Chantelle

Chantelle undertøj er inspirerende, elegant fransk lingeri. Chantelle har en eksklusiv stil, og tilbyder sofistikeret lingeri med god støtte i udsøgte materialer og lækre detaljer. Har du ikke prøvet et sæt undertøj fra Chantelle endnu, eller bare en af deres fantastiske BH'er eller trusser, så anbefaler vi dig at prøve det.

Chantelle er elegant fransk lingeri

Undertøjet har en helt fantastisk komfort, er super flot og så holder det, selv efter gentagne vask. Chantelle går fra A til H skål og sidder fantastisk på både store og små bryster. Shop Chantelle BH'er og Chantelle trusser.

Chantelle Historien

Det fantastiske franske lingeri brand Chantelle, kom på markedet og blev utrolig populært i 1950’erne. Det lingeri Chantelle lavede dengang og laver i dag bliver designet og skabt på grund af efterspørgsler som kommer fra os fantastiske kvinder. Chantelle formår at lytte til dig og alle de andre forbrugere, for at finde ud af hvad i har behov for og ønsker jer.

Chantelle laver deres lingeri, så de kan give jer kvinder den perfekte BH med smukke blonder og detaljeret design, samt smukke fine trusser i forskellige modeller, Tai, hipster, maxi mm. Chantelle kom på markedet med en masse smukke citater. Chantelle er for dig, som ønsker smukke linjer, detaljer og velbehag.

“It may be a detail, but it’s a Chantelle”.

“Chantelle, Paris dresses women of the world”.

Chantelle er fransk lingeri par excellence. Raffinerede produkter med smukke og eksklusive blonder. Og med udfordrende pasformer kombineret med høj komfort i de mange forskellige modeller, der byder på inderlige fristelser for enhver kvinde – også hende med den store, fyldige barm.

Er Chantelle er innovative og nytænkende?

Et af Chantelles varemærker er den konstante fokus på innovation og nytænkning. På at være helt i front, når det handler om at udvikle og forbedre materialer, pasformer og produktkategorier. Og selvom det franske mærke har eksisteret i mange år, har mærket formået at følge med trenden og stilen i mange år. Det betyder at fokusset er gået fra korsetter til flot, luksuriøst lækkert lingeri, som vi kender det i dag.

Chantelle finder hele tiden nye inspirationer, som de så smukt formår at få ind i deres lingeri. De giver dig de nyeste trends indenfor lingeriet og håber at kunne inspirere dig lige så meget. De håber på, at deres nye modeller og designs i de kommende kollektioner vil få dig til, at tage chancer i nye modeller og farver.

Forførende luksus fra Chantelle

Undertøjet har muligheden for at føre dig ind i en anden verden, hvor hverdagens gøremål er langt borte. Med Chantelle lingeri kan du forføre og mærke hvordan de luksuriøse materialer kan forvandle dig.

Forkæl dig selv med en flot bodystocking, trusser af silkeblødt stof, eller en flot blonde BH, der vil skille sig ud iblandt hverdagens undertøj. Materialerne er silkebløde og behagelige at have på, selv de flotte BH’er med blonde detaljer vil mærkes næsten usynlige på kroppen.

Chantelle lingeri er lavet ud fra lange traditioner om innovativt design og et stærkt fokus på udmærkelse. Trenden følger altid med kvinders behov og ønsker, så komforten er i højsædet samtidig med at der ikke bliver gået på kompromis med designet og det luksuriøse.

Basic lingerisæt fra Chantelle

Helt fra startet af, har Chantelle fulgt med i hvad kvinderne ønsker og har af behov, når det gælder lingeri. Får Chantelle selv er det vigtigt, at du skal føle dig tilpas og at materialerne ligger sig behageligt i på din hud og krop.

Igennem årerne har Chantelle haft fantastiske modeller, som i dag er deres basic modeller. Basic modellerne kan du til enhver tid finde på lageret i basic farverne, sort, hvid, offwhite og hudfarvet/nude. Find ud af hvilke basic lingeri Chantelle har:

  • C Magnifique, hvilket er en af deres BH sæt som har fantastiske materialer, og giver dig en rigtig god støtte, også for dig som har en større barm og netop har brug for en godt støtte, til skål og i omkredsen. Du kan altid få C Magnifique i Sort, offwhite, nude. Skålen er glat, men har stadig smukke detaljer på skålen.
  • Révéle Moi, er en ”woaw” smuk BH, som har en masse smukke blonder og detaljer, men stadigvæk dækker brystvorten og giver dig den perfekte støtte. Findes altid i sort og cremet farve.
  • Festivité lingeri sættet, er et smuk, feminin og samtidig frækt sæt undertøj, med smukke detaljer. Pasformen er perfekt til dig, som ønsker mere fylde og kavalergang ved barmen. Den findes både i sort og nude farverne.

Der er mange flere basic modeller fra Chantelle, som du er velkommen til at gå på opdagelse i, i Chantelle udvalget. Lingerimærket laver også deres skønne basic modeller i modefarver. Så hvis du har forelsket dig i en basic model, og allerede har den sorte og nude farvet, så kan du godt holde øje, fordi den vil med sikkerhed også komme i en smuk årstids farve.

Der vil selvfølgelig også være de skønne basic trusser fra Chantelle, som er uden blonder eller lign. De er perfekte til hverdagens brug. Kig nærmere på Basic trusserne:


Chantelle kommer med de nyeste trends til den næste sæson

Det er altid dejligt med noget nyt. Nyt lingeri, nye farver og nye designs. Der kommer heldigvis også nyt fra Chantelle hele tiden. Elsker du Chantelle? Så kan du med sikkerhed finde nye fantastiske, designs som du er nødt til at eje.

Chantelle følger hele tiden med trenden og moden og du vil se en masse fine, feminine og yderst smukke design. Chantelle til sørger for at du bliver overrasket, når du prøver en af deres nye BH’er. Chantelle vil give dig de bedste materialer og den bedste pasform, så du kan føle dig tilpas hele dagen.

Er der gode tilbud på Chantelle lingeri?

Hos Netlingeri, holder vi Chantelle udsalg 2 gange om året, hvor vi sælger ud af vores lingeri Fashion kollektioner fra Chantelle, Triumph, Hunkemöller, PrimaDonna, Marie Jo og mange flere. Vi har altid rester fra tidligere kollektioner på shoppen, som vi har samlet i en stor udsalgskategori på shoppen. Her kan du være heldig, at vi lige netop har en BH eller trusse i dine størrelser.

Men vi har også ofte et godt tilbud eller en kampagne kørende på udvalgte brands og kategorier, i løbet af året. Vil du ikke gå glip af de bedste tilbud og vil du gerne opdateres på de seneste nyheder, så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked om udsalg, tilbud og nyheder før alle andre.

Chantelle har fine blonder og skal vaskes omhyggeligt

Du har nok allerede bemærket at næsten alt lingeri fra Chantelle har smukke blonder, måske over det hele på BH’en eller kun på stropperne. Chantelle gør meget ud af deres lingeri skal være feminin og derfor tilføjer de smukke detaljer i form at fine og små som store blonde.

Det er vigtigt du vasker din Chantelle lingeri omhyggeligt. Du skal altid følge vaskeanvisningen, som følger med BH’en. Du skal passe på både materialerne, bøjlerne og blonderne på alt dit lingeri.

  • Hvis vaskeanvisningen fortæller du skal vaske håndvask, skal du stadig være opmærksom på temperaturen.
  • Temperaturen må ikke blive for varm, da det får materialerne til at springe eller blive slappe.
  • Hvis du vasker i maskinen, skal du bruge en vaskepose, så skarpe kanter fra andet tøj ikke river fat i dit lingeri.

Er du i tvivl om hvordan du vasker dit lingeri, kan du få flere tips og råd til vask her.

Køb Chantelle online hos Netlingeri

Netlingeri har et stærkt udvalg af lingeri fra alle de bedste mærker. Vi har samlet de bedste danske og internationale mærker, så du både får mærker som Triumph og Chantelle på én shop. Vi leverer dit nye undertøj, nattøj, stram-op og alt det andet hurtigst muligt, og køber du får over 250 kroner, får du gratis levering.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller hvilken størrelse du skal have, så er du altid velkommen til at kontakt vores kunderservice, som sidder klar på telefonen mandag til fredag mellem kl. 8.00-11.00. De kan træffes på telefon +41 40 75 00. Vi håber du bliver glad for dit nye lingeri fra Chantelle og du vil vende tilbage når du igen får brug for forkælelse med smukt lingeri.