365 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-

Rabatkode

Her på siden finder du alle vores aktuelle rabatkoder og rabatter til Netlingeri.

Er du ny kunde på siden kan du altid benytte dig af vores 10% velkomstrabatkode. Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Når du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, vil du modtage en rabatkode dom du kan bruge på din første ordre her hos Netlingeri.

Benytter du dig af vores rabatkode  skal du tilføje rabatkoden i feltet i  check out som hedder "benyt gavekort/rabatkode"


Tilmeld dig vores nyhedsbrev - her  

Vi har i øjeblikke ikke andre aktive rabatkoder eller rabatkuponer til vores webshop, men hold øje med vores side, vi kører altid gode kampagner og tilbud.

Har du spørgsmål til vores rabatkode kan du altid kontakte vores kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig. Mail info@netlingeri.dk eller telefon +45 41 40 75 00

Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.

LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER
Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.
Hos Netlingeri har vi altid mange tilbuds varer og du kan fx til Black Friday shoppe gode tilbud. Udover gode tilbud kan du som ny kunde modtage en rabatkode du kan bruge på din første ordre.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 41 40 75 00   |   info@netlingeri.dk