Basic undertøj

Vores basic produkter er skabt til alle, der ønsker at have lidt basic lingeri i sin garderobe. Brug evt. et par sorte basic trusser til din flotte og farverige BH, så du har noget at skifte med.

Find dit basic undertøj her – Trusser, BH'er og toppe i gode materialer

Der venter dig et dejligt udvalg af basic lingeri, toppe og trusser, som findes i mange forskellige materialer, modeller og designs. De fleste basis varer er kommet for at blive, så hvis du forelsker dig i en basis model, så være ikke nervøs, den forsvinder ikke foreløbig. Du skal føle dig ekstra godt tilpas, når du køber dit basic undertøj. Basic varer vil passer næsten til alt det andet lingeri, du har hjemme i garderoben. Basic undertøj er klassiske modeller med neutrale farver, som altid vil være at finde i sortimentet.

Hvis du er på jagt efter en trusse i bomuld, mikro fibre eller modal så finder du det med sikkerhed her på hjemmesiden. Det gode ved basic varer er, at hvis du går hen og bliver glad for din klassiske BH i sort, men ønsker den i offwhite, så vil du med sikkerhed også kunne finde det. Til tider vil lingerimærkerne også lave modefarver i deres basic modeller, så du også kan få din ynglings BH i farver. Du kan se udvalget af basic undertøj her.

Basic undertøjet er oftest serier, som har kørt i mange år. Basic undertøjet har perfekte og behagelige pasformer, som mange kvinder er blevet rigtig glade for. Mange mærker ønsker at gøre deres kunder glade og tilfredse, derfor tilpasser lingerimærkerne sig også efter, hvad kunderne ønsker og efterspørger.

Mangler du en basic BH – Find den perfekte her

Under basic kategorien er der et stort udvalg. Men du synes sikkert, at det mest er basic trusser eller undertrøjer du kan finde. Hvis du er interesseret i lingeri i basic modeller, kan du også finde det, dog er det under BH-kategorien, se her. Mange mærker har modeller de har succes med. De BH serier vil fortsat være i deres kollektioner, både i basic farverne, men også en gang i mellem i modefarver.

Er du på jagt efter en basic BH, som er helt glat i skålen og skal være perfekt til hverdagens T-shirt, har vi nogen forskellige forslag til dig her. Du kan bruge søgefeltet for at finde direkte frem til BH’en, og dermed vælge hvilken basic farve du ønsker.

 • Missya Mary BH fill
 • Marie Jo Tom BH
 • Femilet Platinum BH
 • Triumph True Shape Sensation

Søger du en basic BH, som er med flere detaljer, kan du søge efter disse:

 • Marie Jo Avero BH
 • Missya Agnete star BH
 • Missya Caja, Big cup model
 • Femilet Mary bra
 • Prima Donna Madison
 • Chantelle Magnitique BH
 • Triumph sexy angel spotlight BH

Der vil være en masse lingeri, som findes i basic modellerne og farverne. Hver sæson forkæler lingerimærkerne dig med modefarver. Har du allerede forelsket dig i din basic BH, og ønsker dig den í en farve, må du ikke holde dig tilbage. Hver sæson kommer de fleste basic modeller også i smukke mode og trend farver. Du skal være hurtig, mode farverne kommer kun en gang og der bliver kun lavet et bestemt antal. Så kender du din BH-størrelse, så skynd dig at klikke din ynglings BH hjem i en smuk farve.

Bestsellers

Mange mærker har deres bestselleres, og dem vil du også kunne finde på hjemmesiden. På kategorien basic undertøj, vil du se varer fra Chantelle, Femilet, Missya, Sloggi og Triumph. Mærkerne har gode basic serier og dem har du muligheden for at få fingrene i.

Missya serien som hedder Lucia, er en af mærkets bestseller. Lucia serien har både trusser i forskellige pasformer, BH-toppe og undertrøjer, hvor alle er lavet af mikrofiber. Lucia serien er perfekt til hverdagen, da de ikke strammer nogen steder på kroppen samt er utrolig brøde at gå med og have på huden. Lucia vil også være god til sport.

Triumph har et dejligt udvalg af trusser fra ”Triumph brief business Touch of Modal-serien”, som er varer af luksuriøs kvalitet og har det perfekte snit med et feminint og tidløst design. Serie har både tai, hipster, shorts og midi modellen. Femilet serie ”Olivia” er klassiske og enkelte trusser og BH’er med mesh-kant og limet sømme. Serien Olivia er lavet i Soft Fell materiale, som gør trusser og BH’ene ekstra bløde. Limet sømme gør at der ikke vil være nogen elastik som skærer på ballerne eller ved hoften. Basic undertøjet er kommet for at blive. Hvis du bliver glad for dit basic undertøj og har brug for noget nyt efter noget tid, så vil du stadig kunne finde de gode modeller og klassiske designs.

Basic undertøj er stadig feminint

Selvom du kigger på basic undertøj, skal du ikke kun forvente kedelige trusser eller undertrøjer. Der vil være smukke linjer og flotte detaljer, som du også kan bestille dit basic undertøj i. Triumphs modal-serie, hvor trusserne er af det bløde og lækre materiale model, vil der være fine blonder i linningen som sætter et feminint præg på trusserne. Det samme gælder også for undertrøjerne, som du både kan finde helt klassiske uden nogen form for detaljer. Hvis du gode lide detaljer på dit undertøj, vil der på nogen af toppene være en blondekant, som kan være smuk under en trøje eller kjole, der går for lavt i halsen.

Undertøjs størrelser

Trusser, BH’er, undertrøjer, troppe og trøjer med lange ærmer, ja der er meget at vælge i mellem. Med et stort udvalg vil der også være mange størrelser at finde rundt i. Du kan finde basic undertøj i de normale BH-størrelser. Derudover kan du også finde størrelser som går fra XS til XXL eller fra 38 til 50. De størrelser kan både være til trusserne, BH’erne og undertrøjerne. Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse du skal have, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig selvfølgelig, så du får bestilt den helt rigtige størrelse hjem. Kontakt os på +45 41 40 75 00.

Tilbud på basic undertøj

Der vil en gang i mellem være tilbud eller rabatter på basic undertrøjet, men det betyder ikke at det er ved at udgå. Vi synes bare du skal forkæles. Du kan også finde skønne tilbud på ikke basic varer her.

Under basic undertøj vil du måske ligge mærke til at ”Triumphs modal-serie” ser lidt anderledes ud under beskrivelsen. Triumphs modal serie er nemlig med i tilbuddet som lyder på: 3 trusser for 249 kroner. Er du mere interesseret i at se udvalget af 3 trusser for 249 kroner, så kan du klikke her.

Undertøj i basic farver – Farverne skal passe til tøj

Selvfølgelig skal dit lingeri passe dit tøj. Du vil altid kunne finde lingeri i basic farverne, sort, offwhite, hvid og hudfarvet. Basic farver er altid et must at have i din garderobe, så har du noget at vælge i mellem. En sort og lys BH vil altid være noget du kan finde på lageret. Basic varer i garderoben, gør det muligt for dig, at have noget til enhver lejlighed.

Brug hudfarvet lingeri under dit lyse tøj. Hudfarven er den bedste farve du kan bruge under dit lyse tøj, da farven minder mest om din egen hudfarve. Hudfarvet lingeri er næsten usynlig under dit lyse tøj. Hvis du ikke er interesseret i den hudfarvet BH, er offwhite den næste farve som vi anbefaler dig, da den er mere cremede i farvet end den hvide farve.

Basic undertøj i bomuld – og uldundertøj

I basic undertøjskategorien vil du både kunne finde undertøj i uld og bomuld, alt efter hvad du mangler og har brug for. Der vil være både klassiske og neutrale modeller i forskellige basic farver, men hvis du er til blonder eller små detaljer vil du også kunne finde det.

Du kan finde mere om uldundertøj her. Du kan finde mere om bomulds undertøj her.

Hvordan vasker du dit basic undertøj

Det kan være meget forskellige hvordan du skal vaske dit lingeri. De nye varer du bestiller hjem, vil der altid følge en vaskeanvisning med, som du skal følge nøje. Hvis du vasker dit undertøj forkert, vil faconen og fasformen forsvinde, og vil med tiden ikke sidde perfekt på dig længere.

De fleste basic varer du kan vælge i mellem må vaskes i maskinen, da de for det meste er af gode materialer og dermed også kan tåle det. Vær opmærksom på at Femilet og Triumphs bomuld serie, ikke må vaskes i samme temperatur. Femilet bomuld kan klare 60 grader, hvor Triumphs kun tåler 40 grader. Vask aldrig dit lingeri i for varme temperaturer med mindre vaskeanvisningen fortæller noget andet. Varmt vand eller tørringer kan få elastikken til at springe.