Bikinitoppe

Vi har et kæmpe udvalg af smarte og voksne bikini toppe fra flere af vores kendte mærker som blandt andet Triumph, Femilet, PrimaDonna, Wiki og Marie Jo. Med den perfekte bikinitop, vil du føle dig veltilpas på stranden eller i svømmehallen.

Den perfekte bikinitop – Læs mere om bikinitoppe her

Der vil være et stort udvalg af bikini toppe til dig. I sortimentet kan du mikse og matche mellem bikinitoppene og bikinitrusserne, da alle varer sælges hver for sig. Find din nye bikinitop, som kan give dig selvtillid ved poolen eller ved stranden. Det er vigtigt, at du føler dig tilpas i dit bikinisæt, derfor vil der være et stort udvalg at vælge mellem. Sommerlige prints og feminine detaljer som, har den perfekte pasform, er klar til dig.

Der er forskellige modeller og pasformer som skal fremhæve din figur og få dig til at føle tilpas. Er du til Bandeau, push up, trekantsformet bikini eller noget helt andet, så vil udvalget være klar til dig. Du vil kunne vælge mellem mange modeller i forskellige design.

Hvilke bikini model skal du vælge

Sommeren er kommet og der vil være et dejligt udvalg af bikini toppe til dig. Det kan dog altid være svært at vælge, når der er så mange af vælge mellem. Men en ting du sikker ønsker er, at den skal være flot og sidde perfekt.

Det er altid dejligt at prøve mellem de forskellige modeller, for at finde ud af hvilken type facon der passer bedst og sidder bedst til din kropsfigur. Når du finder ud af hvilken model, der passer dig bedst, vil udvalget selvfølgelig blive mindre og så kan du fokusere på hvilke farver eller mønstre du synes din nye bikini skal være i.

Som sagt findes der mange forskellige bikinitoppe. Bandeau, halterneck, trekantskålen, push up og skal toppen være vatteret? Til de mange modeller følger der bikinitrusser med, som brief, tanga, tai, hipster og midi modellerne.

 • Har du en smal talje, men har brede hofter og lår: Find en bikinitop som skaber opmærksomhed og en underdel, som ikke gør. Der skal være mere fokus på overkroppen end underkroppen.
 • Har du en stor og fyld barm, så skal du vælge en bikinitop med bøjle, så du får den optimale støtte. Når du for den bedste støtte og gode stropper, så skal du ikke længere være bange for at slå dig løs i bølgerne.
 • Har du små bryster, kan du bruge en stropløs bikini eller en bandeau. Du skal altid gå efter vatteret og farvet bikinier med fine detaljer. På måde vil din barm se og virke større.
 • Muskuløs krop med få former, så vil en bikinitop med mange detaljer og mønster være perfekt. Kig på de trekanten bikinitoppe, så de ikke gør din krop bredere eller længere.
 • Har du fyldig numse, lår og hofter, kan du kigge efter trusserne, som har bindebånd i siderne eller tai modellen. De er højere i beskæringen, og vil få dine ben til at syne længere og din numse mindre.
 • Fyldig mave, bryster og skuldre men smalle hofter, denne kropsform hedder æbleformen. Du skal finde bikinitrusser med stærke farver, mønstre eller detaljer. Derudover skal du finde en bikinitop, som støtter din barm godt.

Der vil være et stort udvalg af modeller, farver, designs og detaljer som venter på dig.

Bikini til store bryster

Har du en større barm og brug for en god støtte for at holde brysternes facon pæne og samtidig have en optimal støtte, så er du kommet til det rette sted. Du vil kunne finde et stort udvalg af bikini toppe, som vil give din barm den bedste støtte.

Det er vigtigt, at når din barm har brug for ekstra støtte, så skal du både have fokus på omkredsen, skålstørrelsen og stropperne. Omkredsen er det som giver din barm støtten samt det perfekte løft. Det er ikke stopperne som skal bærer din barm, dog skal stopperne stadig være i en god bredte på dine skylder. Stopperne gør at selve skålen ligger sig ind til dit bryst og ikke åbner sig.

Når du køber en bikini, skal skålen være den rigtige størrelse, ligesom ved en almindelig bh. Skålen skal kunne rumme din barm og bøjlerne skal side uden for dit bryst og ikke på dit bryst. Jo mere opmærksom du er på hvordan bikinitoppen sidder, jo bedre bikinitop giver du dig selv.

Mærkerne Change, Femilet, PrimaDonna og Triumph tilbyder dig bikini overdele som er til de lidt større barme, der har brug for en god støtte. Til alle bikinitoppene følger der selvfølgelig også bikinitrusser med, som matcher overdelen. Du kan både vælge trussen som passer til overdelen, men også finde en helt anden.

Tilbud på badetøj

Hvor er det dejligt med tilbud og rabatter, fordi så kan du forkæle dig selv, ekstra meget. Du vil kunne finde mange forskellige designs at vælge mellem. Er du hende som godt kan lide den klassiske bikini eller den mere farverige pige, som elsker mønstre og udfordrende designs, lige meget hvad du er til, så har vi noget til dig.

Hvordan vasker du din bikinioverdel

Pas godt på dit badetøj, så holder det nemlig længere. Dit badetøj bliver udsat for meget, sol, klor og solcreme over en sommer. Men hvis du passer på dit badetøj, vil det også være klar til næste sæson og endda flere endnu.

Følg trinene og få glæder af dit badetøj i flere sæsoner:

 • Du skal altid skylde badetøjet, efter du har været i klor eller saltvand. Derved sikre du at farverne og kvaliteten bevares bedst muligt.
 • Solen er kraftig og vil altid blege badetøjets farve. Benytter du f.eks udelukkende trusserne, så smid toppen ud i solen. Derved mindsker du trusserne og toppens farveforskel.
 • Når du benytter solcreme og sololie, undgå at det kommer i kontakt med dit badetøj. Det kan nemlig desværre medfører at dit badetøj får skjolder og bliver misfarvet.
 • Når det er tid til at vaske dit badetøjet, kan du benytte vaskemiddel samt mildt vaskepulver. Der skal ikke så meget til, så brug udelukkende en lille smule. Husk at man aldrig skal vaske ens badetøj med vaskepulver med blegemiddel. Derved opnår du at farven holder bedst mulig.
 • Brug vaskepose når du vasker i maskinen.
 • Farvede badetøj: Vaske dit kulørte badetøj med vaskemiddel til finvask eller vaskemiddel til farvede tøj.
 • Hvidt badetøj: For at bevarer den hvide farve bedst mulig, så skal du anvende mildt vaskemiddel.
 • Man skal aldrig smide ens badetøj i tørretumbleren, varmen ødelægger simpelthen badetøjets fibre.
 • Farveægtheden på neon farver er generelt lavere end på andre farver, derfor vil farven hurtigere falme i brug.
 • Sølv og guld farver slides af i brug og vask.
 • Der garanteres ikke for perler, beeds, palietter, sten og andre påsatte effekter.