Badetøj guide

Pas godt på dit badetøj - Så holder det længere!


1.
Du bør altid skylde badetøjet rent for klor / saltvand - gerne i koldt vand. Derved sikrer du, at farverne og kvaliteten bevares bedst muligt.

2.
Solen er kraftig og vil altid blege badetøjets farve. Benytter du f.eks  udelukkende trusserne, så smid toppen ud i solen. Derved mindsker du trusserne og toppens farveforskel.

3.
Når du benytter solcreme og sololie, så bør du undgå, at det kommer i kontakt med dit badetøj. Solcreme og sololie kan desværre give misfarvninger eller skjolder på dit badetøj.

4.
Når det er tid til at vaske dit badetøj, bør du benytte et mildt vaskemiddel. Der skal ikke så meget til, så brug udelukkende en lille smule. Husk, at du aldrig skal vaske dit badetøj med vaskepulver med blegemiddel - og heller ikke bruge skyllemiddel. Således bevares farverne bedst muligt.

-Farvet badetøj
Vask dit kulørte badetøj med vaskemiddel til finvask eller vaskemiddel til farvet tøj.

-Hvidt badetøj
For at bevare den hvide farve bedst muligt, bør du anvende et mildt vaskemiddel.

Et lille trick:
Såfremt vasken forinden har været sort/farvet, skyl vaskemaskinen kort igennem. Herved fjerner du nemlig farverester der evt. kan være i vaskemaskinen.

5.
Du bør aldrig smide dit badetøj i tørretrumbleren; varmen ødelægger simpelthen badetøjets fibre.

6.
Farveægtheden på neonfarver er generelt lavere end på andre farver, derfor vil farven hurtigere falme i brug.

7.
Undgå at vride badetøjet efter vask. Og undgå ligeledes at tørre badetøjet i direkte sollys.

8.
Sølv og guld farver slides af i brug og vask.

9.
Der garanteres ikke for perler, beeds, palietter, sten og andre påsatte effekter. Du kan med fordel vende vrangen ud på badetøj med pynt og print, når det skal vaskes.