Jbs of Denmark

JBS of Denmark er undertøj, strømper og loungewear til kvinder, der sætter pris på kvalitet fra inderst til yderst. Kollektionerne er produceret i de lækreste materialer som for eksempel uld, bambus og bomuld og er dermed indbegrebet af smart og behageligt undertøj og loungewear til kvinder.

JBS of Denmark er undertøj, strømper og loungewear til kvinder

Alle items fra JBS dame er anvendt i de bedste materialer og komforten er essentiel. Er du på udkig efter lækkert undertøj, nattøj eller loungewear, så har vi her hos Netlingeri.dk samlet et stort udvalg af tekstiler, der reflekterer dansk mode, og som er inspireret af den nordiske levemåde, arkitektur og design. Tag et kig her på siden og find dine favoritter fra JBS of Denmark i blandt vores store sortiment fra det populære danske lingeribrand.

Bæredygtigt undertøj og lingeri til kvinder fra JBS of Denmark

JBS of Denmark er inspireret af den nordiske minimalisme. De designer og fremstiller tøj i de bedste kvaliteter med komfort for øje til både børn, mænd og kvinder. Alt lingeri fra JBS of Denmark er uden generende mærker og er, som det danske mærke selv kalder det, ”Designed to relax”.

Vi har her på siden samlet et stort udvalg af lingeri til damer fra JBS of Denmark. Alle items er din garanti for høj kvalitet og de bedste materialer produceret efter bæredygtige principper og klimavenlige certificeringer. Alle varer fra JBS er desuden OEKO-TEX certificerede og alle de nyeste varer er også FSC-certificerede.

Alt lingeri er tilsat bomuld for at forlænge tøjets levetid, og al bomuld der bliver brugt, er 100% økologisk. Emballagen er enten fremstillet i bionedbrydeligt plastik, 100% genanvendt plastik eller FSC-certificeret pap.

Kollektionerne fra JBS of Denmark afspejler det danske syn på miljø og bæredygtighed samt naturligvis det danske koncept HYGGE, som er en vigtig del af danskerne hverdag.

Særlige kendetegn ved JBS of Denmark undertøj og lingeri til damer

Når du står med undertøj og lingeri fra det danske mærke JBS of Denmark, kan du med det samme mærke, at der er tale om høj kvalitet og omtanke bag designet. Lingeriet både sidder, som det skal, samtidig med at det giver plads, hvor det skal.

JBS er Danmarks førende brand indenfor undertøj og loungewear, og den anerkendte virksomhed bliver ved med at vokse, for hvert år der går. Der bliver ikke gået på kompromis med deres værdier, som blandt andet er komfort, kvalitet, individualitet og innovation. Vil du føle dig godt klædt på inderst inde og have behageligt og klassisk undertøj, så er JBS of Danmark det helt rigtige valg for dig. Du finder både trusser, hipsters, shorts, nattøj, homewear, toppe og meget mere, som du vil elske at iklæde dig.

Sublim kvalitet fra JBS of Denmark

JBS undertøj og lingeri til kvinder er kendetegnet ved at være af en ganske særlig kvalitet. Med undertøj fra JBS of Denmark, kan du føle dig lækkert og behageligt klædt på inderst inde, og du er sikker på at få produkter, der både stilmæssigt og kvalitetsmæssigt står distancen, så du kan have glæde af dit lingeri i mange år. Har du først prøvet klassiske og stilrene items fra JBS of Denmark til kvinder, er det svært at skifte til et andet brand.

Du finder her på siden vores aktuelle modeller indenfor JBS undertøj og lingeri til kvinder, hvor du frit kan vælge dine foretrukne styles blandt alt lige fra trusser til natkjoler til meget mere. Har du endnu ikke prøvet JBS of Denmark, er det bestemt på tide, at du giver dig selv den særlige luksus. Så tag et kig på mulighederne her, og oplev den helt unikke kvalitet på design fra JBS of Denmark på din egen krop.

Køb JBS of Denmark online her hos Netlingeri.dk

Hos Netlingeri.dk har vi siden vores grundlæggelse klædt kvinder på til at blive den bedste version af sig selv med lækkert undertøj og lingeri. Og det kan du blive og vise ved at iføre dig det populære danske lingeribrand JBS of Denmark. Uanset om du vælger at investere i deres undertøj, nattøj eller t-shirts er du sikker på at få god kvalitet og behagelige tekstiler til priser, hvor alle har råd til at være med.

Har du brug for hjælp til at udskifte undertøjsskuffen med udsøgte produkter fra JBS of Denmark, har du spørgsmål eller har du måske lidt svært ved at finde den rette størrelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte os via vores kundeservice, hvilket kan gøres telefonisk på 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.