Lady Avenue

Lady Avenue kollektionerne består blandt andet af eksklusivt nattøj i rene bomulds-, bambus- og silkekvaliteter, som samtidig har en høj slidstyrke og derfor kan bruges flere år i træk uden at blive slidt eller forvasket.

Lady Avenue er et dansk lingerimærke, der består af undertøj og nattøj

Hos Lady Avenue får du kvalitet og værdi for pengene. Hvad enten du køber en silkenatkjole, en pyjamas i bomuld eller en undertrøje i bambus. Det danske mærke laver trendsættende lingeri og de går aldrig på kompromis med den gode kvalitet, som er deres kendetegn hos mange kvinder. Find dine favorititems fra Lady Avenue her på siden og bliv klædt behageligt på i undertøj og nattøj i bedste kvalitet.

Dansk kvalitetslingeri fra Lady Avenue

Det skønne kvalitetsmærke Lady Avenue bliver forhandlet via det kendte firma Wiki of Denmark, som er beliggende i Odense. Lady Avenue designer eksklusivt nattøj og undertøj i kvalitetsmaterialer som silke, bambus og bomuld. De bruger udelukkende naturlige silker, hvilket er med til at gøre nattøjet temperaturregulerende og en drøm at have på kroppen. Derudover bruger de også bomuld af de bedste kvaliteter og med en høj slidstyrke samt bambus, som er blødt og har antibakterielle egenskaber, som er særligt velegnet til folk med sensitiv hud og allergikere.

Lady Avenues designs er feminine og har en god pasform, hvor der ikke er gået på kompromis med den gode kvalitet, som er et af de særlige kendetegn hos det danske lingeribrand.

Lingeri og nattøj i bambus og andre bløde og lækre materialer

Det danske mærke har i mange år været kendt for deres valg af kvalitetsmaterialer som eksklusiv silke og bomuld. Bambus er det nyeste materiale, som Lady Avenue benytter sig af i deres lingeri. Når du vælger at iklæde dig bambus, gør du både dig selv, din krop og vores miljø en tjeneste.

Bambus har antibakterielle egenskaber, som betyder, at tekstilerne er særligt velegnede til sensitiv hud og allergikere. Herudover er bambus kendetegnet ved at være silkeblødt og behageligt at have på kroppen. Derudover regulerer bambus kroppens temperatur, så den føles køligere, når det er varmt og omvendt.

Af andre egenskaber kan nævnes, at bambusfibrenes fantastiske evne til at transportere fugt væk fra kroppen, som sammen med den antibakterielle virkning er med til at reducere lugtgener såsom armsved. Når fugten herefter er transporteret væk fra huden, fordamper den hurtigt og giver en sund og frisk fornemmelse på huden.

Stort udvalg af klassisk og feminint undertøj og nattøj

Hos Netlingeri.dk finder du et stort sortiment af klassisk og feminint undertøj og nattøj fra Lady Avenue i fantastiske materialer og i et væld af flotte farver.

Mærket er kendt for deres store udvalg af eksklusivt lingeri i rene bomulds-, bambus- og silkekvaliteter. Med lingeri fra Lady Avenue er du garanteret smukt og unikt design, som du kan forkæle både dig selv og din krop med. Derudover er du også garanteret nogle robuste materialer, som vil holde vask efter vask og kan bruges år efter år.

Brandet byder altid på de nyeste stilarter indenfor nattøj og undertøj, samtidig med at det klassiske design bevares. Uanset om du er til moderigtige farver, klassiske farver eller prints, så kan du altid finde lingeri fra Lady Avenue, som passer til dig og din personlige stil. Der bliver hele tiden arbejdet med nye materialer, som sikrer, at du altid kan forvente, at lingeriet lever op til dine forventninger.

Køb Lady Avenue lingeri online her hos Netlingeri.dk

Lady Avenue er et unikt lingerimærke, hvor designstilen er kendetegnet ved feminine detaljer og farver såvel som fine blonder, der komplimenterer brandets enkle og feminine udtryk. Brandet lancerer nye kollektioner flere gange årligt, som er blandt det ypperste indenfor deres branche. Derudover er brandet synonym med lingeri med et moderne snit.

Har du spørgsmål til vores Lady Avenue sortiment eller andet, så er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kompetente kundeservice, som står klar til at hjælpe dig med svar på dine spørgsmål. Du kan kontakte os via vores kundeservice, hvilket kan gøres telefonisk på 41 40 75 00  eller på mail info@netlingeri.dk. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Find dine favoritter fra det danske brand online her hos Netlingeri.dk. Vi leverer direkte hjem til dig i løbet af få hverdage, så du inden længe kan tage dit nyindkøbte Lady Avenue lingeri i brug. Vi holder åbent 24 timer i døgnet hele året rundt, så du kan shoppe, lige når det passer dig bedst. Nemmere bliver det ikke at handle lingeri online!