Bambus trusser

Her på siden finder du et stort og lækkert udvalg af bambus trusser til kvinder. Dyk ned i vores brede sortiment med bambus trusser fra blandt andet JBS of Denmark, Urban Quest og Lady Avenue og bliv klædt behageligt på inderst inde i bløde og luksuriøse tekstiler.

Bambus trusser til kvinder

Da bambus er et naturligt materiale, er det sundt for kroppen og dermed også fantastisk som trusser til kvinder. En af de store styrker som bambus har, er den naturlige, åndbare og sved absorberende effekt. Den bløde bambus er komfortabelt og lækkert at have på, og med alle de gode egenskaber stoffet har, er det et materiale, som egner sig særdeles godt til dine trusser.

Bambus trusser til kvinder er antibakterielle. Det betyder helt enkelt, at bambus trusser faktisk er i stand til at dræbe de lugt fremkaldende bakterier, der naturligt findes på din hud. Det betyder også for dig, at du ikke behøver at bekymre dig om dårlig lugt, når du bruger trusser, som er lavet af bambus.

Bløde og bæredygtige trusser i bambus

Nogle kalder stof, der er lavet af bambus for kunstig silke. Blandt andet fordi at tøj der er lavet af bambus, føles lige så dejligt og lækkert på huden som den blødeste silke. Og hvem vil ikke gerne klæde sig i et par bløde og lækre trusser?

Trusser som er lavet af bambus, er efterhånden blevet et meget populært produkt blandt mange kvinder. Udover at de er behagelige at have på, har de også mange andre fordele og egenskaber, som er gode både for kroppen men også for miljøet og naturen.

Stof som er lavet af bambus, er super blødt. Det absorberer fugt og er i stand til at tilpasse sig kroppen – selv efter adskillige vaske. Ligesom uld, kan bambus også selv regulere på kropstemperaturen. Derfor vil bambus trusser, både føles dejlig lun på en kold vinterdag men også dejlig kølig på en lun forårsdag. Udover at være temperatur regulerende er bambus også allergivenligt, antibakterielt og UV-resistent, så det kan beskytte dig mod solens skadelige stråler.

Et miljørigtigt valg af trusser

I takt med at bæredygtighed, miljø og økologi er blevet en vigtig faktor i vores dagligdag og et emne, som de fleste af os kan relatere til. Så er der kommet et stort fokus hos mange organisationer, forbrugere samt produktionsvirksomheder i at tænke i en grønnere retning.

Det gælder både den mad vi spiser og de mange forskellige hudplejeprodukter, som vi bruger i vores hverdag. Men det gælder i høj grad også det tøj og undertøj, vi iklæder os. Her er det særligt produkterne, som er lavet i bambus, der er blevet populære, og det er slet ikke så underligt. For bambusplanten ses som værende en af de mest bæredygtige planter, der er at finde.

Bambus trusser – din garanti for kvalitet og bæredygtighed

Den grønne bambus er en hurtigt voksende plante, som hverken kræver gødning, kunstgødning, giftige sprøjtemidler, pesticider eller vanding. Faktisk kan planten vokse helt op til 30 centimeter om dagen, hvilket gør den til en absolut favorit blandt bæredygtige planter.

På grund af plantens bæredygtige egenskaber er bambusplanten begyndt at blive et næsten lige så populært og godt materiale, som den bomuld vi har kendt til i vores tøjproduktion i de sidste mange år.

Hvorfor vælge trusser som er lavet af bambus?

Den bløde bomuld er kendt for at være undertøjets ukronede konge. Men bambus er, på grund af dens gode egenskaber og bæredygtighed, lige så stille begyndt at snige sig op i popularitet. Bambusstof bliver derfor brugt i meget forskelligt tøj. Blandt andet også i flere og flere trusser.

Bambus har en række af gode egenskaber, som er helt perfekt til dine trusser. Blandt andet fordi at stof af bambus har et meget højt antal af tråde og fibre, som gør det særdeles blødt og komfortabelt at have på huden – og så er det endda blødere end bomuld.

Bambus både føles og ser ud som silke. I tekstil beholder bambussen mange af sine gode egenskaber. Den er meget absorberende, og kan absorbere helt op til tre gange dens egen vægt. Bambus er derfor særdeles velegnet til trusser. Stof der er lavet af bambus, er også temperaturregulerende og tilpasser sig derfor din egen kropstemperatur, hvad enten det er varmt eller koldt.

Stof der er lavet ud af bambus, har en fremragende absorberingsevne, og er med til at hjælpe med at holde fugten væk fra din hud og i stedet fordampe. Ligesom uld er bambus også temperaturregulerende. Det kan derfor holde dig dejlig varm om vinteren og kølig om sommeren.

En række gode egenskaber ved bambus trusser

Med sig har bambus også de unikke egenskaber, som du blandt andet kender fra naturlig uld. Uld er selvrensende, men også antibakterielt, og præcis dette gælder også for trusser fremstillet i bambus. Stof der er lavet af bambus, er også temperaturregulerende og tilpasser sig derfor din egen kropstemperatur, hvad enten det er varmt eller koldt.

Trusser skal være komfortable at have på, og de må ikke stramme de forkerte steder. De skal føles behagelige på huden. Også efter en hel dags brug. Det gør trusser, som er lavet af bambus. Stoffet er meget strækbart. Selv efter mange vaske. Det betyder blandt andet, at bambus trusser ikke vil komme til at stramme med tiden.

Når bambus bliver lavet om til forskellige tekstiler, bibeholdes mange af de gode egenskaber, som planten er kendt for. Det er blandt andet et meget absorberende materiale og præcis denne egenskab gør, at bambus er et særdeles godt materiale til trusser. Bambus er også et allergivenligt materiale, så har du allergi, er bambus trusser et glimrende valg for at undgå irritation og allergiske reaktioner på kroppen. Husk altid at vælge en matchende BH til dine trusser.

Køb bambus trusser online her hos Netlingeri

I vores sortiment med bambus trusser som du finder her på siden, kan du vælge mellem mange forskellige varianter, størrelser og designs. Stof der er lavet ud af bambus, har en fremragende absorberingsevne, og er med til at hjælpe med at holde fugten væk fra din hud og i stedet fordampe. Ligesom uld er bambus også temperaturregulerende. Det kan derfor holde dig dejlig varm om vinteren og kølig om sommeren.

Materialer lavet af bambus føles blødt og lækkert luksuriøst på kroppen. Har du først prøvet det, vil det fremover være det foretrukne materiale, når du skal købe trusser. Her hos Netlingeri.dk kan du finde bambus trusser fra blandt andet det velkendte brand JBS of Denmark, Lady Avenue og Urban Quest. Når du køber bambus trusser og andet lingeri hos os, får du altid hurtig levering, så du inden længe kan tage dine nyindkøbte tekstiler i brug.