Sports BH

En Sports BH er opbygget til at give maksimal støtte ved hurtige bevægelser. Forskere har fundet ud af, at en BH uden den rigtige støtte ved motion og idræt risikere at svække bindevævet, så brysterne kommer til at hænge. En god Sports BH kan reducere helt op til 75% af brystets bevægelse under motion.

Læs mere om valg af sports BH her

Det er meget vigtigt, at når du køber dig en sports BH til hurtig og hård bevægelse, at den giver dig den maksimale støtte, både til din barm, men også til din skylder og ryg. En sports BH eller en sportsbrystholder er et stykke undertøj, som du kan benytte dig af når du er fysisk aktiv, især i forbindelse med løb, i fitness eller bare laver sports øvelser. SportsBH’en er en brystholder, som fokuserer på at minimere bevægelserne af brystet og giver dig en bedre komfort.

Din sports BH skal være med til at nedsætte risikoen for at du får skader i dit brystvæv. På hjemmesiden vil du kunne finde et udvalg af forskellige sports BH, og forhåbentlig er der også en til dig. Kig på vores hjemmesiden og føl dig tilpas når du dyrker sport.

Hvilken effekt har din sports BH på dit brystvæv?

En BH med eller uden bøjle er med til at støtte din barm og dit brystvæv. Det er vigtigt at dit brystvæv får en god støtte med en BH, så brystvævet ikke bliver for slapt. Hvis din barm ikke får en form for støtte, vil du måske opleve at din barm vil hænge efter noget tid.

Når du dyrker er sport er det utrolig vigtig at anvende en sports BH, da din bryster skal have den maksimale støtte, når du laver hårde bevægelser. Hvis du ikke bruger en støtte til de hårde sportsbevægelser, vil brystvævet hurtigt blive slapt. Pas på dit brystvæv og brug sports BH når du dyrker sport.

Mærk pasformen efter – Læs mere her

Når du skal ud og vælge en Sports BH er der flere ting du bør overveje. For det første er det naturligvis vigtigt at din Sports BH sidder rigtigt, når du er ude og dyrke motion. Så det er altså ikke nok at stå foran spejlet og se om den sidder pænt - det skal føles rigtigt. Sving med armene, løb på stedet, hop lidt op og ned - og mærk godt efter om der er noget der strammer eller genere dig.

Hvis der er noget der generer dig, når du hopper eller løber lidt på stedet, så bliver det kun værre når du skal ud og bruge din Sports BH for alvor. Din sports BH skal sidde perfekt, holde din barm fast og ikke rutche rundt på dine krop når du bevæge dig.

Når du tjekker en sports BH, skal du være opmærksom på omkredsen. Er omkredsen fast på den naturlige måde, og ikke rutcher rundt på kroppen når du løft armene eller lign. så har du fat i den helt rigtige omkreds. Omkredsen er den som skal støtte din barm mest, det er ikke stropperne som skal bære din barm.

Dog skal du også kigge på stroppernes tykkelse, form og se hvordan de sidder på dine skylder. Du vil kunne finde et udvalg af sports BH’er, hvor du kan regulere stropperne til et kryds på ryggen. En sports BH med krydsryg, kan have den fordel for dig, at trykket på dine skylder sidder et andet og bedre sted.

Hvilken sports BH er bedst

Det hele afhænger af hvilke størrelse din barm har, samt hvilken model der passer bedst til dig. Intet mærker er bedre end andre mærker. De forskellige mærker vil have forskellige modeller, som selvfølgelig gør, at der vil være mange valgmuligheder til dig at vælge mellem. Du kan finde sportsBH’er, som både er bedst til dig med den lille barm, men også dig med en stor barm, der har brug for en god støtte, både til dit bryst men også til dine skylder og ryg.

For dig med en stor barm, har du muligheden for at finde en sports BH’er med brede stopper, som vil være fordelt over et større areal på dine skuldre. Brede stropper vil være mere behagelige for dig. Hvis du krydser dine stopperne på ryggen, vil dit bryst ikke føles nær så tung for dig, når du dyrker sport.

Ordentlig støtte til barmen – Vær opmærksom på din støtte

Det er naturligvis din Sport BH's fornemmeste job at give ordentlig støtte til barmen. Men ordentlig støtte er ikke det samme, som at din barm bliver presset helt flad. Så risikerer du blot at brysterne støder samme i kavalergangen, og det kan gå hen og blive rigtig ubehageligt i det lange løb.

Det er vigtigt du får en BH, som er i den rigtige størrelse i skålen, så din barm får nok plads at bevæge sig på. Skålen skal selvfølgelig stadig sidde tæt i skålen og i omkredsen, men ikke så tæt at det er ubehageligt. Skålen skal lukke naturligt om dine bryster, så barmen ikke hopper ud når du er i bevægelse.

De materialer som mærkerne Triumph, Anita og PrimaDonna bruger er af høj kvalitet. Materialerne giver dig den bedste effektivitet samt gør af din hud får lov til at ånde. Din sports BH kan indeholde polyamid, som gør din sports BH mere fast og også våd tilstand. Det stærke materiale fiber, polyester, er med til at gøre din sports BH nem af anvende og rengøre, da den ikke krymper. Der vil også være elastan i din sports BH, som er elastikken der gør din sports BH elastisk at anvende.

Find din favorit - og prøv noget nyt

Du har sikkert fundet din ynglings Sports BH, som du altid har været vant til at bruge, da den jo er bedst til dig og din sport. Derfor går du sikkert også ind og køber den samme model næste gang du mangler en sports BH. Selvom det er den samme Sports BH du køber hver gang, kan designet og materialerne sagtens ændre sig lidt i løbet af årene.

Det kan jo også være, at der kommer nogle nye Sports BH'er på markedet, som du i virkeligheden passer bedre. Så find dig en god Sports BH, men prøv også nogle nye en gang imellem. Det kan jo også være at dine bryster ændrer sig i løbet af årene.

Du vil altid have et udvalg at vælge imellem, det gælder både mærker, størrelser, modeller, farver og meget mere. Du kan finde sports BH’er i skålstørrelserne A til F, og med en omkreds fra 70 til 90. De nye trends og modefarver vil også være at finde på hjemmesiden. Se det store udvalg af sportsBH’er men også tilbehør som løbeshorts, løbebukser, løbetrøjer både i kort og langærmet.

Mærker, spænder og folder på din sports BH

Hvad skal du bruge din Sports BH til? Er den beregnet til yoga, gymnastik eller andre sportsgrene hvor du ligger på ryggen, så vær opmærksom på at Sports BH'en ikke skal have spænder på ryggen. De fleste sports BH har i dag ikke ret mange detaljer da det er vigtigst at den ikke genere dig nogen steder når du dyrker sport.

Du vil helt sikkert også bemærke at der sidder anvisninger fast på din nye BH, som helt sikkert vil genere dig i sporten. For at den ikke genere dig så kan du lige så godt klippe dem af – men husk at notere dig hvordan du vasker og behandler din sports BH rigtig eller gem vaskeanvisningen for en sikkerheds skyld.

Holdbarhed og vask

En Sports BH holder ikke evigt. De mange stræk og belastninger strækker stoffet for hver gang du bruger den, og til sidst er hele støtten i BH'en desværre væk. Har du en Sports BH du bruger bare en eller to gange om ugen, skal du regne med at den holder ca. et år - måske højest 8 måneder. Hvor ofte skal du så vaske din sports BH? Når du vasker din BH ofte, holder den faktisk længere, og det lyder måske skørt. Når elastikken er vasket og er ren, holder den meget bedre sin styrke.

Det kommer selvfølgelig også an på hvor tit du dyrker sport, hvilke sport du dyrker og hvor meget du sveder, men vi anbefaler du vasker din sports BH efter 2 træninger, også fordi din sports BH sidder tæt op kroppens hud, hvor der altid vil danne så små bakterier.

Her får du nogen tips til hvordan du vasker din sports BH rigtig. Husk altid at følge vaske anvisningen nøje.

  • Vask altid din sports BH i din vaske pose, og hvis du ikke har en vaske pose, så finder du købe den hos os.
  • Skal du vaske din sports BH i vaskemaskinen, så benyt vaskepose og brug et vaskemiddel til fint materiale samt et fint vaskeprogram.
  • Kom ikke din sports BH i tørretumbleren. Elastikken i din sport BH kan ikke tåle den høje temperatur, samt vil din sports BH tørre hurtigt alligevel.

Er du stadig i tvivl om hvordan du vasker din sport BH, så klik her.

Spørg os hvis du er i tvivl

Det kan jo være svært at mærke hvordan en sports BH sidder når du handler på nettet. Derfor giver vi naturligvis også hele 365 dages fuld returret, så du kan få lov til at prøve din Sports BH på hjemme i stuen, inden du for alvor tager den i brug.

Har du nogle spørgsmål til størrelser eller andre detaljer på vores Sports BH'er er du naturligvis velkommen til at ringe til kundeservice på 97 41 04 15 eller send os en mail på info@netligneri.dk. Husk også at se vores udvalg af BH & Amme BH og hvis du er i tvivl om hvordan du finder den rigtige BH størrelse, kan du læse mere i vores guide om BH størrelser.