Bikinitrusser

Vi har et kæmpe udvalg af smarte og voksne bikini trusser som hipster, high tai, low tai og tanga. Brug bikinitrussen med den matchende bikinitop, eller mix det helt efter dit humør. Stort udvalg fra flere af vores kendte mærker som blandt andet Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo.

Forkæl dig selv med skønne bikinitrusser

Er du på udkig efter et par bikini trusser til sommeren, så er du kommet til det helt rette sted. Vi glæder os til at vise det vi har, og du vil med sikkerhed kunne finde noget der passer dine ønsker. Når du skal finde dig en ny bikini trussen, skal du nødvendigvis ikke købe overdelen med. Badetøjs delene kan nemlig købes enkeltvis, så du kan mikse lige det bikinisæt du vil. Et bredt udvalg af lækkert badetøj til sommerens sol og strand, eller måske bare en tur i svømmehallen. Du finder alle varer i god kvalitet, som både ser godt ud og er i perfekt pasform.

Vær klar til sommeren

Selvom der er mange ting du sikkert skal have styr på, inden du bevæger dig på sommerferie, så skal du også huske badetøjet. Med et dejligt udvalg af badetøj, hvor du både kan finde bikinitrusser, bikini toppe og badedragter i mange forskellige designs. Det meste badetøj findes som sæt, dog kan du stadig vælge dem særskilt, hvis du for eksempel ikke bryder dig om bikiniunderdelen.

Du vil have muligheder for at vælge mellem forskellige dele. Måske du vil have en bikinitop i en frisk farve med et spændende mønster, men at bikini trusse skal være i sort. Det at du kan mikse og matche dit kommende bikinisæt, gør at du får lige præcis den bikini du føler dig bedst med.

Vælg mellem et uendelig udvalg af bikinitrusser.

Når du skal ud og finde en bikinitrusse, så er mulighederne uendelige. Det er dig som bestemmer hvad du helt vil have og hvad du synes der passer netop til dig. Vi har alt for bikinitrusser i friske og vilde mønstre men også bikini trusser i neutral farver, som kan nedtone bikinioverdelen. Modeller du kan finde er bl.a.:

 • Hipster modeller
 • Italian brief modellen
 • Midi modellen
 • Tanga brief modellen
 • Tai modellen

Du vil med sikkerhed finde den rigtige model som passer din kropsmodel.

Bikini til din kropsform

Det kan være svært at finde ud af hvilken model der egentlig passer din kropsmodel bedst. Der er mange bikini trusse modeller at vælge mellem. Herunder kan du finde ud af din kropsform og du vil blive guidet til din bikini trusse. Så find ud af hvilken bikinitrusse der passer til dig, og vær klar til sommeren.

 • Pæreformet kropsform: Har du smalle skuldre og talje i forhold til dine hofter, er den stropløse model god til dig. Den stropløse bikini kaldes også for en bandeau. En bandeau får dine skuldre til at se lidt bredere ud. Du kan finde bikinitrusser som har en høj benskæring, det får hoften til at syne mindre, samt dine ben synes længere
 • Den æbleformet kropsform: Har du tynde ben og smal hofter, men din overkrop er kortere og mere fyldig. Så skal du bruge en bikini trusse som er lavtaljet, som skaber en illusion om en længere overkrop. En badedragt eller tankini kan skjule maven, men også synliggøre din talje.
 • Timeglasformen: har du en smal talje, men brede hofter og skuldre, skal du fremhæve din talje og dine skylder. Gå på jagt efter halterneck bikinitoppen. Hvis du har en større barm som skal have mere støtte, er bikinitoppen med bøjle og almindelige stropper også en god ide.
 • Atletisk kropsbygning: kroppen som er smal med subtile kurver. Du kan kigge efter badetøj som har detaljer af frynser eller print, som får din krop til se mere fyldig ud. Du kan også kigge på den vatterede trekantsbikini. Find dig en bikini underdel, som du selv kan regulere i siderne.
 • Den omvendte trekants kropsform: Er dine skuldre bredere end dine hofter, skal du derfor flytte fokusset på kropsformen. Brug lyse eller lette overdele, hvor underdelen skal være med detaljer eller friske farver.

Giv dig selv den perfekte bikinitrusse

Når du skal ud og købe et bikinisæt eller bare en trusse, skal du være opmærksom på størrelsen. Størrelsen må nemlig ikke være bare en anelse for stor, fordi når du hopper i vandet vil din bikini blive våd og dermed også give sig lidt i størrelsen. Falder din bikinitrusse ned på dig, eller synes du den for løs efter få ganges brug?

Du skal altid være sikker på, at når du køber din bikinitrusse, at den sidder ekstra godt til numsen. Hvis bikinitrussen er bare lidt for stor, vil bagstoffet af bikinitrussen falde og blive slap, og så skal du allerede ud og finde en ny. Din bikini trusse er også for slap, hvis den åbner sig væk fra kroppen, når du svømmer fremad.

Bikini trusser i gode mærker

Når du skal have et stort udvalg af bikinitrusser, så skal der selvfølgelig også være forskellige mærker at vælge mellem. Med mærkerne kan de lade sig gøre, at der er så stort et udvalg af mange designs og faconer. Her ser du mærker som giver dig et udvalg af bikini trusser:

 • Femilet
 • Freya
 • Missya
 • PrimaDonna
 • Sloggi
 • Triumph

De fantastiske lingerimærker har styr på badetøjskvaliteten og ved godt hvad en bikinitrusse skal holde til, så du kan beholde dit ynglings badetøj i længere tid end bare en sommersæson.

Skift mellem dine bikinitrusser

At have mere end et sæt badetøj er altid en god ide, både for at dit badetøj kan få en pause, blive vasket eller nå at blive tørt, men også for din skyld. Det er altid dejligt at have flere bikinisæt at vælge mellem, det kan være et farverigt og et neutral bikinisæt du har, eller måske 2 forskellige modeller så du kan variere, hvor du får sollinjerne på kroppen henne.

Bikinitoppen holder altid i længere tid end bikinitrussen pga. af slitage. Det kan det være en god ide at købe to bikinitrusser som matcher til overdelene, eller to forskellige du kan bruge til samme top. Hvis den ene underdel ikke holder, så har du stadig den anden.

Bikinitrusser af god kvalitet

Mærkerne er opmærksomme på hvilke kvaliteter dit badetøj bliver lavet i, så det er behageligt, modtageligt for klor samt at det bedre holder farven og pasformen i solen og i vask. Gode materialer som bliver behandlet ordneligt samt vasket rigtigt, vil holde længere. Du kan finde:

 • Nylon/polyamid: Som gør dit badetøj behageligt at have på, og til fordel er et stærkt materiale som ikke giver sig.
 • Polyester: Er et let materiale i dit badetøj, som får det til at tørre hurtigere og derudover er det svedtransporterende.
 • Elastan: Er materialet som giver din bikini overdel og underdel den gode pasform. Elastan gør at dit badetøj stræk bart samt lukket sig pænt ind til kroppens former.

Der vil altid stå hvilke materialer dit badetøj er lavet af, samt en vaskeanvisning som passer til hvad dit badetøj kan holde til at blive vaske i.

Giv dit badetøj længere levetid

Hvis du passer på dit nye badetøj, vil du også have glæde af det i længere tid. Når sommeren kommer og vi er klar til at få lidt farve, så vil vores badetøj blive udsat for solen, klor og solcremen, som kan være hårdt for dit badetøj og materialerne.

Dit badetøj vil selvfølgelig blive slidt med tiden. Vær især opmærksom på dine bikinitrusser eller numsen ved badedragten, som med tiden kan blive gennemsigtigt. Dine trusser vil hurtigere blive slidte end overdelen, da vi sidder på flade som kan genere materialet, for eksempel strandsand, vandkanter eller i rutschebanen.

Følg trinene og få glæder af dit badetøj i flere sæsoner:

 • Man skal altid skylde badetøjet, efter brug i klor eller saltvand. Derved sikre du at farverne og kvaliteten bevares bedst muligt.
 • Solen er kraftig og vil altid blege badetøjets farve, benytter du f.eks udelukkende trusserne, så smid toppen ud i solen. Derved mindsker du trusserne og toppens farveforskel.
 • Når du benytter solcreme og sololie, undgå at det kommer i kontakt med dit badetøj. Det kan nemlig desværre medfører at dit badetøj får skjolder og bliver misfarvet.
 • Når det er tid til at vaske dit badetøjet, kan du benytte vaskemiddel samt mildt vaskepulver. Der skal ikke så meget til, så brug udelukkende en lille smule. Husk at man aldrig skal vaske ens badetøj med vaskepulver med blegemiddel. Derved opnår du at farven holder bedst mulig.
 • Farvede badetøj: Vaske dit kulørte badetøj med vaskemiddel til finvask eller vaskemiddel til farvede tøj.
 • Hvidt badetøj: For at bevarer den hvide farve bedst mulig, anvend da mildt vaskemiddel.
 • Man skal aldrig smide ens badetøj i tørretumbleren, varmen ødelægger simpelthen badetøjets fibre.
 • Farveægtheden på neon farver er generelt lavere end på andre farver, derfor vil farven hurtigere falme i brug.
 • Sølv og guld farver slides af i brug og vask.
 • Der garanteres ikke for perler, beeds, palietter, sten og andre påsatte effekter.