Handelsbetingelser

Returnering af varer


Du har som kunde 365 dages fortrydelsesret. Fortryder du dit køb, er der i din ordre vedlagt et returlabel- og returskema. Det vedlagte returskema skal udfyldes, så vi derved hurtigere kan ekspedere din returordre. Har du mistet dit returskema, kan den printes her.

Varen skal returneres i original emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Du som kunde er forpligtet til selv at betale for returforsendelsen. I pakken er der vedlagt en returlabel, som du kan benytte. Hvis du benytter denne bliver der fratrukket DKK 39 fra det refunderede beløb. Ordren skal indleveres i enten en GLS Pakkeshop eller PostNord Pakkeshop.

Det er normalt ikke muligt at ændre eller annullere en ordre, når den først er blevet placeret.

Du skal selv betale for at returnere pakken til os, og det er dig der hæfter, hvis der opstår en skade under returtransporten. Du kan ikke fortryde dit køb ved at nægte at modtage varen. Hvis du ikke afhenter din pakke, og den kommer uafhentet retur til os, fratrækkes 39 kr. fra din ordre.

Pengene bliver automatisk tilbageført på samme betalingskort, som blev brugt ved købet. Bemærk, at returprocessen kan tage op til 14 hverdage.

Varereturnering skal ske til adressen:

Fashion Shopping
Sletten 59A
7500 Holstebro


CVR: 31327369

Du må ikke sende varen retur pr. efterkrav.

Leveringsomkostninger


Vi har samlet en række forskellige fragtmetoder, således du kan vælge netop det, som passer dig bedst.

 • GLS / PostNord Pakkeshop
  Vi leverer fragtfrit i hele Danmark til pakkeshop med GLS eller PostNord, ved køb for mindst DKK 250. Køb under DKK 250 koster DKK 29.

 • GLS / PostNord Erhverv
  Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS eller PostNord Erhverv, ved køb for mindst DKK 250. Køb under DKK 250 koster DKK 29.

 • GLS / PostNord Privat
  Vi leverer fragtfrit i hele Danmark med GLS eller PostNord Privat, ved køb for mindst DKK 499. Køb under DKK 499 koster DKK 49.

 • Afhentning
  Afhent din pakke på Sletten 59A i Holstebro gratis. Afhentning mellem 9:00 og 15:00 alle hverdage.

Leveringer til udlandet sker typisk med den lokale fragtleverandør. Fragtpriser fra DKK 29, og fragtfri levering fra køb på DKK 399 (afhængig af leveringsland). Vi følger det gældende lands moms og toldregler vedrørende import.

Levering


Netlingeri.dk leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Netlingeri.dk's grossister. Ved bestilling af lagervarer samt varer, som er angivet med 2 ugers levering, forbeholder Netlingeri sig ret til at fremsende hele ordren samlet, når alle varer er på lager.

Vi leverer med GLS og PostNord i Danmark og med PostNord/DPP i udlandet.

Reklamationsret


Som kunde har du lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl. Reklamationsretten gælder ikke fejl opstået ved forkert håndtering, brug eller vask af varen. Varen sendes retur med fyldestgørende informationer i pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse. Enhver tvist mellem Netlingeri og kunden er underlagt dansk ret.

Priser


Alle priser er incl. 25% moms og i danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Annullering af ordre


Det er normalt ikke muligt at annullere en ordre, når den først er blevet placeret. Det kan ske, at din ordre bliver annulleret på grund af udsolgte varer. Hvis dette sker, vil alle beløb automatisk blive refunderet.

Ændring af ordre


Det er normalt ikke muligt at ændre en ordre, når den først er blevet placeret.

Betaling


Netlingeri.dk modtager betaling med Dankort, Visa, Visa Electron og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Netlingeri.dk krypter alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Netlingeri forbeholder sig dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til VestjyskBank. Ordren afsendes, når bankoverførslen er modtaget. Vi tilbyder også ViaBill, som er en afbetalingsservice.

Ombytning


Hvis varen ønskes ombyttet til en anden størrelse eller vare, bedes du lave en ny ordre på webshoppen.

Oplysning om klagemuligheder


Vi håber, at du vil tage fat i Netlingeri først, og se om vi ikke kan finde en løsning, såfremt du har noget at klage over. En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse info@netlingeri.dk.

Persondatapolitik


Når du bestiller varer hos Netlingeri, registrerer vi dit navn og din adresse i vores system, så vi kan sende din bestilling. Når der indsamles personoplysninger fra webshoppen, sikrer vi, at det altid sker ved samtykke, således at du altid er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer dine oplysninger, indtil du beder os om andet. Hvis du ikke ønsker at være kunde hos os mere, og ikke længere har lyst til at modtage nyhedsbreve, kan du give os besked på e-mail til info@netlingeri.dk eller ringe til vores kundeservice på 41 40 75 00.

Vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredje part, herunder andre virksomheder. Ledelsen og kundeservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi videregiver kun kundeoplysninger via krypterede forbindelser. Som registreret hos Fashion Shopping har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Fashion Shopping via e-mail info@fashionshopping.dk.