365 dages returretlevering til en pakkeshop nær dig
dag til dag leveringGratis fragt ved køb over 250,-

Black Friday 2019


Til Black Friday 2019 har vi har skruet ned for priserne, men kvaliteten er stadig den samme som tidligere. Vi har et stort udvalg af lækkert lingeri fra mange forskellige mærker, der kan pifte dit garderoben op på ny. Er du på udkig efter lækkert undertøj til en god pris? Her på siden ser du alle vores vilde Black Friday tilbud, og vi har samlet de bedste styles til dig, til en super god pris. Vores vilde Black Friday tilbud starter fredag den 22. november 2019. Hold øje med med siden her hvis du ønsker at købe lækkert lingeri med gode besparelser.

Vil du være den første til at få alle de vilde tilbud til Black Friday?

Hvis du vil være den første til at få alle de vilde tilbud til Black Friday, så kan du allerede tilmelde dig vores nyhedsbrev, og vi sikre dig at du er den første der får besked om alle de vilde tilbud vi har til Black Friday.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Undertøj til damer og kvinder

Netlingeri.dk har siden 2006 solgt undertøj online til piger i alle størrelser. Alle vores medarbejdere er lingeriuddannede og vil derfor altid kunne svare på evt. spørgsmål. Vores mission er at give dig mulighed for at handle nyt lingeri når du har behov og tid til det. Så er vi nemlig sikre på du altid vil kunne finde det sæt undertøj du søger.

LÆKKERT LINGERI I STORE STØRRELSER
Hos Netlingeri.dk finder du også et stort udvalg af undertøj og BH'er i store størrelser. Her er der de lækre big cup bh'er fra f.eks. Prima Donna, Triumph, Chantelle og Freya med skål størrelser helt op til 100H.
Hos Netlingeri har vi altid mange tilbuds varer og du kan fx til Black Friday shoppe gode tilbud. Udover gode tilbud kan du som ny kunde modtage en rabatkode du kan bruge på din første ordre.

Undertøj i alle størrelser

Vi fører et stort sortiment af undertøj, lingeri, bikini og badetøj, så chancerne er gode for at du finder sættet der passer dig. Vi har udelukkende kvalitetsmærker på vores lingeri & undertøjslager: Marie Jo, Bjørn Borg, Chantelle, Sloggi, Prima Donna & Triumph, Missya, Change, Chantelle og mere til. Vi har også en BH guide hvor du kan finde frem til din BH størrelse. Fra Triumph kollektionen har vi et stort program af deres populære "stram op" serie. Køber du for bare 250 kr er der fri fragt på alle ordre.

FIND OS I NORGE OG SVERIGE NORGE
SVERIGE

Kontakt os

Netlingeri   |   Niels P Thomsens Vej 3   |   7500 Holstebro   |   +45 41 40 75 00   |   info@netlingeri.dk