BH med bøjle

En BH med bøjle er til dig, som har brug for ekstra støtte under barmen. Det er for det meste kvinder med en større og mere fyldig barm, der benytter sig af denne BH-model, da den er med til at give et bedre løft og samtidig kan hjælpe med at holde brysterne på plads.

En BH med bøjle er enhver kvindes must have

Leder du efter den rette BH med bøjle, som matcher netop din barm, så har vi her på siden samlet et stort udvalg af populære modeller til kvinder i alle aldre fra alle de kendte og mest eftertragtede lingeribrands: Triumph, PrimaDonna, Marie Jo, Sloggi, Chantelle og mange andre.

En flot og velsiddende BH med bøjle er et must i enhver kvindes lingeriskuffe. Bøjle BH´en hjælper med at løfte barmen, samtidig med at den giver en smuk form. Derudover kan den bruges under stort set ethvert outfit. En BH med bøjle giver brystet ekstra form og støtte. Og selvom man ikke altid kan se BH´en, kan den godt have stor betydning for dit velbefindende i løbet af dagen.

Når du undersøger markedet, er det vigtigt, at du er grundig, og ikke trykker køb ved første model, da de forskellige typer af BH’er med bøjle langt fra er ens. Nogle modeller er for eksempel særligt konstrueret til kvinder med kortere overkrop, eller hvor brystet sidder højt på kroppen. Disse er syet med bøjler, som er lavere, så de ikke generer under armhulen. I en større størrelse BH vil du opleve, at der er indsyet en bredere bøjle for at give mere støtte og styrke. Hvorimod i de mindre størrelser vil bøjlen være smallere og blot holde brysterne på plads.

Find den bedste BH med bøjle til din barm her på siden, og du vil med stor sandsynlighed opleve en forøget glæde i hverdagen, når du har den på. Når det gælder BH´er med bøjle, findes der nemlig modeller, materialer, mærker og pasformer, som passer til enhver slags kvindekrop. Du vil derfor helt sikkert også kunne finde din næste must have BH med bøjle her på siden.

Altid et stort udvalg af BH´er med bøjle til enhver kvindetype og anledning

En BH med bøjle er, ligesom det fremgår af navnet, en BH designet med bøjler. Dette er med til at løfte barmen og fremhæve dine feminine former. Nogle af modellerne kan være designet med push-up effekt, som giver din buste ekstra fylde. Du kan få BH´er med bøjle i mange forskellige designs, farver og materialer. Farvepaletten byder blandt andet på klassiske og nedtonede farver i både lyse og mørke nuancer samt stærke pangfarver, som matcher sæsonen og modens trends og tendenser indenfor lingeribranchen.

Bærer du ofte nedringede kjoler eller bluser til festlige anledninger, kan du vælge en BH med bøjle med flotte blondekanter, sløjfer eller lignende, som med de fine dekorative detaljer vil gøre din påklædning ekstra feminin. Tag et kig i vores pragtfulde BH med bøjle kategori, hvor du kan finde masser af inspiration til dine outfits.

Diameter på BH'ens bøjle

Jo større kvinde du er, jo større omkreds skal din BH have. Som så meget andet spiller bøjlens diameter en særdeles vigtig rolle i forhold til, hvordan BH’en sidder. Der findes et hav af forskellige mål, heriblandt både diameter og længde, hvor bredden kan variere fra model til model. Det vigtigste er, at bøjlens diameter stemmer overens med dit brysts diameter, ellers vil bøjlen genere.

Hvis diameteren på bøjlen eksempelvis er for lille, vil dit bryst blive klemt og dit bryst kan derfor have svært ved at være i BH’en. Hvis din BH med bøjle derimod er for stor, vil bøjlen sidde omme på ryggen eller bøjlerne vil ramme hinanden foran på BH’en.
Det er derfor vigtigt, at du undersøger din barms bredde, inden du køber din næste BH med bøjle.

Hvorfor vælge en BH med bøjle?

Der er flere meninger om, hvorvidt en BH med bøjle støtter, eller blot klemmer og irriterer din overkrop. Nogle elsker den for dens støtte og feminine løft, mens andre mener, at den er ubekvem og strammer. Men bøjlen har faktisk hele tre formål: den løfter, støtter og former dit bryst, hvorimod en BH uden bøjle lader din barm leve frit.

Bøjlen er med til at løfte og støtte, samtidig med at den jævnt fordeler din barm til de øvrige dele af BH’en. Selve bøjlen er det bærende element i BH’en, da det er den, der bærer brystets vægt. Derfor vil en BH med højere bøjle og bredere ryg give bedre støtte til dine brysters vægt. Dette hjælper med at give et løft opad og dermed sørge for, at trykket er mindre på dine skuldre. Når bøjlen omfavner dine bryster, skaber den en deling, hvilket betyder, at hver af dine bryster får individuel støtte og dermed danner en tydelig form af en barm, der bærer på to smukke elegante bryster.

Køb din næste BH med bøjle online her!

Hos Netlingeri.dk har vi samlet alle de bedste brands, når det kommer til BH´er med bøjle – både danske og internationale mærker. Vi har udvalgt vores favoritter efter vores målgruppe, hvilket gør, at der med sikkerhed er noget for dig og som passer til netop din figur.

Vi leverer din nye BH med bøjle, og sikrer dig, at den vil blive afsendt hurtigst muligt. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, hvilken størrelse du skal anvende eller andet, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi hurtigst muligt vil svare tilbage. Glæd dig allerede nu til at hoppe i dit nye undertøj. Vi håber, at du bliver glad for din nye BH med bøjle og vil vende tilbage, når du igen får brug for at forkæle dig selv eller en du holder af med smukt lingeri.