365 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-

Tips/Råd

Vi har udarbejdet en lækker side med forskellige tips & råd. Du har bla. mulighed for at læse om vores kunder, vaske guide til undertøj, lingeri samt badetøj.

Kunderne siger

Netlingeri.dk's kunder er vilde med vores undertøj. I den forbindelse har vi udarbejdet en sektion hvor du har mulighed for at læse, kundernes mening om Netlingeri.dk og vores undertøj.

- Læs hvad kunderne siger!

Vaske guide

Når man køber kvalitets undertøj, lingeri og badetøj er det meningen at det skal holde i lang tid. Derfor er man selvfølgelig også nød til at behandle produkterne ordentlig. Følger man vores simple guide, sikre man sig længst mulig levetid.

Badetøj

Det er super lækkert at ha' en masse forskelligt badetøj med på ferie. Derfor vil man også i gennem årene, opbygge et spændende udvalg af smart badetøj. Det er vigtigt at man passer på ens badetøj, med hård sol- klor osv.

Husk, det er jo meningen at man også skal bruge det næste år.

- Se hvordan du passer på dit badetøj!

Undertøj

Sådan passer du bedst på dit undertøj, følg vores guide og du er sikker på at farverne samt faconen holder længst muligt.

- Se hvordan du passer på dit undertøj!

Guide til vaskesymboler


Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.

LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER
Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.
Hos Netlingeri har vi altid mange tilbuds varer og du kan fx til Black Friday shoppe gode tilbud. Udover gode tilbud kan du som ny kunde modtage en rabatkode du kan bruge på din første ordre.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 41 40 75 00   |   info@netlingeri.dk