Seafolly

Hos Netlingeri finder du det altid populære badetøjs brand Seafolly. Skønne designs i flotte, farverige og ikke mindst feminine og trendy varianter, som kvinder i alle aldre elsker. Forkæl dig selv, din basisgarderobe eller én du holder af med lækkerier fra Seafolly med altid perfekt pasform, høj komfort og farver, der holder.

Seafolly badetøj til enhver smag

Forkæl alle de kvinder du er med creme de la creme fra dette store populære australske mærke, der har taget hele verden med storm. Måske det bliver den helt store forelskelse i dette skønne mærke, når du først har prøvet de mange lækre designs og på egen hud følt den fantastiske komfort og de skønne materialer – priserne er som altid favorable, når du handler lingeri og badetøj til kvinder hos Netlingeri - Vi byder bl.a. på:

 • Badetoppe og bikini toppe i mange lækre varianter og farvekombinationer
 • Badetrusser, hipsters og G-streng i flotte og komfortable designs
 • Badedragter og bikinier i alle tænkelige varianter i årstidens hotteste designs
 • Badetilbehør i mange spændende varianter

Kvalitet i særklasse

Der er dømt kvalitet i særklasse, når det drejer sig om det skønne mærke Seafolly. Både verden og kvindehjerter er blevet taget med storm, da dette spændende australske brand så dagens lys tilbage i 1975. Målet er da også at blive blandt verdens førende inden for smukt og komfortabelt badetøj, bikinier og badetilbehør til kvinder i alle aldre. Hos Netlingeri byder vi bl.a. på skønne:

 1. Designs i klassiske og tidløse farver
 2. Designs i trendy former, farver, længder, mønstre og all-over prints

Der er noget for hver en smag og noget til hver en lejlighed, når du går på opdagelse i det store og ikke mindst indbydende Seafolly sortiment. Sommeren, badesæsonen og basisgarderoben kan hurtigt blive så meget smukkere og indbydende med alt det bedste fra det altid skønne mærke Seafolly.

Seafolly en verden af farver

Det bliver aldrig kedeligt at handle Seafolly. Her mødes du med en verden af skønne farver, farvekombinationer, mønstre, prints og ikke mindst former. En verden af overraskelser, der naturligvis også byder på de mere klassiske look til dig, der elsker en flot tidløs bikini, der er trendy sæson efter sæson og år efter år.

Dette professionelle brand kan om nogen sprede glæde og godt humør med deres mange flotte og farverige designs. Lad din boheme stil komme helt til udtryk eller frisk garderoben op med pige farver, cool farver eller måske et sofistikeret mønster. Du finder alt, hvad hjertet kan begære af lækkerier og creme de la creme indenfor moderne og komfortabelt badetøj til unge piger og kvinder.

Farver der holder

Uanset om du shopper badetøj, bikini, bikinitoppe eller bikinitrusser til en enkelt sæson eller går efter det mere klassiske look, der holder år efter år, så kan du glæde dig over den altid høje kvalitet. Lækkerier fra Seafolly byder nemlig på:

 • Farver der holder vask efter vask
 • Pasform der holder vask efter vask

Husk at skylle dit badetøj op efter brug, hvis du har været i enten saltvand eller klor, så holder materialet i længere tid. Det samme er tilfældet med både pasform og farver. Lad bare sommeren komme an med alt det bedste fra det evigt skønne Seafolly.

Feminin, farverig eller forførende

Seafolly er det oplagte valg til enhver kvinde. Her får du alt, hvad du kunne drømme om af både spændende detaljer, skønne farver og smukke feminine designs. Skal det være forførende, praktisk eller måske bare pænt – Seafolly giver dig det hele i smukt design. Vi byder på:

 • Designs til brug på stranden, svømmehallen og til haven

Du kan naturligvis bruge de skønne bikinitoppe, underdele og strandtøj til mange andre lejligheder, hvor skønne farver, smukt design og lækre materialer altid vil sørge for, at du er lækkert klædt på.

Et væld af skønne toppe

Toppe er bestemt ikke kedelige, når du handler designs fra det smukke brand Seafolly. Badeoverdele og bikini toppe og ikke mindst badedragter nærmest smiler til dig med de mange skønne farvekombinationer. Selv de mere ensfarvede designs er fyldt med små skønne detaljer, der bare gør dem helt unikke. Lad en verden af spændende farvekombinationer og designs hjælpe dig med at få dit livs bedste sommer iklædt det bedste fra det skønne Seafolly.

Underdele i spændende varianter

Skal det være cool, praktisk, feminint eller måske blot strand-agtigt, så er underdele og bikinibukser til kvinder fra Seafolly den perfekte løsning. Kollektionerne har gennem tiden budt på mange spændende varianter:

 • Bikini bukser
 • Mini hipsters
 • Bikini trusser med snøre-lukning
 • Bikini pants
 • Bikini G-streng

Find din helt egen favorit blandt de mange spændende designs. Det kan være næsten helt svært at vælge. Vi har dog sørget for priser, når du ikke behøver at nøjes med kun ét sæt. Forkæl dig selv – nu når lejligheden er der til at gå en flot og farverig sommer i møde med alt det bedste fra badetøjsmoden.

Seafolly vision

Visionen bag Seafollys brand og mission er klar: At blive det førende mærke indenfor badetøj og strandbeklædning inden år 2020. De er i den grad på vej mod målet med deres holdning til, at kvalitet er alt. De mange designs er inspireret af den smukke og lange australske sommer, som kvinder over hele verden på denne måde kan få glæde af. Vi håber på også at kunne glæde dig med alt det bedste fra dette spændende brand med skønne farver, feminine designs og kvalitet, der holder.

Seafolly udsalg

Netlingeri byder på masser af skønne Seafolly tilbud. Er du på udkig efter billig bikini, billig badedragt eller en farverig top eller bikinitrusser, så glæd dig til skønne priser hos os. Vi tilbyder også mange spændende mærker og designs til helt uhørt lave priser på vores populære tilbudsside, hvor du kan være heldig at finde rester fra tidligere kollektioner eller andre spændende specialtilbud.

Dag-til-dag levering

Vil du have hurtig levering, så er Netlingeri det helt rigtige sted at handle. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag levering på vores populære mærker. Vi sørger for hurtig levering til en pakkeshop nær dig.

Vil du have fri fragt?

Du får fri fragt, når du handler for 250 kr. hos Netlingeri, så leverer vi din ordre helt gratis til dig – så længe din ordre er til levering i Danmark.

Spørg os gerne til råds

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre, til leveringen eller måske til et bestemt mærke. Du kan ringe til os på tlf. +45 41 40 75 00 på hverdage i tidsrummet 8.00-11.00. Du er også velkommen til at skrive til kundeservice. Det gør du på info@netlingeri.dk.

Praktiske størrelsesguides

Vi vil gerne gøre det så let for dig at handle online som overhovedet muligt. Derfor finder du også en lang række praktiske og let-anvendelige størrelsesguider her på siden, så du kan finde den helt rette størrelse og komforten kan blive i top. Vi glæder os til at forkæle dig med alt det bedste fra den danske og internationale modeverden af lingeri, undertøj, badetøj og nattøj til kvinder.