Selvsiddende BH

Føl dig godt tilpas fra inderst til yderst med en selvsiddende BH. En selvsiddende BH er ideel at have i sin garderobe til både hverdag og fest, da den til tider kan være rigtig nyttig.

Stort udvalg af selvsiddende BH'er

Den er optimal, hvis du står og mangler en BH til stropløse toppe og kjoler eller til en overdel med dyb udskæring på ryggen, hvor stropperne fra din BH ikke må være synlige. For der er intet mere irriterende, end BH stropper der er synlige og dermed irriterer under en stropløs overdel.

De selvsiddende BH’er byder ofte på et hav af modeller i forskellige designs, som tilføjer et ekstraordinært look, hvor din barm stadig får den støtte, den har brug for. Med en selvsiddende BH vil du komme til at se fantastisk ud, uden at du vil gå på kompromis med kvalitet, komfort og dit fuldendte look. Vi har hos Netlingeri.dk samlet et bredt sortiment af selvsiddende BH'er til piger og kvinder, som du finder her på siden.

Fordele ved en selvsiddende BH

Den selvsiddende BH er uundværlig i enhver kvindes garderobe. Særligt for dig der elsker åben ryg og stropløse toppe eller kjoler. Med en selvsiddende BH behøver du derudover ikke at bekymre dig, om stropperne er synlige. En selvsiddende BH:

  • Er ideel til bluser og kjoler uden stropper, hvor skulderlinjen forbliver forførende og attraktiv.
  • Giver dig mulighed for at bære enhver form for overdel, som en normal BH måske ikke kan klare.
  • Iscenesætter dine feminine kurver og skaber et vidunderligt look.

Must have BH til enhver anledning!

Den selvsiddende BH har ingen stropper rundt om kroppen. Der sidder derimod en silikonestrimmel, så den ikke glider ned, når du bærer din BH. På den måde er dens funktion enestående og uundværlig! Vi ved, hvor vigtig den selvsiddende BH er. For hvem gider at sidde i en forsamling, hvor tankerne hele tiden kredser om, at stropperne fra BH’en ødelægger outfittet. Den selvsiddende BH er derfor den perfekte ledsager til enhver anledning, og giver dig en vifte af muligheder for at bære lige den overdel, du ønsker. Alt efter hvilken model du vælger, vil de selvsiddende BH’er ofte ikke have nogle syninger, der derfor sørger for, at den vil være usynlig.

Med en selvsiddende BH er du sikret, at snittet sidder lige i skabet, og med det har det perfekte lingeri til festlige kjoler og toppe eller blot til hverdags brug. Den efterlader en fantastisk og uimodståelig udskæring med høj bærekomfort. Med en passende stropløsBH vil du altid være perfekt klædt på. Uanset om det skal være til den luftige T-shirt med bar ryg eller til den lille frække sorte. En ting er sikkert, den vil altid sørge for en perfekt pasform i bløde og komfortable materialer.

Vælg mellem forskellige designs og iscenesæt dine kvindelige former med feminine og elegante udskæringer. Oplev alle fordele her hos Netlingeri.dk og lad dig inspirere af vores brede sortiment bestående af praktiske og feminine selvsiddende BH´er.

Hvordan finder jeg den perfekte størrelse?

Det handler ikke om, hvilken selvsiddende BH der er bedst, det perfekte brand osv. Men nærmere om at have styr på de rette mål, model og pasform. For hvis du finder den rette størrelse og pasform, vil din selvsiddende BH sidde, som den skal og have den helt rigtige effekt.

Når du prøver BH’en, er det vigtigt, at alle dens dimensioner stemmer overens med hinanden. Det vil sige omkreds, skål og pasform. Ellers vil BH’en ikke blive siddende. Det heldige er, at de forskellige lingerimærker designer og producerer forskellige varianter, hvor manges fokusområde er at skabe noget til enhver kvinde. Dette gør udvalget af selvsiddende BH’er bredt, så du netop kan finde den rette model, der matcher din barm.

Med en selvsiddende BH fra blandt andet Magic Bodyfashion, som blandt andet er førende indenfor selvsiddende BH´er, er der stor sandsynlighed for, at du finder en passende model til dig og din krop. Det er en god ide at prøve de forskellige pasformer, da du kan opleve vidt forskellige resultater. På den måde vil du også finde ud af hvilken model, mærke og pasform, der egner sig bedst til din barm.

Vi har her samlet nogle tips, som gerne skulle hjælpe og rådgive dig til at finde den rette selvsiddende BH:

  • Omkredsen er vigtig, da den hverken må være for løs eller for stram. Vær derfor opmærksom på målene, inden du køber din næste selvsiddende BH
  • Skålen er vigtig, da den hverken må være for stor eller for lille. Et vigtigt element i dit valg af BH er derfor at være opmærksom på skålens pasform og højde. Hvordan sidder den på dig?
  • Er der et midterstykke, er vigtigt, da dette giver støtte til din barm. Det er vigtigt, at midterstykket sidder mellem de to skåle, og ligger tæt ind til brystbenet. Der må hverken være luft mellem dette eller din hud.

Køb din næste selvsiddende BH online her!

Her på siden finder du et bredt udvalg af selvsiddende BH´er, som er uundværlige under en kjole eller top med bare skuldre eller nedringet ryg. Du finder en række forskellige selvsiddende BH’er, som er egnet til enhver anledning, både hverdag samt særlige begivenheder.

Vi står altid inde med de sidste nye modeller af selvsiddende BH’er, som enhver moderne kvinde bør eje – uanset om dagen byder på en traditionel hverdag eller et mere festligt arrangement. Med en selvsiddende BH vil du mærke, hvordan du ikke vil bekymre dig om synlige stropper, når du bærer en overdel, hvor dine skuldre eller ryg er synlig.

Find din favorit her på siden og bestil når på døgnet det passer dig – nemmere bliver det ikke at shoppe lingeri online. Hvis du skulle have spørgsmål om en eller flere af vores selvsiddende BH´er eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil besvare din henvendelse.