Bodystocking

Her finder du et udvalg af bodystocking og corsager. Fælles for bodystocking og corsager er, at de giver en god støtte til barmen og ikke mindst giver hold og støtte til maven. Dette gør dem yderst velegnet til at bruge under stramt siddende tøj eller fest-/brudekjole.

Find din næste bodystocking her

Du kender sikkert allerede til bodystockings, body eller bodies, og måske du allerede er så heldig at eje en. Det er altid dejligt at have lidt forskelligt lingeri at vælge mellem. En bodystocking er et ”must have” til din garderobe, og den kan hjælpe dig med at skabe det perfekte modeudstyk til dit outfit, om det er til hverdagen eller til de gode fester.

Der findes mange forskellige modeller, farver, faconer og mærker, når du skal ud og finde dig den perfekte bodystocking.

Hvad er en bodystocking

En bodystocking er det samme som en onepiece, som du kan bruge, i stedet for en BH og et par trusser. Bodystockings er behagelige at have på og dermed også giver dig en smuk silhuet under tøjet. En bodystocking kan være et genialt stykke stof for dig, som går med tætsiddende tøj. Der vil ikke være nogen elastikkant, som skærer ind i hofterne eller ved BH’ens normale linjekant. Du undgår de irriterende elastikkanter, fordi din bodystocking er et helt stykke stof.

Der findes mange designs, som både er til hverdagsbrug eller til festtøjet. Der vil både være designs med lange og korte ærmer. Du kan bruge begge designs til din nederdel eller jeans for at peppe dit look lidt op. En bodystocking findes også med skålstørrelser, hvis du stadig har brug for den almindelige BH-facon og støtte. Du kan også finde bodystockings, som ingen skål vil have, dog vil du have muligheden for at tage din egen BH inden under, alt efter hvad du ønsker.

I bunden af bodystockingen ved trussen er der en lukning af enten knapper eller hægter. Lukningen vil være nem for dig at åbne, når du skal have bodyen af eller på toilet besøg. Du kan både bruge din nye bodystocking som lingeri, eller som en del af dit outfit. Din nye bodystocking vil give dig en smuk silhuet hele dagen.

De forskellige bodystockings – Find din ynglings

Du har måske allerede en ide til hvordan din nye bodystocking skal se ude. Måske skal den være med de feminine blonder i ryggen eller bare den helt klassiske sort, som gør at din kjole sidder perfekt. Med et udvalg af forskellige designs, vil der helt sikkert være noget som du mangler og vil passe perfekt til en bestemt lejlighed.

Er du helt vildt med blonder som med sikkerhed kan gøre dit outfit lidt mere interessant, vil der selvfølgelig også være det. Vi har både bodystockings som har blonder over hele kroppen, på ærmerne og ved numsen. Blonder er der nok af, Det er bare med at vælge.

Hvis du er mere til det klassiske look, hvor du gerne vil være fri for blonder og elastikkanterne skal du kigge på Marie Jo Láventure modellen. Láventure bodystockingen er af et glat materiale, har igen blonder og findes i hvid og sort. Om det er den klassiske eller mere trendbasseret bodystocking du kigger på, skal du være opmærksom på, at der vil være forskellige snit foran og bagpå samt stopperne kan variere. En bodystocking kan være gennemsigtig, hvilket er noget af designet. Du kan vælge mellem mærkerne, Marie Jo, Missya og sloggi med mere til, når du skal ud og kigge på en ny bodystocking.

Find en Bodystocking med bøjle

Bodystockings findes heldigvis også med bøjle. Når du køber en bodystocking med bøjle, skal du være opmærksom på hvilken størrelse skålen er i. Resten af bodystockings model til være tilpasset skålstørrelsen. Leder du efter en bodystocking med bøjle og indlæg, har vi det fantastiske mærker Marie Jo Láventure. Marie Jo har længe haft modellen ”Tom” som er glæde hos mange kvinder. Bodystockingen har et glat materiale uden detaljer af blonde eller lign. Tom modellen findes og i almindelig BH.

Stopperne på Tom modellen, vil have små mønstre som gør bodystockingen ekstra fin og elegant at have på. Størrelserne findes i 75-85 i omkredsen hvor skålstørrelserne er fra B til D. Skal din nye bodystocking eller corsage bruges under en festkjole, eller måske brudekjole, skal du være opmærksom på udskæringen på kjolen og om den matcher BH'en.

Til kjoler i lyse eller hvide nuancer, er det naturligvis også vigtigt, at du vælger en bodystocking eller en corsage, i offwhite eller hudfarvet, da det ellers vil kunne ses igennem kjolen. Omvendt giver det tit mening at vælge en sort eller mørk model til sorte kjoler. Se Tom bodystockingen her i hvid og sort.

Bodystocking som undertøj

En bodystocking er en erstatning for dit undertøj, så du behøver ikke have dit undertøj inden under. En bodystocking kan have BH modellen og trussen vil stadig have den samme konform som en almindelig trusse. Ved benene på din bodystocking vil der være hægter eller knapper, som du kan åbne og lukke din bodystocking med. En smart åbning ved benene, gør toiletbesøg meget nemmere, så du ikke behøver at trække hele bodystockingen af.

En bodystocking er onepieces, som kan bruges under dit tøj, men også som et stykke tøj, til dine jeans, nederdel eller under din blazer og dermed få et mere elegant look. Vælg en basic body eller pep dit look op med en bodystocking lavet af smukke blonder.

Bodystocking med perfekt støtte

Bodystockings og corsager findes med forskellige grader af støtte i form af bøjler, shapewear effekt på maven eller fyld i selve BH-delen. Et alternativ til undertøj til de stramme kjoler, toppe og bukser, kan være shapewear. Shapewear har mere fokus på den opstrammende effekt, som stadig kan være flot og feminin. Se shapewear udvalget her.

Hvordan vasker du din bodystocking – Læs her

Når du vasker dit lingeri, skal du altid være opmærksom på vaskeanvisningen. Derudover skal du også være opmærksom på hvad dit lingeri er lavet af. Hvis dit lingeri er af sarte materialer som blonder, tyl eller silke, bør du vaske det i hånden for at undgå, at skade de fine materialer og detaljer.

Hvis du har lingeri af bomuld, viscose eller mikrofibre kan du vasket det i maskine, ved 30-40 grader og i en vaskepose for kun til 29,95 kroner. Vi anbefaler du vasker dit lingeri i hånden med mindre vaskeanvisning fortæller noget andet. Hvis du vasker dit lingeri i hånden, skåner du det, og dermed har det længere levetid.

Hvordan vasker du dit lingeri i hånden? Læs her

  • Fyld en vaskebalje op med lunken vand. Pas på vandet ikke bliver for varmt, da det kan springe elastikken i dit lingeri.
  • Put vaskemiddel i og sørg for at det er opløst.
  • Put dit lingeri i vandet og vask det stille og rolig, uden at presse skålen eller stoffet.
  • Lad lingeriet ligge i baljen i 5 min.
  • Skyld dit lingeri grundigt og hæng derefter dit lingeri op så skålene stadig vender rigtigt.

Dag-til-dag levering hos Netlingeri

For alle de varer, vi har på lager, tilbyder vi vores kunder dag-til-dag levering. Hvis du skulle komme til at købe for mere end 250 kroner, tilbyder vi dig endda også fri fragt. Som en ekstra service, får alle vores kunder 365 dages returret.

Ligegyldigt om du køber bodystockings, trusser, sports BH'er eller noget fjerde, håber vi på du finder hvad du leder efter os Netlingeri. Hvis du stadig er i tvivl om din størrelse eller andet, er du velkommen til at ringe til os. Vi hjælper dig gerne, så du får det helt rigtige hjem. Vi vil være til at kontakte fra 08.00 til 11.00 i alle hverdage på telefon nummeret 41 40 75 00 eller på e-mail info@netlingeri.dk.