Calvin Klein badetøj

Det flotte Calvin Klein badetøj imponerer med skarpe linjer og flotte detaljer. Mange kvinder i alle aldre, og kvinder fra stort set hele verden, kender efterhånden det eftertragtede brand. Her hos os finder du et stort udvalg af meget forskelligt badetøj, fra det amerikanske topbrand Calvin Klein.

Er du vild med Calvin Klein badetøj?

CK badetøj er både lækkert og sporty, og er alt sammen skabt til at sidde yderst komfortabelt på kroppen. Designeren Calvin Klein var minimalist. Hvilket også var det, han blev særlig kendt for. Calvin havde evnen til at skrabe alle ligegyldige detaljer væk, og formåede på den måde at få den sunde krop sat i centrum. Gennem tiden blev der derfor designet et stort udvalg af blandt andet forskelligt badetøj. Det var badetøj, som formåede at sætte kvindens krop i centrum på en meget fin, feminin og sporty måde.

Det gør der i høj grad stadig, og det bliver brandet med garanti ved med. For det amerikanske brand Calvin Klein forstår hele tiden at følge med tiden og tidens mange forskellige trends og tendenser. Calvin Klein er blevet et synonym for klassisk, men samtidig også moderne design. Samt en uovertruffen kvalitet på deres tekstiler, også når det gælder alt det lækre Calvin Klein badetøj.

Logoprint er blevet hot

Forskelligt tøj og undertøj som er udstyret med et synligt logo, er igen blevet hot. Det gælder også for Calvin Klein badetøj. Gennemgående for langt det meste badetøj er, at Calvin Kleins logo er gjort synligt på mange af brandets produkter.

Det meget genkendelige logo som udover selve navnet også inkluderer forbogstaverne CK, er som regel placeret langs en kant på det lækre badetøj. Eller i nogle tilfælde foran på brystet. Logoet er med til at signalere kvalitet og hjælper til med, at brandet opretholder sin værdi og synlighed. Bærer du badetøj fra Calvin Klein, viser det andre, at du ikke går på kompromis. Heller ikke når det gælder dit badetøj.

Friske og frække farver vækker opsigt

Calvin Klein er udover det meget synlige logo og navn, også meget kendt for deres ikoniske og i nogle tilfælde opsigtsvækkende farvebrug. Badetøjet er designet i flotte nuancer hvoraf spraglede farver som for eksempel pink, 80'ernes klassiske koboltblå, intense sorte nuancer og forskellige røde farver, vækker opsigt.

Indtag stranden med stil i dit Calvin Klein badetøj

Selvom de fleste nok vil mene, at badetøj kun skal bruges til at svømme i, så findes der som med alt muligt andet alligevel undtagelser. Det lækre badetøj fra Calvin Klein er med til at udstråle kvalitet, og viser, at det for dig ikke er helt ligegyldigt, hvilket slags badetøj du hopper i. Heller ikke når du bare skal ligge og tage sol på stranden. Badetøjet er med til at give dig et sporty udseende på en moderne og klassisk måde.

Calvin Klein badetøj er mange ting. Det er flotte badedragter og skønne bikinier, som udstråler brandets elegante og luksuriøse stil. Du kan vælge mellem et væld af skønne farver, som alle bærer præg af at være en ægte Calvin Klein klassiker.

Blandt andet farver som:

Solgul I Klassisk sort | Hvid | Rød | Armygrøn | Pink | Blå

Alle modeller har det velkendte logo dekoreret på enten elastik, som en smart detalje på en kant eller som er trykt direkte på stoffet. Blandt det fine badetøj finder du også badetøj i mange forskellige snit og designs. For eksempel en skøn bikinitop med lynlås foran på brystet. Lynlåsen giver bikinien et frækt og sporty udtryk. Helt perfekt til at give dig et aktivt udseende.

Calvin Klein er mode til alle kvinder, som ønsker at være aktive, men som samtidig ønsker at være smart klædt på i komfortabelt badetøj. På NetLingeri.dk finder du et stort udvalg af det lækre badetøj fra det amerikanske superbrand Calvin Klein, som gennem tiden har formået at sætte den feminine og sporty kvinde sammen som en helhed.