BH uden bøjle

Skal du have en BH uden bøjle? Så finder du her alle vores populære bøjleløse BH'er fra vores lingeri mærker. Her er BH'er uden bøjler med og uden fyld i flere forskellige farver og designs som går helt op i de store skål størrelser til stor barm fra fx Triumph, Femilet, PrimaDonna, Sloggi og Marie Jo.

Find din BH uden bøjle og vælg mellem alle de kendte mærker

Du har sikkert hørt om lingeri, hvor der ikke er en bøjle tilsat. I udvalget vil der være fine blonde BH’er samt klassiske basis BH’er, som alle er uden bøjle. Hvad end du søger, vil du stadig få den optimale støtte du har brug for.

Du vil stadig have valgmulighederne for, at vælge mellem en vatteret eller ikke vattereret BH, når du skal have lingeri uden bøjle. Der er et vredt udvalg af BH’er som er uden bøjle, og det er bare med at klikke dig ind på de forskellige modeller og finde frem til den, som du mener er bedst. Materialerne i BH’en er med til at give den god støtte i omkredsen og skålen, selv hvis din BH er uden bøjle.

Der er sikkert en bestemt årsag til, hvorfor du fravælger bøjlen i din nye BH. Det kan være du synes bøjlen er ubehagelige at gå med eller at du måske ikke har behovet for at bruge en rigtig BH, men stadig gerne vil have et løft og en god støtte. Lige meget hvad du ønsker af dit nye lingeri, vil der være mange muligheder til dig her på hjemmesiden.

Giver BH'er uden bøjle stadig støtte?

De mange kvalitets mærker, som har speciale i lingeri, benytter sig af undersøgte materialer, for at dit lingeri skal sidde godt og føles behagelig på din hud. Materialerne i lingeriet er med til at give din barm den optimale støtte, som du har brug for. I din BH uden bøjle, vil der ikke forekomme nær så mange søm, som i en almindelig BH med bøjle. Jo færre søm der er i dit lingeri jo bedre. Du vil opleve en mere behagelig bærekomfort i din hverdag, hvis dit lingeri er med få syninger.

Det kan variere mellem BH modeller hvor god støtten er, men det kommer selvfølgelig også an på, hvad du er ude efter og hvilken størrelse du har. Selvom støtten kan variere, vil alt dit lingeri stadig støtte dit brystvæv, hvilket er meget rigtigt.

Udviklingen inden for lingeri er hele tiden voksende, og i dag kan mange lingerimærker få deres BH'er som er uden bøjle til at ligne BH’er med bøjle. Lingeri udviklingen gør, at du hele tiden vil have mange og nye muligheder at vælge mellem. Du kan finde en masse smukke blonde toppe, klassiske BH toppe eller sports toppe, som alle opnår en vis støtte for dig.

Der er stadig mange valgmuligheder selvom du vælger en BH uden bøjle – Kig her

Der findes heldigvis mange valgmuligheder til dig, som gerne vil have en BH uden bøjle. Med de gode kvalitetsmærker, vil du kunne finde mange forskellige modeller, og dermed finde lige det du har brug for. Både modellerne, mærkerne og designet gør at der er mange varierende valgmulighederne til dig, selvom du vælger en BH uden bøjle. Der vil være mange detaljer at forholde sig til, når man leder efter den rigtige BH.

Skal din BH være med brede eller smalle stropper, en hudfarvet eller en rød og må der være blonder på. Valgmuligheder er der nok af, det er bare med at klikke ind og se nærmere på de forskellige designs du kan vælge mellem.

Kan min BH uden bøjle stadig være feminin?

Selvom du vælger en BH uden bøjle, betyder det ikke, at du ikke kan føle dig feminin, sexet eller flot. I dag er der så mange mærker som laver smukt lingeri, og der vil helt sikkert også være noget for dig.

Du kan finde en BH uden bøjle som er med smukke detaljer, charmerende sløjfer og flotte blonder der gør din BH til noget specielt for dig. Mærkerne Missya, Femilet, Triumph, sloggi og samt mærket Neo Noir, vil give dig et udvalg af forskellige BH’er med hver deres funktion, mode, facon og design.

Hvilke størrelser kan du få i din BH uden bøjle?

Skål størrelserne går fra B til E skål. Du skal dog være opmærksom på, at skålstørrelserne kan variere og det samme gælder også rummeligheden i hver enkelte skål. Finder du varer hvor størrelserne ikke angives i skålstørrelser, men i stedet i 34, 38 eller 42 størrelser. Bliv ikke forvirret. Nogen lingerimærker arbejder både med BH-modeller og BH-toppe.

BH-modeller er mere facon syet og dermed også har specifikke skål - og omkreds størrelser. I modellen kan du vælge en præcis skålstørrelse samt omkreds. Modellen er god til dig, som for eksempel har en stor barm, men er lille i omkredsen.

BH-toppe angives i størrelserne fra 34 til 44. BH-toppens skålstørrelse og omkreds følger med hinanden. Hvis du har en lille skål, vil omkredsen automatiske også være lille.

  • Bruger du 70B er størrelse 36 i BH-toppen en god størrelse.
  • Bruger du 75E er størrelse 42 i BH-toppen en god størrelse.

Det kan være lidt forvirrende at finde rundt i de forskellige størrelser. Du vil kunne finde en størrelsesguide ved den specifikke BH du kigger på. Du kan bruge dig af størrelses guide Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om din størrelse på telefonnummeret: +41 40 75 00 eller på e-mail info@netlingeri.dk.

Find din nye BH uden bøjle - Og stadig få en god støtte

Er du på udkig efter en BH uden bøjle, så er du kommet til det rette sted. Du vil finde populære designs fra vores kvalitet mærker: Femilet, Missya, Sloggi og Triumph. Størrelser vil går fra B til E skål og de findes i forskellige farver, designs og pasformer. Vi har BH’er uden bøjler, som både kan være til dig med den lille barm, men også til de store skålstørrelser, hvor du stadig vil få den optimale og gode støtte.

BH’er uden bøjle er stigende, og derfor har du også muligheden for at handle en BH uden bøjle hjem til dig her hos os. Modellerne er af moderne designs og har samtidig stadig en god komfort til hverdagen. Er det en sport BH uden bøjle, en BH til hverdagen eller noget helt tredje du leder efter, så vil der være en garanti, for at du kan finde den helt rigtige i udvalget.

Find en BH facon – Bare uden bøjle

Som du nok allerede har set, findes der i dag et stort udvalg af brysteholder uden bøjle. Der kommer hele tiden nye designs til og du kan lige nu finde BH’er uden bøjle, men som har den helt samme facon, som en BH med bøjle har. Det er materialerne der går ind og hjælper med at udtrykke bøjlefaconen. Materialerne som mærkerne arbejder med, sørger for at BH’en vil føles behagelig på huden.

Der er også flere mærker som benytter sig af soft bøjler i deres BH-modeller. Soft bøjler er silikone bøjler som er mere fleksible, bløde og bevæger sig med kroppens bevægelser. En soft bøjle vil du ikke mærke nær så meget som en almindelig bøjle. Hvis du ikke kan lide bøjlerne, men rigtig gerne vil have BH modellen, så er der gode muligheder.

Triumphs lingeri modeller ”Magic boost BH’er”, som er en fantastisk kollektion. Magic boost med soft bøjler følger med kroppens bevægelser. I Triumphs kollektionen ”Magic boost” vil du kunne finde forskellige facon modeller, så du stadig kan få den model som passer bedst til din barm. Find Triumphs lingeri, hvor du også kan finde Magic boost modellerne her.

Sport BH’en støtter dig selvom den er uden bøjle – Læs hvorfor

Du vil kunne finde gode sports BH'er med maksimal støtte, som din barm har brug for når du er i bevægelse. Grunden til at de fleste sports BH’er er uden bøjle, er at bøjlen ikke egner sig til at kunne vrides samt være i hårde og hurtige bevægelser. Bøjle vil gå ind og genere din hud, når du dyrker sport. Når du dyrker sport, så brug en sports BH uden bøjle, fordi din egen og kroppens skyld.

Er du bryst opereret – Brug BH uden bøjle

En BH uden bøjle er en god model til dig som er bryst opereret, da der ikke vil være nogen bøjle til at genere dig. Du skal stadig have den optimale støtte, de rigtige stopper og derudover skal omkredsen være behagelig for dig. Ved en BH uden bøjle, vil du undgå de mange syninger, som ville kunne genere dig og dine sarte område.

Det er en god ide at du stadig har fokus på din støtte, når du er blevet opereret eller har et ar du skal passe ekstra godt på. Du skal have en BH med den rigtige omkreds så BH’en ikke glider rundt på din krop. Du skal også være opmærksom på skålstørrelsen, så BH’en sidder perfekt. Se de mest optimale støtte BH’er du kan få.

Hvordan vasker du din BH uden bøjle – Læs her

Den bedste måde du behandler og giver din BH længst levetid, er at vaske det i hånden. Ved håndvask skåner du de elastiske fibre samt beholder BH’s form og model. Der vil altid være en anvisning sammen med dit køb af din BH, og den er vigtig at følge nøje, da garantien bortfalder hvis vaskeanvisningen ikke følges. Hvis din BH bliver vasket i for varmt vand, vil elastikken springe og din BH vil ikke kunne give dig den optimale støtte og dermed vil være lige til at kassere.

Hvis vaskeanvisningen fortæller at du godt må vaske din BH i maskines, så anbefaler vi dig at benytte af vaskepose, så BH’en stadig kan holde sin facon.