Returnering

Du har som kunde 365 dages fortrydelsesret. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre. Har du mistet dit returskema, kan den printes her.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du som kunde er forpligtet til selv at betale for returforsendelsen. I pakken er der vedlagt en returlabel, som du kan benytte. Hvis du benytter denne bliver der fratrukket DKK 39 fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i enten en GLS Pakkeshop eller PostNord Pakkeshop.

Det er normalt ikke muligt at ændre eller annullere en ordre, når den først er blevet placeret. Du skal selv betale for at returnere pakken til os, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under returtransporten. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 39 kr. fra din ordre.

Pengene bliver automatisk tilbageført på samme betalingskort, som blev brugt ved købet. Bemærk, at returprocessen kan tage op til 14 dage.

Varereturnering skal ske til adressen:

Fashion Shopping 
Sletten 59A 
7500 Holstebro

CVR: 31327369 
Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav.

Ombytning

Hvis varen ønskes ombyttet til en anden størrelse eller vare, bedes du lave en ny ordre på webshoppen.