CCDK nattøj og loungewear

CCDK er danskdesignet nattøj og loungewear, hvor femininitet, elegance og komfort altid er i fokus. Alle CCDKs produkter er skabt med respekt for miljøet, da det danske brand mener, at kvinder skal have mulighed for at iklæde sig bæredygtigt nattøj, uden at de behøver at gå på kompromis med blødhed og stil.

CCDK nattøj og loungewear til kvinder

CCDK er et dansk brand til kvinder, som også er designet af kvinder. Kollektionerne består af behageligt nattøj og loungewear, hvor komfort og design går hånd i hånd. De danskdesignede produkter er lavet af bæredygtige materialer, som du vil elske at bære. Det danske brand er lykkedes med at skabe komfortabelt nattøj og loungewear til kvinder med feminine prints, pasform og farver. Hos Netlingeri har vi her på siden samlet hele vores store udvalg fra CCDK Copenhagen. Dyk ned i vores sortiment og find dine personlige favoritter fra det danske lingeribrand.

CCDK Copenhagen er nattøj og loungewear til kvinder, der altid vil føle sig godt tilpas, smuk og afslappet. CCDK har som mål at hjælpe og styrke kvinder ved at tilbyde behageligt hjemmetøj til kvinder, som er med til at skabe selvsikkerhed og øge troen på sig selv.

CCDK Copenhagen – et bæredygtigt valg som giver følelsen af selvsikkerhed

CCDK er design med et tydeligt og klart design DNA, hvor bæredygtighed altid er i fokus. Alle deres produkter er fremstillet i certificerede og kontrollerede trækilder samt produceret med væsentlig lavere fossilt energiforbrug og vand end for eksempel generisk viskose. Hos CCDK er det en hjertesag at rense haver og gader for plastik. Netop derfor har de en række certificeringer, der sikrer, at både materialer og produktionsmetoder bunder i et ansvar for miljøet.

CCDK bestræber sig derudover på at anvende materialer med et FSC®-certifikat til markedsføringsprodukter samt til hangtags. Så uanset om du køber en CCDK natkjole, pyjamas eller andet nattøj, er du garanteret bæredygtige tekstiler, hvorved du er med til at hjælpe naturen på vej. Ved køb af CCDK´s bæredygtige produkter støtter du samtidig Women for Women International, som er en velgørenhedsorganisation, der hjælper kvindelige overlevende fra krig med at genopbygge deres liv.

Velkendte klassikere sæson efter sæson

Fra sæson til sæson finder du de samme smukke former og designs, hvilket gør det nemt for dig at vælge dit favoritnattøj i sæsonens nye farver og prints.

For at sikre at du føler dig smuk og afslappet på samme tid, er alle styles lavet i bløde og behagelige materialer. Du vil altid finde den perfekte kombination af lavmælt elegance og flotte prints, der skaber visuel harmoni i ethvert CCDK design. CCDK har altid fokus på årstidens nyeste farver, trends og tendenser. For hvorfor skulle det tøj, du har på derhjemme og det du sover i være mindre tiltalende, end det du har på, når du går ud?

Køb CCDK Copenhagen online hos Netlingeri

CCDK er værd at kigge nærmere på, hvis du trænger til nyt, smukt og bæredygtigt nattøj og loungewear. Vi har her på siden gjort det relativt let for dig at finde både de nyeste og klassiske designs fra CCDK Copenhagen, da vi har samlet hele det store udvalg ét sted.

Du kan hos os bestille dit nye lingeri døgnets 24 timer, hvilket gør det let for dig at handle hos os. Du kan shoppe i fred og ro, lige når det passer dig, og vi står klar til at få din ordre afsendt så hurtigt som muligt. Skulle du have spørgsmål om størrelse eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på enten telefon eller mail, hvor vi vil stå klar til at hjælpe dig og hurtigst muligt besvare din henvendelse.