Femilet bikini

Med en bikini fra Femilet kan du være sikker på altid at være med på den nyeste bikini mode. Danske Femilet producerer flotte bikinier, altid med et stort fokus på dig og dit velvære. Find din favorit Femilet bikini her på siden.

Stort udvalg af smukke Femilet bikinier

Her på siden finder du et stort udvalg af flotte farverige bikinier som passer til alle slags kvinder. Når du tager en tur på stranden eller en tur i svømmehallen er det vigtigt at du finder en bikini som holder hvad den lover. Den skal sidde godt på din krop og så skal den selvfølgelig ikke blive gennemsigtig når du går i vandet.

Alle bikinier fra danske Femilet er fremstillet i lækre elastiske materialer alle med en fantastisk pasform, som gør, at du føler dig godt tilpas. Materialerne er hurtigtørrende, hvilket er en nødvendighed for, at du ikke bliver kold på kroppen, når du kommer op af vandet.

Find den perfekte bikini

En bikini er flot, den får dig til at føle dig feminin og en smule sexet, også når du ligger og sveder i varmen på stranden. Men hvordan finder du frem til den helt perfekte bikini, som du nærmest ikke har lyst til at tage af igen.

En bikini er et vigtigt element i din strandtaske. Hvad enten du holder ferie under sydens sol eller på en af de mange dejlige danske strande. Der er forskel på bikinier. De har forskellige farver, pasform og udstrålingen er ofte vidt forskellige. Den danske undertøjs gigant Femilet har siden 1923 skabt smukke bikinier med et stort fokus på kvindens velvære.

Elsk dine former

Det er ikke alle kvinder, som glæder sig til at hoppe i en lille bikini, når det bliver sommer. Og for mange kan det være en meget grænseoverskridende oplevelse at hoppe i den. At finde en bikini handler om at vide, hvad du skal gå efter og hvilken en bikini, der passer din kropstype allerbedst.

 Er du udstyret med en rund mave og runde former, så kan du med fordel vælge en bikini, der er højtaljet. En højtaljet bikini underdel støtter din mave samtidig med, at den virker opstrammende. Gå også efter en bikini trusse som skærer højt, det får dine lår til at syne slankere.

Har du en fyldig bagdel og fyldige hofter, skal du vælge en bikini trusse, som er skåret højt. Den høje bikinitrusse vil også få dine ben til at se længere ud. Gå også efter lodrette striber og flotte mønstre. Det vil få din numse til at virke smallere, end den er. 
Femilet har designet en lang række smukke bikinier i feminine farver og forskellige mønstre. Denne slags bikinier er gode til dig, som har brede skuldre, da de afleder blikket. Har du brede skuldre, handler nemlig om at lave en slags afledningsmanøvre, som kan føre blikket mod din talje.

Sådan vasker du din bikini

De fleste vil gerne bibeholde bikiniens smukke farver og bevare den gode pasform. Derfor er det også vigtigt, at bikinien bliver vasket på den helt rigtige måde, så du undgår at ødelægge fibrene i stoffet.

Når du har været ude at svømme, er det vigtigt, at du skyller bikinien op i rent vand. Det gælder uanset om du har været i klor eller saltvand. Både klor og salt er hårde vilkår for din bikini, og kan derfor både gå ud over farven og elasticiteten. Lad også altid solcremen tørre ind før du tager bikinien på. Ellers risikerer du at bikinien får grimme skjolder. Til sidst skal en bikini med bøjle vaskes i hånden i et mildt vaskemiddel. Køb din Femilet bikini hos os og få en bikini som fremhæver det bedste på dig på en varm sommerdag på stranden.