G-streng / String trusser

Her på siden finder du g-strengs trusser til enhver smag. Vi dækker hele udvalget, lige fra de pikante g-strengs trusser og til g-strengs trusser med super pasform. Alle vores g-strengs trusser er lavet af gode og bløde materialer. Se også hele udvalget af trusser, hipster trusser og tai trusser.

Læs mere om g-streng trusser her

G-streng trusser kommer i mange forskellige varianter, men de har alle det til fælles at de er formet som et y og at bagstykket er udformet som en streng - nogle tykkere end andre. Hvor meget stof g-streng trussen ellers består af er der store variationer at finde. Derfor kan du både finde g-strengs trusser, som de også kan kaldes, der kun består af tynd blondestof med sømfrie kanter, eller stram op undertøj i form af en g-streng, som har et opstrammende parti omkring maveregionen.

Bredt udvalg af g-strengs trusser


Selvfølgelig har Netlingeri sørget for at have et bredt udvalg af de forskellige designs af g-strengs trusser fra de mærker du kender og elsker mest. For eksempel har PrimaDonna smukke trusser i flotte farver og mønstre, hvorimod Triumph typisk har designet mere enkle og elegante trusser. Da alle kvinder er forskellige, tror vi på at det er vigtigt at repræsentere de forskellige smage. Og selvfølgelig kan vi heller ikke udelukke at én kvinde kan have både en smag for Marie Jo BH'er, Hunkemöller trusser og Lady Avenue nattøj.

Miks og match g-strengs trusser

Vi giver dig hele udvalget og skulle du ende med at finde mere en bare ét par g-streng trusser der falder i din smag - og ned i indkøbskurven, vil det nok glæde dig at vi betaler fragten, når du køber for over 250 kroner. Velkommen på opdagelse i Netlingeri's lækre verden af undertøj fra de bedste mærker.