Aubade

Aubade er luksuriøst, glamourøst og forførende fransk lingeri til kvinder. Det er lingeri, som er fyldt med feminine detaljer, smukke blonder og fine sløjfer i en perfekt harmoni med funktion og pasform.

Luksus lingeri fra franske Aubade

Det franske mærke er til dig, der elsker sensuelt lingeri, og som ønsker at tilføje dit undertøj det ekstra, som ikke er at finde blandt andre mærker. Er du til luksuriøst lingeri, så er Aubade helt sikkert lige noget for dig. Forkæl dig selv med det allerbedste lingeri og føl dig som en ægte dronning inderst inde iklædt undertøj fra Aubade!

Aubade er et fransk undertøjsmærke, der har produceret lingeri siden 1958. Siden deres grundlæggelse er det franske mærke kun blevet mere og mere populært blandt kvinder verden over og dette er ikke uden grund. De er for eksempel det første mærke, som begyndte at lave BH og trusser, der matchede sammen som et sæt. Det har de andre undertøjsmærker siden hen fulgt efter. Derudover er Aubade særligt kendte for deres balconette BH’er og trusser med fine blonder og feminine detaljer. Dog holder de sig ikke kun til lingeri. Du finder også nattøj fra Aubade – natkjoler, natbukser, kimonoer og meget mere.

De fine detaljer, eksklusive design, elegante blonder og kvalitetsmaterialer i top er blot noget af det, som Aubade er kendt for. Ikke nok med at kvinder elsker det populære mærke, så vil enhver mand også elske at se sin partner iført elegant og eksklusivt lingeri fra Aubade.

Stort udvalg af fransk lingeri fra Aubade

Vi har hos Netlingeri.dk valgt at samle hele vores brede udvalg af Aubade lingeri et sted – nemlig her på siden. Her finder du adskillige undertøjssæt i smukke farver og med unikke og elegante detaljer, som du helt sikkert vil elske. Derudover finder du også et bredt udvalg af trusser, BH’er, hofteholdere og meget mere, så du kan få lige præcis det lingerisæt fra Aubade, du drømmer om. Aubade er både sensuelt, smukt, elegant og eksklusivt.

Aubade lancerer løbende nye kollektioner, som afspejler tidens trends og tendenser. Der tænkes hele tiden nyt, når Aubade designer lingeri til kvinder, som sætter pris på lækkert, elegant og sensuelt lingeri i sin undertøjsskuffe. Find det sæt eller den del fra Aubade, der passer til dig lige her på siden.

Smukt lingeri kræver den helt rigtige pleje

Aubade´s lingeri er smukt og feminint lingeri, som ligger i den lidt dyrere prisklasse. Alene af den grund vil du garanteret også gerne give det den bedste pleje, så det kan holde længst muligt. Er du i tvivl om, hvordan dit lingeri kan komme til at holde længe, får du her en række gode råd, som kan være nyttige at følge, når du gerne vil passe på dit lingeri.

  • Når du skal vaske dit nye Aubade lingeri, er det en god idé at følge vaskeanvisningen, som ofte medfølger.
  • Undgå at vaske dit Aubade lingeri i vaskemaskinen. En tur i vaskemaskinen kan nemlig meget nemt ødelægge det fine lingeri.
  • Vask derimod dit Aubade lingeri i hånden. Især hvis det indeholder en bøjle.
  • Undgå også at overdosere dit vaskemiddel.
  • Lad aldrig dit lingeri ligge i vandet, men sørg i stedet for at vaske det med det samme
  • Undgå altid at bruge skyllemiddel til dit lingeri. Skyllemidlet vil lukke fibrene i stoffet, hvilket betyder, at det ikke kan ånde.
  • Undgå at tørre dit lingeri i tørretumbleren. Du kan med fordel duppe eller presse vandet ud, inden du lægger det til at tørre. Dog aldrig i den direkte sol.

Køb dit eksklusive lingeri fra Aubade her hos os og bliv forført af mærkets smukke, eksklusive og forførende designs.

Køb Aubade lingeri online hos Netlingeri.dk

Aubade er værd at kigge nærmere på, hvis du er på udkig efter luksuriøst, glamourøst og forførende undertøj. Vi har her hos os samlet et bredt udvalg af forskellige designs, farver og modeller fra det anerkendte, franske brand, hvilket betyder, at der gerne skulle være noget til enhver kvinde, der ikke ønsker at gå på kompromis. Vi har med det også gjort det relativt let og overskueligt for dig, at finde det du søger efter, da vi har samlet et hav af de forskellige Aubade kollektioner ét sted – nemlig lige her på siden.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge eller hvilken størrelse du skal have, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, som sidder klar på telefonen mandag til fredag mellem kl. 8.00-11.00. De kan træffes på telefon +41 40 75 00. Vi håber du bliver glad for dit nye lingeri fra Aubade, og du vil vende tilbage, når du igen får brug for selvforkælelse med smukt lingeri.