Hipster trusser

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af Hipster trusser. Vi har alt indenfor hipster trusser, lige fra det pikante med blonder til den mere klassiske hverdags hipster trusse. Netlingeri fører et kæmpe udvalg af trusser, g-strenge, tai trusser, blonde trusser, brazilian trusser og tanga trusser.

Læs mere om hipster trusser

Navnet stammer fra det engelske ord for hofte, "hip", fordi denne trusse sidder på hoften. Et andet kendetegn ved denne type af trusse er den lave benudskæring. Selvom hipster trusser har disse kendetegn, er der stadig store forskelle på selve udtrykket af trussen.

Mange kender sikkert Björn Borg hipster med sine farverige mønstre og flotte detaljer. Dog finder der også hipsters, som nærmest har det modsatte udtryk med fine, delikate blonder og mere diskrete farver. Derimellem er der naturligvis også mange varianter - og på den måde er det muligt at finde et par, der passer til din personlige stil.

Vask dine hipsters på den rette måde

Når du har købt dine nye trusser, ligegyldigt om det er taitrusser, g-strenge, hipsters, eller en anden type, skal du sørge for at følge vaskeanvisningerne, for at give dem den længste holdbarhed. Er du i tvivl om hvad alle de forskellige vaskesymboler står for og hvordan du passer optimalt på dit nye undertøj, har vi samlet et overblik til dig her.

Gratis fragt på dine hipster trusser

Når du køber undertøj for over 250 kroner samlet, får du gratis fragt hos Netlingeri. Derfor kan du med fordel købe flere par hipsters ad gangen, eller måske kombinere med bh'er, badetøj eller andet, der kunne friste. Alle de varer vi har på lager, bliver leveret lynhurtigt og du har altid 33 dages returret.