Tai trusser

Her er Tai trusser for enhver smag! Til dem der ønsker det pikante og blondede og til dem der ønsker lidt mere af deres trusser. Alle Tai trusser er i lækre materialer, med bløde blonder og en super god pasform. Se alle trusser, hipster trusser og g-strenge.

Læs mere om tai trusser her

Tai trussen er kendetegnet ved at den går op til taljen og har høje benudskæringer. Dette kan give en illusion om længere ben, som de fleste kvinder ville tage imod med kyshånd. Taitrusser dækker en god del af bagdelen.

Et vælg af variationer af tai trusser

Selvom alle tai trusser har disse fællestræk til fælles, er der store variationer i designet og valg af materialer. Det giver dig muligheden for at finde et par trusser, der passer til din personlige stil. Er du mest til blonder udformet som fine blomster eller sexede mønstre? Eller måske til flotte farver, der får tankerne hen på sommer og fest? Det kan jo også være at du bare gerne vil have nogle behagelige trusser i materiale af højeste kvalitet, som føles blødt og lækkert imod din hud.

Netlingeri har heldigvis samlet et stort og bredt sortiment, så du kan finde alt fra behagelige modeller fra Sloggi til sexede trusser fra Calvin Klein. Derimellem er der selvfølgelig mange variationer, så det er bare et spørgsmål om at gå på opdagelse.

Tai trusser til enhver smag

Netlingeri fører de bedste mærker, hvilket er din garanti for en høj kvalitet hvad end det er tai trusser, amme BH'er eller nattøj, der skal ned i din indkøbskurv. Vi har 365 dages returret på alle varer og sender hurtigt din bestilling af sted. Køber du for over 250 kroner, betaler vi endda fragten.