Bikini

En bikini er uundværlig for rigtig mange kvinder. Når det kommer til sommer, sol og varme, gør de to små dele en stor forskel, så du får den fulde oplevelse i sol og vand, når du er ved stranden, på ferie eller blot nyder sommervejret i haven. Shop fx bikinier fra Marie Jo, PrimaDonna, Calvin Klein og Wiki.

Bliv klar til sommersæsonen med en flot bikini

Her hos Netlingeri.dk finder du et stort udvalg af bikinier til sommerens sol og strand og til din kommende ferie. Her på siden finder du matchende bikinier til damer i fine farver, stilfulde former og trendy design fra de mest førende brands indenfor badetøj. Du kan også vælge selv at mixe og matche, så du får lige præcis den bikinisammensætning, der passer til dine personlige behov. Find din favorit bikini her og bliv smart klædt på til næste gang du skal på stranden.

Bikinien er en opfindelse, som mange kvinder i dag værdsætter højt, og hos de fleste er det en fast del af garderoben. Inspirationen kommer fra lingeri, og dette har givet anledning til at følge de største trends indenfor undertøjsbranchen, så du både kan se godt ud på stranden og i poolen, når vejret er godt. Der findes ingen regler for, hvordan din bikini skal se ud. Du bestemmer selv, hvor dækkende den skal være, om du vil binde den bag nakken eller om den skal give dine bryster ekstra fylde.

Hos Netlingeri.dk kan du altid finde et stort og bredt udvalg af flotte bikininier, så du kan blive klar til den dejlige danske sommer eller rejsen sydpå. Vi har et varieret sortiment af bikinier fra alle de bedste mærker i mange forskellige modeller og designs, så du kan finde lige den bikini, som passer bedst til din stil og din smag. På den måde behøver du ikke at gå på kompromis med din personlige stil for at kunne hoppe i havet eller i poolen.

Flotte bikinier fra eksklusive mærker

Hos Netlingeri.dk vil vi gerne, at du kan gå sommeren og de varme måneder i møde med stil, så du kan føle dig godt tilpas på stranden og ved poolen i en flot bikini. Vi har derfor udvalgt et bredt sortiment af bikinier fra nogle af de mest populære og eksklusive mærker indenfor badetøj, så du kan finde en bikini, som er af en lækker kvalitet og som kan holde sig flot de næste mange badesæsoner. Derudover finder du også et hav af bikinier i flot design. Ligesom det er vigtigt, at du vælger tøj, der passer til din personlige stil, så er det også vigtigt med en bikini, der passer perfekt til dig og din figur. Når du finder en bikini, der passer godt til dig og som sidder perfekt på din krop, så kommer du samtidig til at føle dig godt tilpas.

Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige mærker af badetøj. Fælles for dem alle er, at de tilbyder bikinier af høj kvalitet og i et godt og moderigtigt design. Udover at din bikini skal være flot, er det også vigtigt, at den giver dig den rette støtte og har en perfekt pasform.

Sammensæt din personlige bikini

Gå sommer og solskin i møde med en smart bikini her fra vores webshop. Hos os har du mulighed for at sammensætte din egen luksus bikini, så den passer til netop din størrelse og din personlighed. Dette giver alle kvinder mulighed for at vælge den bedste bikini, som passer til den enkelte kvindes figur og barm. Der findes rigtig mange forskellige modeller og designs af bikinier, og det kan derfor være svært at finde den helt rigtige overdel og underdel, som sidder perfekt på både barm og numse. Derfor sælger vi mange af vores bikinidele separate, så du kan sammensætte din personlige bikini og vælge den størrelse i både overdel og underdel, som passer til din kropsfigur, samt vælge den eller de designs som du synes bedst om. Ved at mixe og matche kan du dermed skabe et unikt bikinisæt, som passer til din stil og smag.

Hvilken bikini passer bedst til dig og din figur?

Med et udvalg fra forskellige mærker, som du finder her på Netlingeri.dk, vil der være noget til enhver kvindelig kropsform. Uanset om du har en pæreformet, æbleformet eller timeglasformet figur, så giver vi dig her nogle gode råd, så du får den helt rigtige bikini model hjem til dig.

  • Pæreformet kropsform: Har du smalle skuldre og talje i forhold til dine hofter, så er den stropløse bikini model god til dig. Den stropløse bikini kaldes også for en bandeau. Denne type bikini får dine skuldre til at se lidt bredere ud. Derudover kan du vælge bikini trusser, som har en høj ben skæring, der får dine hofter til at syne mindre samt dine ben til at syne længere.
  • Æbleformet kropsform: Har du tynde ben og smalle hofter, men er din overkrop kortere og mere fyldig? Så skal du vælge en bikini med lavtaljede trusser, som skaber en illusion om en længere overkrop.
  • Timeglasform: Har du en smal talje, men brede hofter og skuldre, skal du fremhæve din talje og dine skuldre. Her kan du med fordel vælge en bikinitop med halterneck. Hvis du har en større barm, som skal have mere støtte, så kan en bikinitop med bøjle og almindelige stropper være en god idé.

Find den helt rigtige bikini der passer til dig

Når du køber en ny bikini, er det vigtigt, at den sidder godt og at du føler dig godt tilpas, når du har den på. Der er nemlig ikke meget ved at have en bikini i et flot design, men underdelen og overdelen ikke sidder rigtigt. Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i din nye bikini, så du kan gå på stranden eller tage i svømmehallen med selvtillid. Derfor har vi altid et stort udvalg af bikinier i forskellige designs og forskellige former, så du kan finde lige netop den bikini, som passer bedst til din personlige smag og til din krop.

Her hos Netlingeri finder du altid et stort og lækkert udvalg af bikinier, der imødekommer ethvert behov. Du finder derfor masser af mønstre, tekstiler og farver, som passer helt perfekt til dig og dine ønsker indenfor bikinier.

Dyk ned i det store udvalg af bikinier her på siden og find dine favoritter til den kommende ferie. At handle online hos Netlinger.dk er en fornøjelse og super let, da du kan shoppe, lige når det passer dig. Sæt dig blot til rette i sofaen med en kop kaffe eller te og kig på de smukke bikinier til kvinder, som du finder her på webshoppen. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan springe i bølgerne i din nye smarte bikini.