365 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-

Hvilken BH størrelse passer bedst til dig?

Det kan du få svar på her i Netlingeri.dks store BH størrelsesguide.

BH / brysteholder

En BH er i dag en vigtig del af næsten alle kvinders garderobe. Den kommer i mange former og farver, og har flere forskellige formål, alt efter hvilken type BH der bruges. Typisk skal den støtte brysterne, fremhæve dem, gøre dem større, eller udfylde et praktisk formål i forbindelse med sport, eller som en amme bh.

BHer bruges i det daglige hvor de ofte skal være praktiske og behagelige at have på. Men mange BHer er også smukt designede, og gør sig derfor også som synlige i forbindelse med kjoler, og lidt mere udfordrende tøj. Og så udfylder de en naturlig rolle, hvis man skal være sensuel, og der findes både smukke og frække bh'er.

BH størrelsesskema

Klik her for at se guiden i fuld størrelse, og læs lidt mere om måleteknikkerne herunder.

BH størrelser

Når du køber lingeri på nettet, skal du naturligvis købe de størrelser du normalt køber, og her er lige en kort guide til at finde din rette størrelse. Det eneste du skal bruge er et målebånd.

Omkreds
Du skal starte med at måle din omkreds lige under brystet, og så skal du sikre dig, at målet ikke er for stramt/løst. En tommelfinger regel er at du skal kunne få to fingre ind under BHen, og stykket mellem brysterne skal sidde tæt på kroppen.

Når du har målet kan du bruge følgende guide til at finde din BH størrelse:

69-74 cm     =   Str. 70
75-79 cm     =   Str. 75
80-84 cm     =   Str. 80
85-89 cm     =   Str. 85
90-94 cm     =   Str. 90
95-99 cm     =   Str. 95
100-104 cm =   Str. 100
105-109 cm =   Str. 105
110-114 cm =   Str. 110
115-119 cm =   Str. 115
120-124 cm =   Str. 120

Skål størrelse
Brysterne varierer meget fra kvinde til kvinde, og det er derfor vigtigt at du får fundet frem til din skål størrelse. Det kan du gøre ved at tage en BH på, og så måle omkredsen henover brystkassen der hvor brysterne er størst, dernæst trækker du målet fra omkredsen fra. Nu har du din skålstørrelse som du dernæst kan finde i dette skema:

12 cm = A
14 cm = B
16 cm = C
18 cm = D
20 cm = E
22 cm = F

Det finder du her

Hos netlingeri har vi et solidt udvalg af BH, amme bh og sports bh, bh med fyld, bh uden fyld, bh med og uden bøjle og vi fører BH'er fra:

Chantelle
Marie Jo
Missya
Prima Donna
Femilet
Dreams by Isabel Kristensen
Goddess
Freya
Calvin Klein
Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.

LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER
Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.
Hos Netlingeri har vi altid mange tilbuds varer og du kan fx til Black Friday shoppe gode tilbud. Udover gode tilbud kan du som ny kunde modtage en rabatkode du kan bruge på din første ordre.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 41 40 75 00   |   info@netlingeri.dk