og i friske farver. Alle bikinitoppe, bikinitrusser og badedragter har deres egne flotte designs. Vælg badetøj fra Marie Jo, Calvin Klein, Wiki, PrimaDonna og Triumph. Der vil helt sikkert være noget for dig og dine silhuetter.

Hvad består står badetøj kollektionen af

Hvert år kommer der nye badetøjs kollektioner, og badetøjet begynder allerede at komme ind på lageret i starten af foråret, så være klar. Badetøjs kollektion giver dig valgmuligheder mellem bikinier toppe, bikini trusser og badedragter. Hvis du forelsker dig i en overdel, men ikke synes om underdelen eller omvendt, så tænk ikke mere på det.

I udvalget af badetøj kan du nemlig vælge delene separat. Du kan derfor mix og match mellem de farver og modeller du har lyst til. Skab dit eget bikinisæt til sommeren. Så snart du har din ynglings bikini så bliver sommeren og turen på stranden endnu bedre.

Graviditetsbadetøj

Skal du bruge noget badetøj til sommerferien eller svømmehallen, men er gravid. Det er intet problem, da du her kan få en guide til hvilke modeller du skal bruge. Det vigtigste er at du får en bikini eller badedragt hjem, som du føler dig tilpas i. Din krop ændrer sig når du er gravid, dine bryster bliver større osv. Selvfølgelig skal der være små forhindringer, når du er i gang med at skabe et smukt nyt liv. Men de forhindringer hjælper vi dig med. Bikinitrusser til første trimester: Bikinitrusser med en høj talje, som vil støtte dig ekstra godt.

Bikini trusse til den lidt større mave: Her kan du bruge en bikinitrusse som er lav. Bikinitrussen vil sætte sig lige under din mave. I hvilket som helst stadie du er under i din graviditet, vil den lave trusse være rigtig god. Du kan finde nogen trusser, hvor du kan binde dem ude i siderne, på den måde bestemmer du selv hvor stramt bikini underdelen skal side.

Ved en bikini overdel, skal du være opmærksom på at brystet vil vokse og forandre sig under graviditeten. Din barm vil blive tungere og derfor skal du være opmærksom på at din bikini har en god støtte til barmen og dine skuldre. Badedragt eller tankini er også en god løsning til dig, som gerne vil dække maven, for strækmærker eller ikke vil udsætte maven for solens stråler.

Bliv klar til sommerferien med det perfekte badetøj

Er du klar til den kommende sommer. Om du skal være hjemme eller til udlandet, så skal du selvfølgelig have din badedragt eller bikini med. Der findes heldigvis en stort udvalg af bikini modeller og farver, så du kan finde lige det du ønsker dig til den kommende sommer. Vis din selvtillid frem med en farverig bikini, og giv dit bryst den støtte som den skal have. Du kan vælge alt mellem bikini overdele som er designet som bandeau, neckholder, push up eller stropløs bikini, hvor der til de fleste modeller normalt vil være 2 par trusse modeller, du kan vælge mellem.

Find ud af hvilken bikini overdel og bikini trusse som passer bedst til dig.

Badedragter til svømning

Du kan finde badedragter med forskellige designs, cup samt bæremuligheder. Der vil også være badedragter med flotte udskæringer og med perfekt hold. Badedragter skal sidde perfekt og samtidig skal de være elegante og feminine. Gå efter den sporty model hvis du skal bruge badedragten til at svømme i, eller find en let badedragt med fine detaljer hvis det er til strandturene. Se udvalget af badedragter.

Når du køber badetøj – Vær opmærksom på størrelsen

Selvom du er sikker på din størrelse, skal du huske at nogle mærker kan være mere stramme eller for store i modellen. Når du prøver dit nye badetøj på, må det godt sidde tæt til kroppen, da badetøj altid bliver lidt større, når det bliver vådt. Hvis du køber din bikinitop for stor, vil skålen åbne sig i vandet og dermed ikke vil lukke barmen inde. Bruger du for store trusser, vil de komme til at hænge omme bag, og du vil fornemme de hele tiden ryger ned.

Hvilken bikini passer dig bedste

Med et godt udvalg af forskellige mærker vil der være noget for alle de kvindelige former. Har du den pæreformet, æbleformet eller timeglasformen eller noget helt andet, så giver vi dig nogen råd til, så du får den rigtige model hjem til dig.

 • Pæreformet kropsform: Har du smalle skuldre og talje i forhold til dine hofter, er den stropløse model god til dig. Den stropløse bikini kaldes også for en bandeau. En bandeau får dine skuldre til at se lidt bredere ud. Du kan finde bikinitrusser som har en høj benskæring, det får hoften til at syne mindre, samt dine ben synes længere
 • Den æbleformet kropsform: Har du tynde ben og smal hofter, men din overkrop er kortere og mere fyldig. Så skal du bruge en bikini trusse som er lavtaljet, som skaber en illusion om en længere overkrop. En badedragt eller tankini kan skjule maven, men også synliggøre din talje.
 • Timeglasformen: har du en smal talje, men brede hofter og skuldre, skal du fremhæve din talje og dine skylder. Gå på jagt efter halterneck bikinitoppen. Hvis du har en større barm som skal have mere støtte, er bikinitoppen med bøjle og almindelige stropper også en god ide.
 • Atletisk kropsbygning: kroppen som er smal med subtile kurver. Du kan kigge efter badetøj som har detaljer af frynser eller print, som får din krop til se mere fyldig ud. Du kan også kigge på den vatterede trekantsbikini. Find dig en bikini underdel, som du selv kan regulere i siderne.
 • Den omvendte trekants kropsform: Er dine skuldre bredere end dine hofter, skal du derfor flytte fokusset på kropsformen. Brug lyse eller lette overdele, hvor underdelen skal være med detaljer eller friske farver.

Hvordan vasker du dit badetøj – Sådan holder dit badetøj længst.

Pas godt på dit badetøj, så holder det nemlig længere. Dit badetøj bliver udsat for meget, sol, klor og solcreme over en sommer. Men hvis du passer på dit badetøj, vil det også være klar til næste sæson og endda flere endnu.

Følg trinene og få glæder af dit badetøj i flere sæsoner.

 • Man skal altid skylde badetøjet, efter brug i klor eller saltvand. Derved sikre du at farverne og kvaliteten bevares bedst muligt.
 • Solen er kraftig og vil altid blege badetøjets farve, benytter du f.eks udelukkende trusserne, så smid toppen ud i solen. Derved mindsker du trusserne og toppens farveforskel.
 • Når du benytter solcreme og sololie, undgå at det kommer i kontakt med dit badetøj. Det kan nemlig desværre medfører at dit badetøj får skjolder og bliver misfarvet.
 • Når det er tid til at vaske dit badetøjet, kan du benytte vaskemiddel samt mildt vaskepulver. Der skal ikke så meget til, så brug udelukkende en lille smule. Husk at man aldrig skal vaske ens badetøj med vaskepulver med blegemiddel. Derved opnår du at farven holder bedst mulig.
 • Farvede badetøj: Vaske dit kulørte badetøj med vaskemiddel til finvask eller vaskemiddel til farvede tøj
 • Hvidt badetøj: For at bevarer den hvide farve bedst mulig, anvend da mildt vaskemiddel.
 • Man skal aldrig smide ens badetøj i tørretumbleren, varmen ødelægger simpelthen badetøjets fibre.
 • Farveægtheden på neon farver er generelt lavere end på andre farver, derfor vil farven hurtigere falme i brug.
 • Sølv og guld farver slides af i brug og vask.
 • Der garanteres ikke for perler, beeds, palietter, sten og andre påsatte effekter.