PrimaDonna badedragt

Med en badedragt fra det eksklusive undertøjsmærke PrimaDonna, får du en flot badedragt med et perfekt hold og en fuldendt pasform. De eksklusive badedragter fra PrimaDonna er designet perfekt, ligesom resten af de mange forskellige produkter fra det eksklusive brand. Se også udvalget af badetøj og bikinier.

Eksklusive badedragter fra PrimaDonna

Her på siden finder du et bredt udvalg af de skønne badedragter fra det anerkendte og eksklusive brand PrimaDonna. Alle badedragter fra PrimaDonna er skabt i et moderne og feminint snit som alle passer til den modebevidste kvinde. De er alle skabt til at give barmen den bedste støtte, så du kan føle dig godt tilpas når du har din badedragt på.

De smukke og moderne badedragter fra PrimaDonna er alle specielt skabt til kvinder med stor barm. Derfor er hver enkelt badedragt skabt med den helt rigtige pasform og støtte, så du kan føle dig godt tilpas, uanset hvornår du har din badedragt på.

Leder du efter en eksklusiv badedragt med perfekt støtte?

Kvalitet og pris hænger ofte sammen, og det gælder også for alle de skønne badedragter fra PrimaDonna. PrimaDonna er en efterhånden en gammel kending indenfor for undertøj, hvor de lige siden 1865 har designet skønt undertøj til kvinder som har brug for ekstra støtte. Undertøj som er mest kendt for de smukke blonder og en helt unik pasform.

Leder du efter en badedragt fra PrimaDonna, må du også forvente at skulle betale lidt mere, end for så mange andre badedragter. Badedragterne fra PrimaDonna hører til blandt de dyre badedragter. Men er du villig til at betale lidt mere for en skøn badedragt, er du også garanteret en badedragt som du kan have i mange år.

At finde en badedragt som er i stand til at støtte dine bryster helt perfekt er ikke altid nemt. Den må hverken være for stor eller for lille, og har du en stor barm er det vigtigt at du har en badedragt som kan støtte og forme i den grad som du har brug for.

Hos PrimaDonna er produkterne, inklusiv alle badedragter, produceret i udsøgt kvalitet, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Det betyder at alle badedragter i dag hører med til superligaen inden for eksklusive badedragter.

Kan du stole på din badedragt?

God kvalitet og lækre materialer koster, det ved alle. Det gælder også for de eksklusive badedragter fra PrimaDonna. Med en af de skønne badedragter er du altid sikker på at få en badedragt som aldrig vil komme til at skuffe dig. Fælles for alle badedragterne er at de er produceret i bløde lækre materialer, som har den gode fordel at de er hurtigt tørrende. En hurtigt tørrende badedragt er praktisk, fordi den forhindrer dig i at kold når du går frem og tilbage imellem dine mange badeture.

Vil du gerne bevare farve og pasform i din PrimaDonna badedragt?

Det er vigtigt at passe godt på sit tøj, det gælder såmænd også for din badedragt fra PrimaDonna. Klor og saltvand slider meget på dit badetøj, og får du det ikke af i rimelig tid, risikerer du at både form og farve forsvinder.

Når du har været i vandet, hvad enten det er pool eller hav, så giv dig selv den gode vane at skylle din badedragt, lige så snart du får muligheden. Enkelte strande er udstyret med små brusere som kan skylle det meste klor og salt af. Kan du ikke komme i nærheden af vand, så lad det blive en god vane at skylle badedragten så snart du kommer hjem.

Dit badetøj fra PrimaDonna har godt af at blive vasket i hånden. Specielt hvis der er bøjle i. Vask det helst i varmt vand med en smule mildt vaskemiddel, som er opløst på forhånd. Bruger du solcreme, er det en god ide at smøre dig ind inden du ifører dig badedragten. Solcreme kan misfarve og lave grimme pletter på din flotte PrimaDonna badedragt. Køb dit eksklusive PrimaDonna badedragt hos os og nyd den unikke og lækre kvalitet som PrimaDonna gennem mange år er blevet kendt for at levere.