BH uden ryg

En BH uden ryg bliver brugt af mange piger og kvinder, og er meget populære under for eksempel toppe og kjoler, der har lav ryg eller er helt rygløse. Her hos Netlingeri har vi mange forskellige BH'er uden ryg, så du kan vælge lige netop den model, der passer dit behov og din figur bedst muligt.

BH uden ryg til enhver smag

Du finder her på siden forskellige modeller og farver fra blandt andet det populære hollandske brand indenfor BH´er uden ryg, Magic Bodyfashion. Tag et kig og find din favorit og bliv klædt på inderst inde, hvor du stadig giver dine bryster den rette støtte, men din ryg vil være bar, så din kjole eller top stadig får det helt perfekte look.

Garderobens must have til kjoler og toppe med åben ryg

En BH uden ryg er et must have i enhver garderobe, da den egner sig særligt godt til toppe og kjoler uden stropper eller til en overdel med dyb udskæring på ryggen. Når man har en lidt stor barm, har man brug for god støtte. En del piger og kvinder er derfor i tvivl, om man kan bruge en BH uden ryg, selvom man har en stor og fyldig barm. Det kan man naturligvis sagtens, hvis man finder en god og velsiddende BH uden ryg.

Vi har både BH´er uden ryg, der passer til en lille og en stor barm. Du finder altså her på siden noget, der passer til enhver kvindekrop.

Hvordan tager du en BH uden ryg på?

Det er vigtigt, at en BH uden ryg bliver taget rigtig på, så du ikke risikerer, at klæbemidlet ikke virker optimalt.

  • Påfør din BH uden ryg på ren hud - Tag derfor ikke lotion, parfume eller sminke på dine bryster, da dette vil beskadige klæbemidlet.
  • Placer din BH uden ryg i den ønskede position - Har den for eksempel løse skåle, skal du derfor først sætte den ene skål fast og derefter den anden.
  • Tryk på BH´en med begge hænder, så du er sikker på, at den sidder ordentlig fast - Har du en selvsiddende BH uden ryg med skåle, skal du lukke den foran først.

Hvordan vasker jeg min BH uden ryg?

For at holde din BH uden ryg ren anbefales det, at du renser den i hånden med lidt vand og mild sæbe efter hver gang, at du har haft den på. Skyl den ordentlig igennem og lad den lufttørre. Påsæt derefter igen det beskyttende lag for at forhindre at klæbemidlet bliver støvet, så det mister effekten af at klistre til huden.

Brug ikke dine negle eller pensler til at rense din BH uden ryg, og tør den aldrig med et håndklæde, da fibrene vil sætte sig fast i klæbemidlet, som vil risikere at blive beskadiget og miste dens effekt.

BH uden ryg der bliver, hvor den skal

Vores BH´er uden ryg er selvklæbende og bliver hvor de skal. Denne type BH´’er er ideelle under kjoler med åben ryg og stropløse toppe, så du kan føle dig godt tilpas i dit outfit, samtidig med at dine bryster sidder, hvor de skal.

Her hos Netlingeri.dk finder du et bredt udvalg af BH´er uden ryg, som er ideel til et outfit, hvor ryggen er synlig, og du ikke ønsker at vise din BH frem. Du finder et bredt udvalg af selvklæbende BH´er fra Magic Bodyfashion, hvorfra vi også tilbyder tape, nipple covers og andet lingeritilbehør.

Find din næste BH uden ryg online her hos Netlingeri.dk

Står du og mangler en BH uden ryg, som du kan bruge under for eksempel toppe og kjoler, der har lav ryg eller er helt rygløse? Så er du kommet til det rette sted. BH´er uden ryg er praktiske og komfortable, og derfor noget enhver kvinde bør eje mindst én af.

Her hos os finder du, lige det du søger. Udover BH´er uden ryg finder du her på siden også et udvalg af lift covers, brysttape, nipple covers og andet brystdækkende lingeritilbehør.
Tag et kig i vores store udvalg, som du finder her på siden, og find din personlige favorit BH uden ryg. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan få glæde af din nye BH uden ryg.