Anita

Hos Netlingeri finder du det altid populære mærke Anita Sport. Selv om sortimentet frister med lækre Anita sports BH’er i flere varianter, så finder du også de mere klassiske sorte BH’er med lækre blonder og et væld af skønne detaljer, der er medvirkende til at gøre disse BH’er yderst komfortable.

Stort udvalg af Anita sports BH'er

Hos Netlingeri finder du det altid populære mærke Anita Sport. Selv om sortimentet frister med lækre sports BH’er i flere varianter, så finder du også de mere klassiske sorte BH’er med lækre blonder og et væld af skønne detaljer, der er medvirkende til at gøre disse BH’er yderst komfortable. Glæd dig til et sortiment, der som oftest byder på.

Er du vild med lækkert lingeri og funktionelt design, så kan du hurtigt forelske dig i de smarte styles, der byder på noget til hver en lejlighed. Du finder de hotteste, mest komfortable og ikke mindst smarte Anita Sport BH’er i mange lækre varianter med hurtig levering og til altid skønne priser hos Netlingeri.

Er Anita BH til hverdag, fest og sport?

Der er designet til hverdagens mange aktiviteter. Skal det være lækkert, feminint og trendy til hverdag, så er en blonde BH måske lige det, som du står og mangler.

Her byder sortimentet som oftest på den altid klassiske sorte blonde BH, der også egner sig fortræffeligt under festkjolen. Her er der rig mulighed for at føle sig forkælet med bløde og behagelige materialer samt designs med fokus på lækker pasform og høj komfort.

 • Blonde BH’er til hverdag og festlige lejligheder.
 • Sports BH’er med funktionelt design.

Vælger du en sports BH fra det populære mærke Anita Sport, så kan du være helt sikker på, at intet er overladt til tilfældighederne. Her er der kælet for alle de vigtige detaljer, og funktionaliteten er som altid i top. Igen er der gjort brug af komfortable materialer, således af din BH også føles behagelig under sport.

Blonde BH med lækre detaljer

Sort er altid et hit, når det gælder lingeri og BH’er. Sortimentet byder som oftest på netop sort med blonder, der har en lækker feminin finish. Her finder du designs, der bl.a. byder på skønne detaljer som:

 • Brede vatterede skulderstropper
 • Bomuldsfoer i den nederste del af skålen
 • Lommer egnet til protese eller indlæg

Gør hver dag til en fest med lækkerier fra dette populære mærke. Her kan du tilmed forstørre din barm med bl.a. indlæg eller protese, da der er også findes designs med netop lommer til denne funktion.

Anita Sport BH – Maksimal støtte til barmen

En sports BH behøver bestemt ikke være hverken kedelig eller u-handy. En Anita sport BH er alt andet. Altid trendy og funktionelt design, således at altid sidder, hvor det skal samtidig med, at du føler god støtte til din barm, når du dyrker sport. Glæd dig til et sortiment, der byder på et væld af forskellige design med hver deres små finesser. I kollektionerne med Anita Sport BH finder du som oftest designs, der byder på:

 1. Maksimal støtte til din barm
 2. Designs med frontlukning
 3. Svedabsorberende inderfoer
 4. Skåle med ekstra støtte
 5. Dobbelt lag stof på skålene
 6. Smidige kanter for maksimal komfort
 7. Sømløse skåle i formstøbt design
 8. Ventilerende materiale
 9. Åndbar rygstykke
 10. Justerbare skulderstropper
 11. Hægter på ryggen

Der er tænkt på hver en lille vigtig detalje – ikke noget at sige til at Anita Sport hitter hos kvinder i alle aldre. Gå på opdagelse i det spændende sortiment og bliv maksimalt klædt på med god støtte til din barm i smart og lækkert design fra dette populære mærke.

Anita Sport er high tech fashion

Dette populære mærker er ikke alene fyldt med flotte og funktionelle designs, men også high tech fashion med innovative styles baseret på:

 • Åndbare materialer
 • Svedabsorberende egenskaber
 • Letvægtsmaterialer
 • Designs med fokus på optimal bevægelighed

Der er i den grad dømt lækkerier til den aktive kvinder – uanset alder med et altid populære Anita Sport. Forkæl dig selv med dette brand, der har hittet siden 1886 og forhandles i mange lande rundt omkring i verden. Her finder du bl.a. kollektioner med Oeko-Tex 100 Standarder og designs, der også matcher kvinder med kurvede former.

Anita Sport udsalg

Vi byder naturligvis på masser af Anita Sport BH tilbud. Du finder vores designs med attraktive priser og tilmed med hurtig levering. Vi byder nemlig på:

 • Dag-til-dag levering til en pakkeshop nær dig
 • Fri fragt i Danmark ved køb for mere end 250 kr.
 • 365 dages returret

Har du spørgsmål til din ordre, så kontakt os endelig i kundeservice. Vi står klar til at hjælpe dig man-fre kl. 8.00-11.00. Du træffer os på tlf. +45 41 40 75 00 eller på mail info@netlingeri.dk.

Vi glæder os til at forkæle dig med lækkerier fra både ind- og udland. Vi byder på de hotteste trends indenfor lingeri, sports undertøj, badetøj, nattøj, kåber og homewear. Glæd dig til at gå ombord i alle vores lækkerier, så du på ingen tid på få den garderobe, som du altid har drømt om med alt det bedste fra de største og mest populære mærker på markedet.