Calvin Klein bikini

Smukke Calvin Klein bikinier

Når sommeren gør sin entre i det danske land, betyder det også at bikini- og badesæsonen er over os. Heldigvis har vi her hos NetLingeri.dk et stort udvalg af mange skønne bikinier fra blandt andet Calvin Klein. Modeller som alle passer helt perfekt til sommerens eller feriens mange dejlige strand- og badeture.

Her på siden finder du blandt de mange andre produkter et stort udvalg af skønne Calvin Klein bikinier, som alle er designet af det velkendte brand. Calvin Kleins mange bikinier er alle skabt til den sporty og aktive kvinde, som ikke ønsker at gå på kompromis, heller ikke når det handler om hendes bikini.

Bliv klar til sommer i en Calvin Klein bikini

Er du klar til sol, sommer og en varm dag på stranden? Her hos os finder du et bredt udvalg af skønne bikinier fra det amerikanske brand Calvin Klein. Du kan blandt de mange modeller finde bikinier i flotte moderne farver, bikinier som er designet i et moderne snit og som samtidig også sidder meget komfortabelt på kroppen.

I det store udvalg af lækre bikinier fra Calvin Klein finder du blandt andet:

Trekantsbikini - Bralette bikini - Bikini med brede skulderstropper - Bikini med tynde skulderstropper - One shoulder bikini - Bikini med lynlås

Den bløde bralette bikini fra Calvin Klein, er måske den mest kendte bikini fra det anerkendte mærke. Kendetegnet ved denne bikini er, at de alle er designet med en bred elastisk kant, som går hele vejen rundt om brystet. Den brede kant er flot dekoreret med Calvin Klein's logo.

Et hav af forskellige bikinier fra Calvin Klein

Nogle bikinier er frækkere end andre med for eksempel smarte detaljer i form af lynlåse, som er placeret foran på brystet. Andre har det meget iøjnefaldende logoelastik placeret rundt om maven, og nogle er designet med kig ind til den bare hud.

Alle de mange bikinier fra Calvin Klein findes i et væld af flotte farver, som alle er med til at give brandet det kendte sporty og aktive udtryk. Du kan blandt andet finde Calvin Klein bikinier i blå, turkise, røde og gule nuancer.

De mange forskellige bikinier er produceret i lækre gode hurtigttørrende og elastiske materialer. Hvilket både betyder, at du trygt kan stole på, at din bikini hurtigt bliver tør efter din svømmetur men også, at din Calvin Klein bikini bevarer både form og farve.

Calvin Klein er meget andet end et kendt navn

Kendetegnet for mange af Calvin Kleins produkter er det velkendte logo, som næsten ses på alle Calvin Kleins mange produkter. I hvert fald når det handler om brandets undertøj og badetøj. Logoet er ofte placeret meget synligt, enten på bikiniens mange kanter eller på bikiniens brede elastik.

Men Calvin Kleins bikinier er meget mere end det. Det er bikinier, der er designet til den sporty kvinde, som godt kan lide at være aktiv. Også når det handler om at ligge på stranden på en varm sommerdag.

Gode vaskeråd til din nye Calvin Klein bikini

Det er en god idé at passe godt på din nye bikini. Sørger du for at passe på, når du vasker din bikini fra Calvin Klein, kan den holde både form og farve i lang tid. Husk altid at skylle din bikini efter du har brugt den. Klor og saltvand både blegner og misfarver din bikini. Vask bikinien på 40 grader og undgå helt at tørre den i tørretumbleren.

Er du på udkig efter en lækker og sporty bikini i et minimalistisk og stilrent design, så er en af de mange bikinier fra det amerikanske brand Calvin Klein et godt og sikkert valg. Her hos os finder du et hav af forskellige bikinier i mange forskellige designs og farver, som er særdeles flot til en lang dag på stranden.