PrimaDonna badetøj

PrimaDonna er kendt for deres lækre badetøj som specielt er skabt til kvinder med en stor barm. Lige siden 1865 har det eksklusive brand produceret undertøj, heriblandt skønt badetøj, badedragter og bikinier med en uovertruffen pasform og et elegant og eksklusivt design.

PrimaDonna badetøj til enhver smag

Her på siden finder du et bredt sortiment af skønt badetøj fra det anerkendte brand, alle modeller med samme unikke og gode pasform som resten af de mange eksklusive produkter fra det populære brand. Badetøjet fra PrimaDonna er alt sammen produceret i lækre kvaliteter som hænger ubærligt godt sammen med resten af brandets image og værdier, om at skabe unikt undertøj rettet kvinder med en stor barm.

Har du fundet dit rette match til stranden?

Det er ikke en naturlig selvfølge for alle kvinder at hoppe i nyt og smart badetøj hver eneste sommer. Og så snart den længe ventede sommer melder sin ankomst er det derfor heller ikke alle som straks hopper i badedragten, den lille bikini eller den smarte tankini. For nogle kvinder kan det endda være grænseoverskridende at skulle vise kroppen frem i de minimale klæder.

For kvinder med stor barm kan det endda føles uoverskueligt at finde det rette badetøj. Fordi en stor barm kræver det perfekte fokus på pasform og støtte. Det er heller ikke alle mærker som fører så store størrelser som det nogle gange kræves. Her kan det for nogle kvinder naturligvis føles svært og uoverskueligt. Der er dog slet ingen grund til at have det på denne måde. For med PrimaDonnas mange forskellige modeller af smart og moderigtigt badetøj, finder du helt sikkert også det badetøj som passer helt perfekt til dig.

Blandt det skønne badetøj fra PrimaDonna finder du blandt andet skønne badedragter, tankini, forskellige bikiniunderdele med både høj og lav talje, og bikinioverdele med og uden indlæg. Badetøjet er produceret i lækre materialer og alle i skønne moderigtige farver som er skabt med en komfort der især passer kvinder med en stor barm.

Vil du gerne beholde den flotte farve på dit PrimaDonna badetøj?

Det er vigtigt at huske på at behandle dit badetøj rigtigt. Den rette behandling betyder nemlig at det kan holde sig flot i lang tid. Har du købt et sæt af det flotte badetøj fra PrimaDonna, er du helt sikkert også interesseret i at beholde det flot i meget lang tid. Udover at behandle det godt når du har badetøjet på, så har måden du vasker det på også en stor betydning for hvordan badetøjet holder sig.

Når du vasker dit badetøj, skal du vaske det på en skånsom måde så det bibeholder facon og farve. Det kan du gøre ved at vaske det på en lav temperatur på din vaskemaskine, eller du kan vaske badetøjet i hånden. Er der bøjle i badetøjet er det oftest den bedste ide at vaske det i hånden. Brug vaskemiddel som er skånsom og opløs det altid i det varme vand inden du putter badetøjet i.

Klor og saltvand er hårde odds for din hud, og det gælder også for dit badetøj. Efter en badetur i klor eller saltvand, er det derfor en meget god ide at skylle dit badetøj fri for klor og salt. Hvis ikke, går det ud over både farve og elasticiteten i stoffet, og badetøjet bliver derfor hurtigt kedeligt og uinteressant at se på.

Er du på udkig efter lækkert badetøj som tager hensyn til din pasform og som også er designet specielt til kvinder med stor barm. Så er de mange forskellige modeller fra PrimaDonna værd at kigge efter. Køb dit badetøj fra PrimaDonna hos os og mærk hvordan hvert design tager et unikt hensyn til dig og dine behov.