Calida

Calida er lækkert undertøj, nattøj og basistøj til kvinder i alle aldre. I vores sortiment har vi samlet et stort udvalg af klassisk undertøj og nattøj i lækre kvalitetsmaterialer såsom uld, silke og bomuld. Med lingeri fra det Schweiziske brand er du sikret kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med materialevalg.

Er du også vild med Calida?

Da der udelukkende arbejdes med naturlige materialer, som kan klare vask efter vask, kan du være sikker på, at du får holdbarhed og kvalitet, der er noget værd, når du køber undertøj og lingeri fra Calida. Er du på udkig efter undertøj og nattøj med en perfekt pasform, og som sidder præcis som det skal, så er Calida det helt rigtige valg for dig.

Har Calida en god pasform?

Calida blev grundlagt i Schweiz i 1941 og blev med deres gode pasform hurtigt et populært lingerivalg for mange kvinder. Det som blandt andet kendetegner brandet, er deres brug af kvalitetsmaterialer, som føles behageligt at have på kroppen.

Alle tekstiler fra Calida bliver fremstillet i Schweiz og er Oeko-Tex standard 100 certificeret, som er noget af det bedste. Dette indebærer blandt andet også, at alle Calidas produkter er allergitestede og dermed ikke indeholder farlige substanser, som kan være skadeligt. Er du på jagt efter klassisk design indenfor undertøj og lingeri, så er du kommet til det helt rette sted.

Bæredygtigt undertøj og lingeri

Det smukke og bæredygtige undertøj, nattøj og basistøj til kvinder fra Calida bliver alt sammen produceret i den blødeste kvalitet og med en perfekt pasform, som ikke findes hos mange andre lingeribrands. Det schweiziske brand bruger kun naturlige materialer som for eksempel bomuld, silke og uld.

Lækkert lingeri i elegant og stilrent design, og med en bæredygtig produktion, henvender Calida sig til den kvalitetsbevidste og ansvarlige tøjforbruger, som ikke går på kompromis med materialevalg og kvalitet. Derudover er alle styles udviklet med henblik på at give maksimal komfort og støtte. Med tøj og undertøj fra Calida kommer du til at føle dig velklædt, og fordi de garanterer en perfekt pasform, så sidder undertøjet fra Calida som en drøm, uanset hvilke items du ifører dig.

Calida – når lingeri skal være blødt og lækkert

I mange år har Calida været en del af modebranchen indenfor lingeri, og det schweiziske brand kendetegner sig især indenfor deres store udvalg af basisvarer og lingeri til kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Det feminine og elegante look er kendetegnet ved Calidas stil, men derudover er deres kvalitet også noget af det, som mange kvinder værdsætter ved det anerkendte brand. Alle deres tekstiler er udført i de lækreste kvalitetsmaterialer, hvilket betyder, at produkter også har en fantastisk pasform, som fremhæver brandets feminine og elegante stil.

Calida appellerer til kvinder i alle aldre, som ikke vil gå på kompromis med hverken kvalitet eller design. Du er derfor altid sikret høj kvalitet og unikt design, når du køber lingeri fra Calida.

Køb Calida undertøj og lingeri online her!

Er du på udkig efter Calida lingeri, er du landet det helt rette sted. Vi har nemlig her på siden samlet et stort udvalg af undertøj, nattøj og basistøj fra det schweiziske brand, og vi opdaterer løbende med nye items. Med Calidas produkter i topklasse, kan du være sikker på lingeri med en høj standard. Calida er nemlig et velanset brand på markedet, når det kommer til lingeri, som imødekommer kundernes behov for såvel kvalitet som for pasform.

Tag et kig her på siden og find dine personlige favoritter. Har du spørgsmål til vores sortiment eller har du måske svært ved at finde den rigtige størrelse? Så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig på rette vej. Du kan kontakte os via vores kundeservice på telefon 97 41 04 15 eller på mail info@netlingeri.dk. Ved du allerede nu, hvad du har brug for, kan du bestille med det samme. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nye Calida lingeri i brug.