Lingeri leksikon

Lingeri & Undertøj leksikon

Vi har udarbejdet et lækkert leksikon med de forskellige betegnelser indenfor undertøj. Dette skulle meget gerne hjælpe på de evt. spørgsmål der måtte være når i læser vores tekster til varerne.

Hvis du er tvivl om, hvilken størrelse bh du skal vælge, så kan vores udførlige størrelsesguide måske hjælpe dig. Du finder guiden her

Såfremt du stadig er i tvivl, er du mere end velkommen til at kontakte os enten via:

Telefon: +45 41 40 75 00  eller
mail: info@netlingeri.dk

mvh, Netlingeri.dk

BH M/bøjle & indlæg:

Har man en skål størrelse fra A til D opnås oftest den bedste støtte ved en BH med bøjle og indlæg. Bøjlen giver en god støtte, og indlægget giver en god fyldig barm.

BH M/bøjle U/indlæg:

Har man en fyldig barm, kan man med fordel vælge en BH U/indlæg. Den giver en god støtte, uden barmen virker større.

BH M/push-up:

Har man en lidt mindre barm, kan en push-up BH være den rigtige løsning. En push-up BH er en BH med ekstra indlæg, der får barmen til at se større ud og giver en flot kavalergang.

BH M/halterneck:

De normale stropper er aftagelige. Der medfølger en anden strop, der går fra den ene skål bag om nakken til den anden skål. Det giver en flot "fri" skulder og bar ryg. En sådan BH kan oftest også bruges som stropløs.

Minimizer BH:

For nogle er en stor barm ikke nødvendigvis lykken. Med en minimizer-BH er det muligt at få barmen til at syne mindre. Minimizer-BH’en er lavet i et kraftigere materiale og med sin specielle opbygning, samler den barmen og får den til at syne mindre.

Sports BH:

Er opbygget til at give maksimal støtte, ved hurtige bevægelser. Forskere har fundet ud af, at en BH uden den rigtig støtte ved motion og idræt risikere at strække bindevævet, så brysterne kommer til at hænge. En god sports-BH kan reducere helt op til 75% af brystets bevægelse under motion.  

Find sports BH'er!

Amme BH:

Er udviklet til at give en optimal støtte under graviditeten og mens du ammer. Med en hægte kan du nemt og ugeneret åbne skålen, så amningen ikke bliver til et problem.

Find amme BH'er!

String:

Med G-string undgår du mærker efter trussekanten i dine bukser, på grund af den y-formede trusse der bagpå ofte bare udgøres af en tynd snor. G-string, der har sit navn efter den tyndeste streng på en violin, designes i dag med forskellige bredder på forstykket.

Find G-string!

Hipster:

Det engelske ord for hofte har lagt navn til hipster-trussen, der netop sidder på hoften, eller lige under. Hipster er udstyret med små ben, og den lavt siddende stil gør trussen perfekt til de moderne, lavtaljede bukser. Hipster kan også findes som en string i bagstykket.

Find hipster!

Tai:

En trusse der ender ved taljen. Med sine høje benskæringer har Tai-trussen haft ry for at give illusionen af længere ben. Trussen dækker en god del af ballen.

Find tai trusser!

Maxi:

Trussen er højere i taljen end Tai-trussen, og har en lavere benudskæring. Det giver dermed en god støtte til både mave og baller, og er derved god til de lidt runde piger.