Amme BH

BH'er til de der ammer skal selvfølgelig kunne lidt af det hele. En amme BH skal være nem at åbne. Amme BH'en skal være af bløde materialer, og samtidig skal det være en BH, der gerne skal støtte hele vejen. Netlingeri fører amme BH'er fra fx Chantelle, Anita og PrimaDonna, der alle er lavet af lækre materialer.

Læs mere om valget af en amme BH

En amme BH skal selvfølgelig opfylde alle dine behov – Det gælder komforten, støtten, designet, kvaliteten og pasformen. Samtidig skal funktionaliteten og anvendeligheden også være god. Under graviditeten er du mere sensitiv, og derfor skal du også have en graviditets BH, som hjælper med at føle dig tilpas og afslappet. Du skal have en amme BH, som er designet til vordende mødre, som har et behov for en god komfort, fleksibilitet, støtte og en god funktionalitet.

Hvornår skal du købe din amme BH?

Efterhånden som din graviditet skrider fremad, vil du mærke at dine gamle BH'er begynder at føles mindre og mindre, og her er du sikkert fristet til at gå ud og købe din første amme BH. Men stop lige en gang, og overvej hvilken uge du er i. Din barm vil med sikkerhed vokse endnu mere, og lige pludselig vil dit første amme BH’s køb være spildt, fordi den nu også er blevet for lille.

Da man ikke ved hvor meget ens barm vil vokse under graviditeten, er det en god ide at vente så længe du overhovedet kan inden fødslen. Hvis du kan vente til 3 uger inden fødslen, vil det være godt, da med sikkerhed vil have en amme BH som passer dig godt både i skålen og i omkredsen. Vær opmærksom på, når du køber første din amme BH, at den er lidt større i skålen, så der kan være plads til mælken når den kommer samt dit ammeindlæg. Hvis du inden din amme BH, er vokset ud af dine nuværende BH’er og har brug for noget nyt, kan du kigge på vores tilbuds side. Her finder du gode tilbud på lingeri, som kan støtte dig indtil du skal i gang med amme BH’en.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du skal ud og investere i en amme BH til dig selv, skal du være helt sikker på at der er godt med plads til dit amme indlæg og mælken. Køber du din amme BH for stram både i skålen og omkredsen, vil du klemme de mange mælkekirtler sammen, og det vil forhindre mælken i at løbe frit.

For at gøre det nemmest for dig selv og barnet skal du sikre dig, at din amme BH har en åbning, som er stor nok til at brystet kan komme uforhindret ud. Hvis åbningen på din amme BH ikke er stor nok, vil du lukke for en masse mælkekirtler mens amningen pågår.

Hvis du har en amme BH med åbne - og lukkemekanismen, så sørg endelig for at den er god og solid. Det kommer til at betyde utrolig meget for dig, at din amme BH’s åbne og lukningen er god, fordi du kommer til at amme mange gange i døgnet, og derfor skal den være nemt for dig at komme til. Åbn - og lukningen skal kunne holde til at åbnes mange gange i løbet af amningen.

Du skal være opmærksom på skålstørrelsen og hvordan bøjlerne sidder i midterstykket samt ude på siden af din krop. Selvom det er en amme BH, så skal den stadig være behagelig af have på i længere tid og derfor er det vigtigt, at den passer dig perfekt og ikke vil komme til at genere dig på noget tidspunkt. Da din barm og brystvorter højst sandsynlig vil være følsom, skal du undgå søm, spidser eller blonder i nærheden af brystvorterne, da det også vil genere dig.

Hvilken amme BH skal du vælge?

Der er mange faktorer som spiller ind, når du skal ud at vælge en amme BH til dig selv. Der findes både amme BH’er som kan være med eller uden bøjle samt med eller uden vattering. Du kan sagtens bruge en amme BH med bøjle, bare du er opmærksom på at bøjlen ikke sidder på dit bryst og klemme. Bøjlen kan være en lille årsag til, at der bliver lukket for mælkens frie løb.  Mange synes det er mest behageligt at have en amme BH uden bøjle. Bøjlen vil normalt komme til at genere din barm, fordi du hele tiden skal være klar til at amme.

Mange mener de sagtens kan bruge deres almindelige BH’er. Det vil vi ikke anbefale dig, da stoffet på en amme BH er meget mere blød og lækkert at have på dit bryst, som kan være øm når du ammer meget. En amme BH er nødvendig hvis du vil føle dig bedst tilpas, og gøre din amning nemmest for dig selv.

Hvilke størrelser kan du få din amme BH i – Ser her

På hjemmesiden vil du kunne finde amme BH’er i Triumph mærket. Du vil finde A til E skålstørrelser, hvor du kan vælge fra 75 til 90 i omkredsen. Med en 75A i den mindste størrelse og 90E i den største størrelse, vil der være et stort udvalg af størrelser du kan prøve. Dermed vil der være en amme BH til dig med den lille barm, men også en amme BH til store størrelser.

Når du bestiller en amme BH, har du 33 dages returret, så du har tid til at finde ud af hvilke størrelse du skal have – og husk der skal være plads til ammeindlægget. Læs mere om vores handelsbetingelser her.

Hvor mange amme BH'er skal du have?

En amme BH vil du bruger lige så meget som dine almindelige BH’er Din amme BH sidder som noget af det tætteste på din krop hvor du også sveder, og derfor skal du have flere amme BH’er. 3 amme BH’er vil være naturligt at have i din garderobe, så du har nogen at skifte mellem, når du en gang i mellem også skal vaske dem. På hjemmesiden vil du finde basisfarverne, sort og hvid som mange vælger en af hver af, så de har en amme BH som matcher deres tøjvalg.

Hvilket materiale er godt til din amme BH – Læs her

Det er vigtigt du får en amme BH, som sidder behagelig på din barm og krop. Din amme BH skal derfor være af lækre og bløde materialer. Det skal være materialer så din hud kan være i stand til at ånde i din amme BH.

Du vil kunne finde en amme BH fra mærket Triumph, som er af skøn mikro fiber, der føles blød på kroppen. Mikrofiber går heller ikke ind og strammer på kroppen og derudover vil din hud kunne ånde. amme BH’en er neutral, klassisk og glat i modellen så den kan passe til hvilket som helst look du har.

Stropperne på din amme BH

Det er selvfølgelig vigtigt du finder dig en amme BH, hvor du kan regulere i stropperne, så skålen hele tiden kan ligge sig tæt ind til kroppen. Når du har regulerbare stropper, har du mulighed for at ændre længden af stropperne, da du ofte vil tage på sidst i graviditeten, samt vil tabe dig igen på fyldigheden når du er begyndt at amme.

Jo bedre du kan få dine skulderstropper i, desto bedre støtte vil de give dig. Når du kigger efter amme BH’er, så læg mærke til stopper helt skal være stabile, brede og polstrede. Gode stropper vil støtte både dine skuldre og nakke bedst muligt. Husk også at se vores udvalg af vores BH'er uden bøjle her.

Vask af amme BH – Læs her

Der findes ikke nogen regler på hvornår du skal vaske dig lingeri. Men lingeri, som sidder tæt på kroppen, bliver mere udsat for sved, skidt og bakterier og derfor anbefales det, at du vasker dit lingeri efter 2 -3 gange, selvom du ikke synes det lugter. Der vil altid følge en vaskeanvisning med, der sidder på indersiden af dit tøj, som du nøje skal følge.

Spørg hvis du er i tvivl – vi hjælper dig

Står du og skal købe en amme BH, men har nogle spørgsmål - så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice på 97 41 04 15 eller info@netlingeri.dk Du kan også læse mere om hvilken størrelse din amme BH skal have, i vores guide om BH størrelser.