Femilet badetøj

Danske Femilet er verden over kendt for deres undertøj i stilede designs med gode pasformer. Det gælder naturligvis også for deres lækre og stilrene badetøj Du finder et bredt sortiment af flot badetøj til kvinder, som passer kvinder i alle aldre.

Find dit favorit Femilet badetøj her

Heriblandt finder du blandt andet forskellige bikinitoppe, bikinitrusser og badedragter. Når du skal vælge det rigtige badetøj, er det vigtigt, at du vælger badetøj, som har den rigtige pasform. Badetøjet skal føles rart at have på, og så skal det være i stand til at skjule eller fremhæve, det du gerne vil, når du bader.

Badetøjet fra Femilet er produceret i super bløde og lækre materialer, som alle føles behagelige at have på kroppen. Det er med andre ord badetøj, hvori du kan føle dig godt tilpas. Blandt andet på grund af badetøjets gode pasform og lækre materialer.

Badetøj i den rette pasform

For mange kvinder er det ikke en naturlig selvfølge at hoppe i en lille bikini eller en stram badedragt, så snart sommeren har meldt sin ankomst. Hos nogle kvinder kan det endda være en grænseoverskridende følelse at iføre sig sit nye badetøj og dermed vise kroppen frem i offentligheden på stranden eller ved poolen.

Måske er der kommet børn til, og kroppen er derfor ikke helt så spændstig som før. Brysterne er også blevet anderledes, og maveskindet er måske endda heller ikke så stramt som før. Der kan være mange forskellige grunde til, at mange kvinder ikke nyder at iføre sig badetøj - specielt efter de har født.

Det er der er dog ingen grund til. For med de mange forskellige modeller af lækkert og moderigtigt badetøj i flotte former og friske farver som du finder hos danske Femilet, behøver det ikke længere at være en forhindring at hoppe i den lette beklædning. Femilet har designet smukt badetøj, som gør, at du sagtens kan føle dig godt tilpas, når du klæder dig i det lækre badetøj. Badetøjet er skabt i materialer, som holder farven og pasformen, også når du går i vandet. Du behøver derfor ikke at tænke på, om badetøjet sidder flot, selvom du ligger og sveder på stranden i timevis.

Badetøjet kan snyde

En god huskeregel når du køber nyt badetøj er, at det udvider sig, når det bliver vådt. Det er derfor en god idé at købe badetøj, som sidder en smule stramt, når du prøver det på. Køber du en bikinitop, som til gengæld er for stor, vil skålen komme til at åbne sig i vandet, hvilket ikke er meningen. Bruger du trusser som er for store, vil de komme til at falde ned omkring numsen.

Sådan bibeholder du farven på dit badetøj

Har du købt dit nye badetøj fra Femilet, ønsker du garanteret også, at farven og faconen holder sig flot i lang tid. Det er vigtigt, at du passer på badetøjet, og derfor også vasker det på den rigtige og mest skånsomme måde. Gør du ikke det, kommer du nemt til at ødelægge fibrene i stoffet, og det kan tydeligt ses.

Efter en svømmetur, i enten klor eller saltvand, er det vigtigt, at dit Femilet badetøj bliver skyllet i rent vand. Klor og saltvand er hårde vilkår for dit badetøj. Bliver det ikke skyllet ordentligt igennem, går det ud over både farve og elasticiteten i stoffet.

Ligger du mange timer på stranden og nyder solens varme stråler, er du sikkert også én, som bruger en god solcreme. Solcreme er hårdt for dit badetøj, og giver grimme skjolder. Sørg for at smøre kroppen godt inden du hopper i dit badetøj. Badetøj skal håndvaskes med et mildt vaskemiddel. Særligt hvis det er badetøj med bøjle, er det vigtigt, at du vasker dit badetøj i hånden. Køb dit badetøj fra Femilet hos os og få flot badetøj som fremhæver det bedste ved dig. Også på en varm sommerdag på stranden.